Hat özeti görülür mü??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar benim bi sorum var. Telefon hattım faturalı. Ailem yatırıyor faturamı. Benim merak ettiğim faturamı online olarak yatırırken benim online şifremi felan istemiyorlar kendi kendilerine hallediyorlar ama o sırada görüşme detayına ulaşabilirler mi ?? Konumun yeri değişmezse srvinirim çünkü benim derdim de bu. Eğer görünüyorsa sizce görüşme detayında kimler var diye bakılır mı ??

Benim bildigim konustugunuz kac dk konustgnz ve mesajlastiginiz numaralar gozukur ama mesaj detaylari v.s gozukmez
Gsm şirketinin şu fatura öde kısmı var ua ordan yapıyorlar. Benim online şifremi almadan. Orda da görünür mü hat özeti

Gözükmez
Sifreli alana girmedikleri sürece sadece numaranla tutarı ödeyebilirler

Gsm şirketinin şu fatura öde kısmı var ua ordan yapıyorlar. Benim online şifremi almadan. Orda da görünür mü hat özeti
Eski bir gsm yöneticisiyim özellikle aramazlarsa görünmez ama özet detay görüşme bakmak isterlerlerse üç dk sürmez ulaşmak

Eski bir gsm yöneticisiyim özellikle aramazlarsa görünmez ama özet detay görüşme bakmak isterlerlerse üç dk sürmez ulaşmak
Yani benden şifreyi isteseler bende söyleriö zaten mecburen ama ödeme yapılırken görülmüyorsa sorun olmaz

Yani benden şifreyi isteseler bende söyleriö zaten mecburen ama ödeme yapılırken görülmüyorsa sorun olmaz
O verdiğiniz şifre ile bakılırsa görülür ekrana seçenekler çıkıyorya fatura ide detay bak falan diye ..aynı şifre ile görülüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…