Hastayimmm

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
13
38
kizlar 25. Haftamdayim grip oldum rapor aldin ise de gitmeyecegim. Oksurunce gogsumun alti agriyor kaslarim mi calisiyor ondan mi acaba??? Bi de ilac kullanamiyoruz ya ne yapsak sizler ne kullanadiniz

Canim cok gecmis olsun. Oksuregin icin siyah turp al buyuk icini iyice oy.ve icine 2tatli kasigi bal koy ve sabaha kadar sulanmasini bekle ve Sudan ic.su azaldikca bal ilave et ve sulandikca ic.turppun icini oyarken basini yuvarlacik kes onu kalatirsin uzerine.canim zencil ve zerdecal li tarifim var bide AMA hamilelere gelirmi bilemiyorum. Doktoruna sor Eger birsey olmaz deres onu da yapabilirsin. Bir su bardagi balin icine bir corba kasigi zencrfil ve bir corba kasigi zerdecali karistir.hergun sabah ve aksamlari birer corba basigi kadar ye.bunun ozellikle cok cok faydasi var.ben kendim Herzaman kendime olsun cocuklarima olsun yaparim.hemen faydasini gorursun.allah sifani versin Canim tekrardan.

Grip icin de.canim bir tencereye su kaynat ve kaynadiktan sonra icine bir cay kasigi kadar vikis at.ve suyun buharinda dur biraz burnunla nefes alirken.uzerine yorgan orterek yap bu islemi buhari hemen kacmamasi icin, Vede terleyince uzerini degistir.

Birde aksamlari yatarken sirtina ve dosune vikis sur ve havlu koy sabaha cok rahat uyanirsin.canim kusura bakma baya oldu bildiklerimi yazdim umarim faydasini gorursun

Canım ilac kullanımı gerekiyorsa kullanıyorsun hamileyken bile. Doktor hamileligini etkilemeyecek ilaçlar verir

Back
X