• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastayım...

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
arkadaşlar, ben 2009 martında yumurtalığımda kist olduğundan ameliyat oldum kendimi üşütmüşüm ki dün gece ameliyat yerimin ağrısından gözüme uyku girmedi. ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü şuanda bile bilgisayara zorla bakıyorum. gece nişanlımı aradım telefonu kapalıydı ( normalde de kapatırız zaten gece) ama sabahleyin uyandığında ona aradığıma dair msj gitmesine rağmen sen niye gece beni aradın bir şey mi oldu diye de merak edip sormadı. geçenlerde de böyle bir şey olmuştu o zaman onu aramadım diye kızmıştı e şimdi aradım tık yok!!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani... anlamıyorum ya bu erkekleri :sm_confused:

Gecmis olsun canim....acil sifalar diliyorum.:1hug:

Nisanlinin tavri hic hos degil....genel erkek tavri diyede düsünmüyorum kesinlikle....insanlikla alakali birsey bu....:delphin:.

Hasta bir insana ki bu sevdigin insan ilgi alaka göstermeyecende kimse göstericen..?:kahve:

Bilemiyorum güzelim ama ben hasta iken ondan ilgi görmek icin ariyorsam ve oda buna kiziyorsa....anca gider.....sevmiyorum böyle merhametsiz duygusuz insanlari:olmaz:

Öncelikle cok büyük gecmis olsun canim.

Her erkek bir degildir, ama malesef bizim gibi olamiyorlar.

Belkide yeni uyandigi icin daha kendine gelememistir ne dersin kaydirigubbakcemile3

Hani hemende elestirmek istemiyorum nisanlini kaydirigubbakcemile3

Ama vardir ya bir söz, aglarsa anam aglar,gerisi yalan aglar...

Kendileri hasta olunca masallah az mizmizlanmiyorlar..

ne diyim canim ya, sen kendi canini düsün onu düsünecegine..

belki msjı görmemiştir, işteyse yoğundur vs. bence yargılamadan bekleyin biraz. hem rahatsızmışsınız geçmiş olsun, kendinizle ilgilenin, üzmeyin kendinizi. Acil şifalar diliyorum.

GeÇmıŞ olsun canım
erkekler de konu kendılerı ıÇın olursa haklıdır.
Bence bıraz dınlenmelısın uyumak daha ıyı gelır sana

gecmis olsun canim

bence bunlari kafana takarak kendini üzmemelisin

nisanlin kahin mi kötü bir sey oldugunu hissetsin yada bilsin arasin

yapmayin arkadaslar ,nisanlisina belki arandigina dair mesaj gitmemis olamaz mi

bunun icin moralini bozma tatlim o da duyunca eminim ki üzülecektir :teselli:

canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın Allah şifanı versin inşallah
erkekleri anlamak gerçekten zordur be bitanem onlarda ne yapmak ne demek istedikleri bazen bilmiyorlar ama belkide mesajın ulaşmamıştır belki yoğundur görmemiştir böyle şeyleri kafana takma sen sağlığına bak eminim bir açıklaması vardır hem sen iyi olunca ona güzel bir şekilde sorarsın hiç kendini üzme sağlıklı olmaya iyi olmaya bak bu adam kısa süre sonra senin eşin olacak hastalıktada sağlıktada kısmetse beraber olacaksınız
tekrardan geçmiş olsun canım

öncelikle gece asla telimi kapatmam nişanlımda kapatmaz hayat bu nolcağı belli olmuyor o yüzden önce bu konuy hal edin
bide nişanlını sen ara ne olacak

Gecmis olsun.
Görmemistir yada yaninda birileri vardir seni arayamiyordur..
Duyunca üzülür elbette.
Gece telefonlarinizida kapamayin :tomato:

geçmiş olsun canım acil şifalar.......

genelde erkeklerin ince düşünce yerleri kapalı alıcıları çalışmıyor.......

bizim gibide olmuyorlar malasef.........

sen gine aç telini söyle siteminide et bakalım ne yapıcak......

Gecmıs olsun ılk once....Ama sorun yapma ıyı dusun.Bak konuyu saat onbır bucukda acmıssın ve bugun hafta sonu.Belkı de hala uyuyodur ve gormemısdır.Bak gecede agrıdan uyuyamamıssın sanırım bıraz dınlen rahatla sonra olmadı tekrar arar sorarsın aramayınca aramadın dıyosun arayınca da gerı donmuyosun neden dıye....

Canım benim hasta oldugun için alınganlık yapıyosun arkadasların dediği gibi belki görmemiştir.Ayrıca gecede telefonlarınıızı kapatmayın bak acil gece onu aramak istemişsin ama kapalı eğer onunla konussaydın blki okadar ağlamıycaktın bide bu yönden düşünün ve bunu halledin bence tatlım sanada geçmiş olsun ayaklarını sıcak tutman lazım hele bu havalarda..kendine iyi bakk opuyorumnanaktan

yok mesajı almış biraz önce aradı yerimseniben işi varmış arayamamış neyse yorumlarınız için saolun

:utangac: şey telefonları kapatıyoruz ama sabit telimiz var bişi olursa ordan haberleşiyoruz

buarada ben şuan işte nöbetçiim ve dinlenme gibi bir durumum söz konusu değil maalesef

Son düzenleme:
Oyyyy oy bız kadınlar kendı kendımızı yemekde,herseyı dert edınmekde ne kadar da ustayız kaydirigubbakcemile3

Haydı gozun aydınnnnn zemuszemus

geçmiş oslun canım üzülme iyileşirsin eminim...
zaten suanda hasta sayılmazsın
nişanlının tavrını ise takma derim...,

Back
X