- Konu Sahibi pamu_kseker
geçen gün iş çıkışı nişanlımla buluştuk biraz sinirliydi zor bi gün geçirmişti gidip bi yerde oturduk ben sordum neyin var diye kısa kısa cevaplar verdi bunaldığnı söyledi zor şartlarda çalıştığını söyledi bende öyle gergin olduğu için fazla söyliycek bişey bulamadım. kafasını masaya koydu bende saçıyla oynadım başını tuttum işte çek elini dedi bana ben o an şok oldumm içimden bişey koptu sanki ben ona destek olmaya çalışırken o tamamen beni geri itmiş oldu. sonra sustum hiçbişey demedim kalkalım mı dedi olur dedim eve bırakıyım mı dedi bırak dedim.
yine kızdı bana insan gitmez eve destek olur sevdiğine iyi etmeye çalışır. ben yine hiçbişey demedim. kırılmıştım.
eve gidip düşündüm acaba kırılmam yanlışmıydı diye ama diildi gece aradı döküldü yok ben onu iyi etmeyi bilmiyomuşum önceden böyle diilmişim benim orda kırılmayıp onu başka yerlere götürüp konuşup gülüp iyi edebilirmişim. kadın da biraz cilve olurmuş kandırmayı bilmeliymiş. bunun gibi şeyler.
şuan tamamiyle kendimi sorguluyorum beni psikolojik olarak çökertti
araştırmalara başladım uzun ilişkiler de iletişim nasıl olur diye zorlanıyorum artk
yine kızdı bana insan gitmez eve destek olur sevdiğine iyi etmeye çalışır. ben yine hiçbişey demedim. kırılmıştım.
eve gidip düşündüm acaba kırılmam yanlışmıydı diye ama diildi gece aradı döküldü yok ben onu iyi etmeyi bilmiyomuşum önceden böyle diilmişim benim orda kırılmayıp onu başka yerlere götürüp konuşup gülüp iyi edebilirmişim. kadın da biraz cilve olurmuş kandırmayı bilmeliymiş. bunun gibi şeyler.
şuan tamamiyle kendimi sorguluyorum beni psikolojik olarak çökertti
araştırmalara başladım uzun ilişkiler de iletişim nasıl olur diye zorlanıyorum artk