Hastaymışım

Ya bi gitsin, mutlu olan bi kaç kişi kalmış onları da hastalıkla yaftalıyolar. Aman takma. Mutluluk hastalığı olsak hepimiz keşke 😄

Geçmiş olsun bi enerji vampiri ile karşılaşmışsınız. Mümkün oldukça muhattap olmayın zira hasetiyle tüm enerjinizi vampir gibi çekmeye devam eder

Sizi burdaki hic kimse tanımıyor,arkadaşlarınız bir sorun görmemiş.Mudurunuz kendi gozlemledikleriyle bir sorununuz olabileceğini düşünmüş.Mesela siz de onu mutsuz olarak dusunuyorsunuz.Gun içerisindeki davranışlarınızi görmeden sizin anlatiminizla bizim burda hakli haksız dememiz biraz zor.

Deli mi ne? Kızını belki kendisi hasta etti çünkü sağlıklı düşünce yapısı yok

Konu başlığını görünce ve konunun başlarını okurken ismi lazım değil,evlerden uzak hastalığa yakalandınız sandım. Neyseki değilmiş.
Bence boşverin. Kafanıza takıp kendinizi üzdüğünüze değmez. İnadına daha mutlu olun.

Bence kıskançlık değil de Heralde 3 ay önce boşandın diye karalar bağlamanı beklemiş bu durumda nasıl güler hayattan keyif alır falan demiş kendince mutluluğunu samimi bulmamış.
Halbuki mutlu olmak için çok nedenin var. Kötü bi evlilikten kurtulmuşsun, iki tane sağlıklı evladın var, arkanda fedakar Bi annen var, işin var, seni seven iş arkadaşların var. Daha da mutlu ol ve gereksiz insanları kafana takma.

Ben depresif biriyim ama mutlu birini görünce bana da bi enerji gelir mutlu olurum. Mutlu insandan rahatsız olan net fesattır. Zaten öyle tipler asla mutlu olamazlar. Böyle kısır bir döngüde ömürlerini çürütüp giderler.

Kafaya takmayın. Daha üssünüz varsa benimle uğraşıyor diye şikayet edin.

Ruh hastası ya bunun başka bir açıklaması olamaz..
Hiç takmayın moralinizi de bozmayın gülüp mutlu olmaya devam edin..
O da kendi mutsuzluğunda ve hasetliğinde kudurmaya devam etsin..

Selamlar hanımlar,
Ben bir fabrikada işçi olarak çalışmaktayım. Öncesinde eşimle şiddet aldatma vs ciddi konular oldu 3 ay önce boşanmış bulunmaktayım. Şu an annemle yaşıyorum . Annem çok fedakar bir insandır. 2 de oğlum var biri büyük diğeri küçük. Küçüğe annem bakıyor büyük olan üniversite sınavına hazırlanıyor maşallah dersleri de iyi. Ben 3 aydır eşimle kurtuldum hayatım düzene girdi mutluyum. Fabrikada iş arkadaşlarımla aram iyi onlarla güler eğleniriz sohbet ederiz. Fabrikada bir de mutsuz bir kadın müdürümüz var kendisi baya yaşlı. Bana senin psikolojik sorunların mı var neden bu kadar mutlusun dedi. Bende çok şükür Allah’a şükrediyorum derdim yok neden mutsuz olayım dedim. Psikiyatrik rahatsızlığın olabilir dedi bana mesaide. Diğer hanımlar da şok oldu sonrasında yanıma geldiler biz de anlamadık niye öyle söyledi biz seni çok seviyoruz öyle bir şey asla düşünme dediler. Ben çok bozuldum mutluluğum da mı hastalık oluyor ? Sonrasında o kişi ile görüştüm tekrar niye böyle söyledin diye bana dedi ki benim de senin yaşında kızım var o çok mutsuz psikolojik hap kullanıyor sen mutlusun diye anormal geldi o da hastalık dedi . İyice şaşırdım ne yapsam bilemedim herkesin içinde bana hasta dedi
Sen hastasın deseydiniz manyak yahu

Çok teşekkür ederim hanımlar fikirleriniz için. Ben bi öz eleştiri yaptım acaba gerçekten bir şeyden mi rahatsız oldu diye. Acaba benim bilmediğim çevremin fark ettiği bir rahatsızlığım olabilir mi diye sorguladım kendimi. Çevremdeki insanlara anlattım bu durumu. İş yerindeki arkadaşlarla da konuştum hakikaten onlar da şok olmuş durumda.Bana senin enerjin çok iyi bizce bir sıkıntı yok o neden öyle söyledi anlamadık dediler. Zaten bu kişi herkese durduk yere kişisel kötü bir şeyler söylüyormuş. Sanırım ona karşı uzak durmam gerekecek. Bir de bana şunu söylemişti kızımın senin gibi bir arkadaşı vardı enerjisi çok yüksekti sonradan çocugu öldü psikiyatriye gitti bipolar tanısı kondu dedi. Allah rahmet eylesin bi insan evladına bir şey olursa tabi ki rahatsızlık olabilir ama şu an hiç bir sıkıntı yokken mutluyum diye bu ne alaka ben gerçekten hayretler içindeyim…

Atanan arkadaşlara tebrikler atandın demek yerine ilk önce torpilin kimdi deniliyor. Nişanlanan kişilere aaa önceden sevgilisi mi vardı deniliyor. Yeni evlilere eee çocuk yok mu şimdi yani diye soruluyor. Hamilelere kötü doğum anıları anlatılıyor. Yeni doğum yapanlara bunlar iyi günlerin deniliyor. Bunun gibi zibilyon tane bahane sayabilirim.

Atanan kişiye hayırlı olsun Allah hayırlı kazançlar nasip eylesin demeyi , nişanlanan arkadaşlara mutluluklar dilemeyi , yeni evlilere korku yerine güzel nasihat ve öğüt vermeyi, hamile arkadaşları tebrik edip yavrusu için güzel dileklerde bulunmayı , yeni doğum yapan kişilere pozitif şeyler söylemeyi tüm insanlık unuttu artık. Rabbim herkese akıl fikir versin. Tekrardan tebrik edebilmeyi inşallah öğrenebiliriz.

Demem o ki boşverin. Herkesler her zaman bir kusur bulacaklar sizde. Siz iyi olun. Öyle diyen kişilere de cevap bile vermeyin. Daha çok mutlu olun inşallah

Allah razı olsun hepinizden çok sağolun. Gerçekten çok üzülmüştüm acaba rahatsız mı oldu ben mi aşırı davranışlar yaptım diye çevremdeki herkesten tek tek fikir aldım buraya yazdım. Anladım ki bu kişide sıkıntı… Çok sağolun

Bazı kadınlar için evlilik herşeydir. Boşanınca hayat biter.
Bir ara bana da öyle geliyordu. Boşandıktan sonra işin aslında öyle olmadığını çok iyi anladım. Belki o da böyle düşünüyordur. Baktı ki sen öyle değilsin saçmalamış işte. Neden mutlu olmayalım ekmeğimizi suyumuzu havamızı elin herifleri mi veriyor. Sefan olsun.

Kıskanmış.

Sorunlu kişiler etrafında sevinen birini görünce sinirlenebiliyorlar.

Tabi oturup kıskanıyorsunuz falan demeyin, işten atar.
Öyle mi diyip kafa sallayın, umursamayın.

O kadının bu saçma düşüncesi ve hasetliği asıl hastalık olan. Takılmayın bariz mutluluğunuzu kıskanmış.

Çok teşekkür ederim hanımlar fikirleriniz için. Ben bi öz eleştiri yaptım acaba gerçekten bir şeyden mi rahatsız oldu diye. Acaba benim bilmediğim çevremin fark ettiği bir rahatsızlığım olabilir mi diye sorguladım kendimi. Çevremdeki insanlara anlattım bu durumu. İş yerindeki arkadaşlarla da konuştum hakikaten onlar da şok olmuş durumda.Bana senin enerjin çok iyi bizce bir sıkıntı yok o neden öyle söyledi anlamadık dediler. Zaten bu kişi herkese durduk yere kişisel kötü bir şeyler söylüyormuş. Sanırım ona karşı uzak durmam gerekecek. Bir de bana şunu söylemişti kızımın senin gibi bir arkadaşı vardı enerjisi çok yüksekti sonradan çocugu öldü psikiyatriye gitti bipolar tanısı kondu dedi. Allah rahmet eylesin bi insan evladına bir şey olursa tabi ki rahatsızlık olabilir ama şu an hiç bir sıkıntı yokken mutluyum diye bu ne alaka ben gerçekten hayretler içindeyim…
Ne o öyle sarhoş cemil gibi" koş sevim burda mutlu biri var"
Tam baykuş.....
Şükrünüz daim olsun,hep mutlu olun zaten zamanında yeterince uzulmuşsunuz

Back
X