hata bende mi kızlar??

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
selam kızlar. bir çoğunuzda kıskançlık vardır tahmin ediyorum.
sizlere danışmak istediğimde tam olarak bu.
ben kıskancım.sözlümün kızlarla konuşmasını istemiyorum kız arkadaşları olmasını istemiyorum.aynı yerde çalıştık bizzat çok şahit oldum sözlüm kızları mıknatıs gibi çekiyor ve ben bunu hiç sevmiyorum
bu konuda tartışmalarımız oldukça çok.sözlüm hoşlanmıyor onu kısıtlamamdan.

''ben konuşacağım konuşmayacağım kişileri bilirim kendi kararlarımı verebilirim senin yerin her zaman ayrı.onlar arkadaşlarım sen eşimsin.haddini aşanları zaten engelleyip siliyorum boşuna kapris yapıyorsun boşuna üzülüyorsun '' diyor.

ama geçen gün telefonuna baktım.deniz diye biri.kız mı dedim.hayır erkek dedi.emin misin kız mı bu bak dedim.hayır erkek dedi ısrarla.dün gece öğredimki kızmış.bna kızdı.kız olduğunu söylesem kızıyorsun bende erkek demek zorunda kaldım dedi.
yalandan nefret ettiğimi biliyor üstelik..
''anlamıyorsun boşuna şüphe ediyorsun,tereddüt yanında şüpheyide getirir.yapma.onlar sadece arkadaşım.seninle konuştuğum gibi konuşmuyorumki onlarla benim hiç mi arkadaşım olmayacak '' dedi
bunun benden önceki sevgiliside aynı mahalledeymiş.ne zaman sözlümün yanına gitsem bu kız okula hep onun evinin etraflarından gidiyor.hepde bana denk geliyor iyice dikkatimi çekti.laf arasında sordum evi aynı mahallede olmasına rağmen çokda yakın değilmiş.
o yüzden bu kızın neden hep onun evinin etrafında oluşuda ayrıca bi sinirime gidiyor.sözlüme bunları söylemiyorum ama içime ata ata sıkıldım.bunaldım.
abartan ben miyim ? cidden sözlümmü haklı kızlar? nolur bi fikir verin.. eğer ben haksızsam boşuna sevdiğimi sıkıp üzmeyim boşuna üzerine gitmeyim.günahını almayım

Canım Bazı Konularda haklı olduğun gibi bazılarında da haksızsın.. Aşırı derecede sıkmışsın sözlünü. Unutma kısıtlanan hersey cazip gelir insana. Tatlı dille bunu halletseydin keske kıskandığını belli etmeseydin.. Çünkü Kıskandığında kendini onlarla bi tutmuş olursun sözlünün gözünde. Aksine bi hava vermen lazım Onlar kim ben kimm hıhhhh der gibi

bende kıskancımdır doğrusu
ama senin kadar değil
sıkma istersen sözlünü biraz gevşet ipini çünkü böyle şeyleri ona söyledikçe yapacağı yoksa da yapar
aklına sokuyosun zorla

yapacak pek fazla bişeyin yokki tatlım Sözlünle konuşmuşsun hissettiklerini anlatmışsın Gerisini zamana bırak Serbest kalsın adam zaten bi halt ederse tekmeyi basarsın evlenmemişsin sonuçta Korkulu rüya görmekten korkuyosun sen ama eni sonu uyuyacaksın Herşey olacağına varır Sıkmadan izlemeye al en azından evleneceğin adamın ne kadar sıkı bi adam olduğunu anlama fırsatın olur Didiklemekle eline bişey geçmez

O kizlarin kim olduklarina bagli. Ben olsam eski okul arkadaslari, komsu, kuzenler akrabalariyla konusmasina izin verirdim (tabi niyeti kötü degilse) sadece arkadaslar sonucta. Ama öyle tanimadigi kizlarla konusmasina bende karsi cikardim.

valla ne yalan söyleyim bende çok kısıtlarım ve kıskanırım o da dinliyor ne yapsın.. ortak arkadaşlarımız var tamam buna bişey demem ama başkasıyla konusmasını görüşmesini hiç sevmem. zaten 4 yıldır birlikteyiz ve sadece ikimizin hayatı var bazen arkadas gibi dert anlatıyoruz bazen dost gibi destek oluyoruz baze de kardes gibi birbirimize sahip çıkıp kolluyoruz.. birbirimizden başka sosyal hayatımız yok neredyse bütün gün işte okulda geceleri birlikteyiz zaten başka şeye ayıracak vaktimiz olmuyor..

canım tutumun yanlış çok hemen kendine çeki düzen ver
ne demek kızlarla konuşmasını istemiyorum sözlün konuşurken flört etmiyorsa
karşısındakine kur yapmıyorsa sıkıntı yok güven biraz bende bazen kıskanırım eşimi ama
hiç belli etmem sende belli etme bence bi söz vardır ''birini seviyorsan bırak dönerse senindir,dönmezse
zaten senin hiç olmamıştır'' bence sende rahat bırak seni tercih etmiş zaten mutluluklarrrrrr

sözlünü ne kadar sıkarsan,ne kadar şüpheci olursan o kadar canın sıkılır
belki gerçekten aralarında birşey yok,birgün adamı bunaltırsın ve teselliyi onlarda bulur
ayrıca çok sorgulamak,şüpheci olmak yalana sevk eder,
sözlünde sen kızma diye ufak yalanlara başlamış bile.
bence sözlüne ve kendine güven ve ona diğer kızlardan farklı olduğunu göster
ağırbaşlı ve asil ol,sana sahip olduğu için gurur duymasını sağla.

dost acı söyler kardeş sen kendine güvenmiyorsun kendini güzel bulmuyorsun kendini sözlüne yakıştırmıyorsun aşağılık kompleksin olabileceğini düşünüyorum

yaptıkların aşırı ve hiç bir delilin yokken bu kadar şüpheci olman anormal.kendı kendıne adamı okızılara itiyorsun birgünee yeter be deyip bırakırsa şaşırma.

ayrıca kızlarla konuşmasın ne demek hangı çağda yaşıyorsun?

Sevdigini kıskanmak Size göre böyle Birşey mi ? İlginç............ demekki siz böyle düsünüyorsunuz ki size göre böyle...

hepinize birden cevap vereyim istedim kusura bakmayın uzun olucak biraz

tatlı dille rica ettim ama dediğin gibi sıkılan şey cazip geliyor sanırım.çok teşekkür ederim dediğini uygulamak için çok çaba sarfedeceğim

bende kıskancımdır doğrusu
ama senin kadar değil
sıkma istersen sözlünü biraz gevşet ipini çünkü böyle şeyleri ona söyledikçe yapacağı yoksa da yapar
aklına sokuyosun zorla
allah korusun

evet anlattım.gıcık olduğumda inadına yapar gibi yapması

O kizlarin kim olduklarina bagli. Ben olsam eski okul arkadaslari, komsu, kuzenler akrabalariyla konusmasina izin verirdim (tabi niyeti kötü degilse) sadece arkadaslar sonucta. Ama öyle tanimadigi kizlarla konusmasina bende karsi cikardim.
niyeti kötü değil eminim.hatta ben bile daha fesat düşünürüm ona göre.çünkü o hiç kimsenin kötü olduğunu arkniyet besediğini düşünmez. bende o kadarına izin veriyordum.ama

ne güzel ya .ok imrendim.maşallah.rabbim nazarlardan saklasın

haklısın.ona güveniyorum ama işin içine yalan girince sinirlerim bozuluyor içimi rahatlattın ya

haklısın.ben cadı oldukça o tırsıyor.bu açıdan hiç düşünmemiştim.ben tepkilerimi hemen belli eden biriyim ne yazıkki.

adamın aklında yoksa da, böyle davranarak , söyleyerek aklına getireceksin.. sorma sürekli.. güveniosan sorun yok.. ama seni tedirgin eden şeyler varsa, açıklığa kavuştur öyle çık karşısına..

bunun çağla alakası olduğunu sanmıyorum açıkçası.kendimi ne güzel nede çirkin bulurum orta halli sade olmayı bende o da hep sevmiştir.ama bunun kopleksle alakası olduğunu sanmıyorum :26: yinede yorumuna saygı duyarım.teşekkürler.bu açıdanda düşünücem

adamın aklında yoksa da, böyle davranarak , söyleyerek aklına getireceksin.. sorma sürekli.. güveniosan sorun yok.. ama seni tedirgin eden şeyler varsa, açıklığa kavuştur öyle çık karşısına..

ya o benden gizleyince tedirgin oluyorum doğal olarak.mesela telefonda bişey görmemi istemiyorsa ya siliyor yada telefonu kaçırıyor benden.ne saklıyorsun diyorum hiçbirşey saklamıyorum sana öyle geliyor diyor

Şükür ki benim nişanlımda böyle bir problem yok. İkimiz de karşı cinsle arkadaş olunmayacağını düşünüyoruz. Çünkü arkadaş benim için kardeştir, biyolojik olmayan erkeği de kardeşim gibi görmüyorum. He illa ki ara sıra merhabalaşırsın, selamlaşırsın ama sürekli konuştuğun görüştüğün arkadaş olamaz ben istemem. Ne benim erkek kankam vardır, ne onun kız kankası vardır. Görüşmeyiz, kandilde bayramda mesajlaşır konuşuruz eski arkadaşlarla o kadar.

Geçen bir kız gördüm facebookta misal, kızın yorumlarından tarzından filan hoşlanmamıştım daha öncesinde ama sormamıştım. Kim dedim liseden dedi, hiç hoşlanmadım dedim sadece. Silerim gider senden değerli mi dedi sildi, ben sil demedim silmesini de istememiştim baskı kurmak taraftarı değilim ben ama seni tanıyorsa ve üzmek istemiyorsa söylemene gerek yok kendi yapmalı. onu da düşünemiyorsa o ilişkinin bi anlamı yok. ben ne yapacağımı bilirim desin senin istemediğin ama ona normal gelen her haltı yesin yok öyle.

ben buyum değişmem diyosa ben de gider kendime uygun olanı bulurum o kadar basit. o da aynı şekilde kendine uygun birini bulur. herkes mutlu mutlu yaşar niye değiştirmeye çalışalım. herkesin bi eşi vardır şu hayatta. anlaşamıyosan kimseye eziyet etmeyeceksin.

baştan çizgini belli ettiysen ve bu insan bile bile seninle sözlendiyse adam olsun istediğini yapsın ya da gitsin, yok baştan ses etmeyip sen de sonradan yüzük taktım benim istediğim gibi olsun diyip değiştirmeye çalışıyosan haksızsın adamı rahat bırak.

telefonunu saklaması sana göstermemeye çalışması haklı olarak tedirgin eder tabi.. az çok tanıyosundur cnm... yapar mı ki? kadınlar hisseder bi de :26:

Bu söz dediğiniz nasıl bişey oluyor.
Kendi aranızda mı?
Yoksa aile büyükleri de riayet edip tasdik ettiler mi?
Sözlünüz! size niçin eşim diyor.
Sözlünüzün eski sevgilisi, şu an okula sözlünüzün evinin etrafını dolaşarak giden kız lise tabesi mi?
Sizin yaşlarınız nedir?

hayır benim kıskanç olduğumu istemeyeceğimi en başından biliyordu.evet bende karşı cinsle arkadaş kanka kardeş olunamayacağı taraftarıyım.ama bunu ona anlatamadım.yanlışları olursa engeller silerim bu kadar basit deyip geçiyor

telefonunu saklaması sana göstermemeye çalışması haklı olarak tedirgin eder tabi.. az çok tanıyosundur cnm... yapar mı ki? kadınlar hisseder bi de :26:
yaparsa affetmeyeceğimi çok iyi biliyor -ki yapacağınıda sanmıyorum. ama hissettiklerim çok şey var tabiki doğal olarak.mesela aynı mahalllede bulunduğu eski sevgilisi hakkında iyi düşünmüyorum nedense..(iyi düşünmüyorum derken yaptıkları hakkında yani. yoksa sözlümde bir kaç kişide kızın süper iyi olduğunu ve tanıyabileceğim en iyi kişilerden biri olduğunu söylediler ama bu yaptıkları bana iyi gelmiyor)sözlüm olmaaz onunla konuşmuyoruz bile diyor.ama kızın sürekli onun evinin etrafında olması ve o kızın en yakın arkadaşının sözlümle muhabbet etmesi bana hiç normal gelmiyor mesela.

Son düzenleme:
aileler tastiklediler ve o şekilde sözlüyüz.rızalarını aldık iki tarafında çok şükür.
beni eşi gibi canı gibi gördüğünü söylüyor ve bencede öyle olmalı
lise sonda olan biri.sanırım 1 yılda tekrarı olmuş lisede.
ben 22 o 23 neden ki?

canım sen iyice paranoyak olmuşsun.. at bu kötü düşünceleri kafandan.. o adamın parmagında senin yüzüğün var herkes o yüzüğü görüyo ve yanında seni de görüyo.. insan sevdiğini kendinden bile kıskanır...

tamam cevreden kızlardan kıskanabilirsin ama sen ona esim diyosun bak.. esin o senin hayatını gecirceğin adam bence biraz sakin davranmalısın.. sakın kontrolu elden bırakma ama olur olmadık yerde de kız lafı acma.. sen o halkayı adamın parmagına da gönlüne de geçirmişsin gerisi boşşşş :)
takma hiç kimseyi tak koluna herkese nispet yaparcasına gec mahalleden okulun önünden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…