Hastayken sormayan arkadaşı hayatınızdan siler misiniz

Ben 10 yıl kadar önce ağır bir hastalık süreci geçirdim, ameliyat oldum, aylarca hastanede yattım. Çok sevdiğim ve çok yakın olduğum biri o süreçte beni hiç arayıp sormadı, kaldığım hastaneye 5 dakika olan evinden bir kez bile ziyarete gelmedi aylar boyunca. Bu durumda evet o kişiyi hayatımdan tamamen çıkardım. Ama sizin durumunuz bana biraz abartı geldi. Ameliyat olsa neyse diyeceğim de altı üstü yarım saatlik bir işlem. Üstelik bugün olmuşsunuz. Daha aramayacaklarını nereden biliyorsunuz? Çekirdek aile olsa ben de bozulurum ama arkadaştan bu derece her saniyenizi takip etmesini beklemek yanlış bence. Ayrıca insanlara senin başına da gelsin demişsiniz yaptığınız çok ayıp. Kimin neyle mücadele ettiğini bilemezsiniz.

Arkadaşım manyak mısın röntgenle bu aynı mı ya 3 gün aç kaldım tansiyonum düştü zor aldılar beni inşallah başına gelir anlarsın
terbiyenizi mi takınsanız artık, ayrıca niye 3 gün, bildiğim kadarıyla sadece 1 gün öncesinde sıvı beslenmeniz gerekiyor

çok ilginç gerçekten...insan üzülüyor....

Kolonoskopi normal bir tetkik değil mi? Riskli bir grupta mısınız? Ameliyat olsanız neyse.

Hiç benlik işler değil. Millet beni darlamasın diye ameliyatımı ve tetkiklerimi gizlemiş insanım. Biri bana bu yüzden trip atsa güle güle derim.

Arkadaşlarıma özel olarak ben kolonoskopiye giriyorum yarın, bana şans dileyin dua edin falan dememişsem bana kendiliğinden sormalarını beklemem

Hayır rahatsız etmek istememiş olabilirler. Darılmam.

Bana değer vermeyeni silerim
Hiçte ikinci şans vereyim diye düşünmem
Beni önemsemeyen ben hiç önemsemem
tavsiye ederim.

Bir kereliğe mahsus unuttuysa çok içerlemezdim çünkü herkesin kendine göre derdi, telaşı var; dalgınlıkla aklından çıkmış olabilir. Ama sürekli tekrarlanıyorsa sizi önemsemiyor demektir.

Valla kaç gün geçti hala sormadılar

3 gün geçti yazmadılar

3 gün geçti yazmadılar
yapmayın lütfen bunun çetelesini tutup da kendinizi üzmeyin

dediğim gibi bana göre çok önemli birşey değil, bazen annem babamınkini bile unutabiliyorum onlar söyleyince aaa evet ne oldu sonuç ne çıktı dediğim çok olmuştur

ya da madem bu kadar kafanıza takıyorsunuz, siz de hayatınızdan çıkarın madem öyle ya da mesafenizi koyun bitsin

Kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yanımda yeri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…