iyi bayramlar hanımlar,
Düne kadar gayet iyiyken dünden beridir perişanım. Sebebine gelecek olursak. Erkek arkadaşımla bir ay kadar belki daha fazla bir süre ayrı kalmıştık ne o ne ben onu bu süreçte hiç aramamıştık. Rahattım bu sürede neredeyse unutmuştum iyiydim. Hatta flört aşamasına geçmese de ufak heyecanlarım bile olmuştu. Hayatıma bakıyordum. Sonra on gün kadar önce tekrar geldi girdi hayatıma. Daha ciddi gibiydi iyiydik ama ben çok temkinliydim. Dün akşam onun ısrarı ile gece dışarı çıktık. Eğleniyorduk ki telefonu çaldı . Arayan bir kadındı bir iki kere aradı açmadı aç dedim açmadı. Sonra bilinmeyen bir numaradan telefonu çalmaya devam etti . Yine açmadı. En son o bilmeyen numarayı açtı tek kelimelerle konuştu evet hayır gibi ve kapadı. Sonra bu numara aramaya devam etti sürekli fakat açmadı. Arada bu kız da aradı bir iki kez. Tabi sinirlendim ben ve mekandan çıktık beni eve bırakmasını söyledim. Ben bu arayan kızı instagramında ekli görmüştüm ve kızın resimlerini beğenmişti kendisi. Gecenin bir yarısı ısrarlı bir şekilde aradığını görünce de iyice işkillendim. Tabi erkek arkadaşımın arayana cevap vermemesi de tuz biber oldu. Kendisi sonuna kadar inkar etti gece telefonda neredeyse sabaha kadar tartıştık. İşte alkolik bir kız şu bu diyip durdu e madem öyle önemsiz sil engelle dedim instagramından ordan burdan yapmadı. Eee ben şimdi ne anlamalıyım ? Benim şüphemde haklıyım değil mi kızlar ? Dünden beri doğru dürüst uyku gözüme girmedi gerçekten canım acıdı. Ya ben iyiydim neden tekrar gelip böyle rahatsızlık verdi ki durup dururken. Hiç aramadım sormadım bir kere bile hayatıma bakıyordum ben ya .