- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi yenieleman
selam kızlar. bir çoğunuzda kıskançlık vardır tahmin ediyorum.
sizlere danışmak istediğimde tam olarak bu.
ben kıskancım.sözlümün kızlarla konuşmasını istemiyorum kız arkadaşları olmasını istemiyorum.aynı yerde çalıştık bizzat çok şahit oldum sözlüm kızları mıknatıs gibi çekiyor ve ben bunu hiç sevmiyorum
bu konuda tartışmalarımız oldukça çok.sözlüm hoşlanmıyor onu kısıtlamamdan.
''ben konuşacağım konuşmayacağım kişileri bilirim kendi kararlarımı verebilirim senin yerin her zaman ayrı.onlar arkadaşlarım sen eşimsin.haddini aşanları zaten engelleyip siliyorum boşuna kapris yapıyorsun boşuna üzülüyorsun '' diyor.
ama geçen gün telefonuna baktım.deniz diye biri.kız mı dedim.hayır erkek dedi.emin misin kız mı bu bak dedim.hayır erkek dedi ısrarla.dün gece öğredimki kızmış.bna kızdı.kız olduğunu söylesem kızıyorsun bende erkek demek zorunda kaldım dedi.
yalandan nefret ettiğimi biliyor üstelik..
''anlamıyorsun boşuna şüphe ediyorsun,tereddüt yanında şüpheyide getirir.yapma.onlar sadece arkadaşım.seninle konuştuğum gibi konuşmuyorumki onlarla benim hiç mi arkadaşım olmayacak '' dedi
bunun benden önceki sevgiliside aynı mahalledeymiş.ne zaman sözlümün yanına gitsem bu kız okula hep onun evinin etraflarından gidiyor.hepde bana denk geliyor iyice dikkatimi çekti.laf arasında sordum evi aynı mahallede olmasına rağmen çokda yakın değilmiş.
o yüzden bu kızın neden hep onun evinin etrafında oluşuda ayrıca bi sinirime gidiyor.sözlüme bunları söylemiyorum ama içime ata ata sıkıldım.bunaldım.
abartan ben miyim ? cidden sözlümmü haklı kızlar? nolur bi fikir verin.. eğer ben haksızsam boşuna sevdiğimi sıkıp üzmeyimboşuna üzerine gitmeyim.günahını almayım
![]()
Bende tahammül edemem bayan arkadaşı yoktur eşimin .. fazla kıskancım ama bu ne kadar doğru bi davranış bilmiyoryum fıtratım böyle ne yapayım