• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata bende mi kızlar??

selam kızlar. bir çoğunuzda kıskançlık vardır tahmin ediyorum.
sizlere danışmak istediğimde tam olarak bu.
ben kıskancım.sözlümün kızlarla konuşmasını istemiyorum kız arkadaşları olmasını istemiyorum.aynı yerde çalıştık bizzat çok şahit oldum sözlüm kızları mıknatıs gibi çekiyor ve ben bunu hiç sevmiyorum:14:
bu konuda tartışmalarımız oldukça çok.sözlüm hoşlanmıyor onu kısıtlamamdan.

''ben konuşacağım konuşmayacağım kişileri bilirim kendi kararlarımı verebilirim senin yerin her zaman ayrı.onlar arkadaşlarım sen eşimsin.haddini aşanları zaten engelleyip siliyorum boşuna kapris yapıyorsun boşuna üzülüyorsun '' diyor.

ama geçen gün telefonuna baktım.deniz diye biri.kız mı dedim.hayır erkek dedi.emin misin kız mı bu bak dedim.hayır erkek dedi ısrarla.dün gece öğredimki kızmış.bna kızdı.kız olduğunu söylesem kızıyorsun bende erkek demek zorunda kaldım dedi.
yalandan nefret ettiğimi biliyor üstelik..
''anlamıyorsun boşuna şüphe ediyorsun,tereddüt yanında şüpheyide getirir.yapma.onlar sadece arkadaşım.seninle konuştuğum gibi konuşmuyorumki onlarla benim hiç mi arkadaşım olmayacak '' dedi
bunun benden önceki sevgiliside aynı mahalledeymiş.ne zaman sözlümün yanına gitsem bu kız okula hep onun evinin etraflarından gidiyor.hepde bana denk geliyor iyice dikkatimi çekti.laf arasında sordum evi aynı mahallede olmasına rağmen çokda yakın değilmiş.
o yüzden bu kızın neden hep onun evinin etrafında oluşuda ayrıca bi sinirime gidiyor.sözlüme bunları söylemiyorum ama içime ata ata sıkıldım.bunaldım.
abartan ben miyim ? cidden sözlümmü haklı kızlar? nolur bi fikir verin.. eğer ben haksızsam boşuna sevdiğimi sıkıp üzmeyim :30: boşuna üzerine gitmeyim.günahını almayım :14:

Bende tahammül edemem bayan arkadaşı yoktur eşimin .. fazla kıskancım ama bu ne kadar doğru bi davranış bilmiyoryum fıtratım böyle ne yapayım :19: Bi erkeğinde neden evli ise kız arkadaşları olur ki .. şayet senin erkek arkadaşların olsa rehberinde kayıtlı görüştüğün vs kabul edermi?

canım sen iyice paranoyak olmuşsun.. at bu kötü düşünceleri kafandan.. o adamın parmagında senin yüzüğün var herkes o yüzüğü görüyo ve yanında seni de görüyo.. insan sevdiğini kendinden bile kıskanır...

tamam cevreden kızlardan kıskanabilirsin ama sen ona esim diyosun bak.. esin o senin hayatını gecirceğin adam bence biraz sakin davranmalısın.. sakın kontrolu elden bırakma ama olur olmadık yerde de kız lafı acma.. sen o halkayı adamın parmagına da gönlüne de geçirmişsin gerisi boşşşş :)
takma hiç kimseyi tak koluna herkese nispet yaparcasına gec mahalleden okulun önünden..

ohh içimi rahatlattı bu sözlerinn çok sağol çok doğru.o mahallede benimle geziyor korkmadan zaten.haklısın çok haklısın. oda diyor ben sen haricinde kimseye hesap vermek zorunda değilim seni kimseye anlatmıyorsam özelsin özelimsin diye anlatmıyorum zaten herkez biliyor kimden saklıyorumki seni diyor :31: ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA :14:

Bende tahammül edemem bayan arkadaşı yoktur eşimin .. fazla kıskancım ama bu ne kadar doğru bi davranış bilmiyoryum fıtratım böyle ne yapayım :19: Bi erkeğinde neden evli ise kız arkadaşları olur ki .. şayet senin erkek arkadaşların olsa rehberinde kayıtlı görüştüğün vs kabul edermi?

konuşmamı istemiyor açıkçası.sadece bir kez dediki eğer sana canım tarzı konuşmayan haddini bilerek konuşan varsa konuşmak istiyorsan konuşabilirsin sana kendimden çok güveniyorum dedi.

eşin sana deniz konusunda yalan söylememeliydi zaten bu şüphe doğurur ancak bir insan neden eşinin telefonunu karıştırır ki? biz eşimle 6 yıldır beraberiz kıskançlık yapmadık ayrıca karışık arkadaş grubumuz var.

yani yanlış anlamayın da ne kıskanılıyor ne engelleniyor ki? senin karşındaki insan zaten kiminle nasıl iletişim kuracağını bilmiyorsa zaten onunla evlenmen hata değil mi? baştan yasak getiriyorsun ancak o zaten faul bir insan olduğunu gösteremiyor mu sana? allaha şükür ne o beni ne de ben onu kıskanmak durumunda kalmadım. birbirimizn ne mail şifrlerinmi ne de fbook şifrelerini ne biliriz ne sorarız. diğerinin telefonuna dokunmayız. yani bilerek yapmıyoruz hiç aklımıza gelmemiştir. kıskanıyorsan demek o sana öyle bir sinyal vermiştir bence sen ona odaklan o zaman.

Ne kadar sıkarsan o kadar yalana teşvik edersin

Dozu aşmadan tabi ki kız arkadaşları da olacak, biraz içini ferah tut, sonuçta sözlüsünüz.

Kendinde üzülürsün bu şekilde, zaman geçtikte bunaldıkça onu başka yönlere sevk edersin, yapmamaya çalış

İş hayatımız var, arkadaş çevremiz var, sözlünü izole etmen mümkün değil, bu tür kıskançlıklar ikinizi de yıpratır.

Çok fazlamı yoksa 1 kaç tanemi böyle arkadaşı
kız arkadaşlarımı?

Ne kadar sıkarsan o kadar yalana teşvik edersin

Dozu aşmadan tabi ki kız arkadaşları da olacak, biraz içini ferah tut, sonuçta sözlüsünüz.

Kendinde üzülürsün bu şekilde, zaman geçtikte bunaldıkça onu başka yönlere sevk edersin, yapmamaya çalış

İş hayatımız var, arkadaş çevremiz var, sözlünü izole etmen mümkün değil, bu tür kıskançlıklar ikinizi de yıpratır.
evet çok yıpranıyoruz.zaten tek tartışmaızda bu.başka bi sorunumuz yok çok şükür

ben kıskancım.sözlümün kızlarla konuşmasını istemiyorum kız arkadaşları olmasını istemiyorum.aynı yerde çalıştık bizzat çok şahit oldum sözlüm kızları mıknatıs gibi çekiyor ve ben bunu hiç sevmiyorum:14:

''ben konuşacağım konuşmayacağım kişileri bilirim kendi kararlarımı verebilirim senin yerin her zaman ayrı.onlar arkadaşlarım sen eşimsin.haddini aşanları zaten engelleyip siliyorum boşuna kapris yapıyorsun boşuna üzülüyorsun '' diyor.

ama geçen gün telefonuna baktım.deniz diye biri.kız mı dedim.hayır erkek dedi.emin misin kız mı bu bak dedim.hayır erkek dedi ısrarla.dün gece öğredimki kızmış.bna kızdı.kız olduğunu söylesem kızıyorsun bende erkek demek zorunda kaldım dedi.
''anlamıyorsun boşuna şüphe ediyorsun,tereddüt yanında şüpheyide getirir.yapma.onlar sadece arkadaşım.seninle konuştuğum gibi konuşmuyorumki onlarla benim hiç mi arkadaşım olmayacak '' dedi
bunun benden önceki sevgiliside aynı mahalledeymiş.ne zaman sözlümün yanına gitsem bu kız okula hep onun evinin etraflarından gidiyor.hepde bana denk geliyor iyice dikkatimi çekti.laf arasında sordum evi aynı mahallede olmasına rağmen çokda yakın değilmiş.
o yüzden bu kızın neden hep onun evinin etrafında oluşuda ayrıca bi sinirime gidiyor.sözlüme bunları söylemiyorum ama içime ata ata sıkıldım.bunaldım.
abartan ben miyim ? cidden sözlümmü haklı kızlar? nolur bi fikir verin.. eğer ben haksızsam boşuna sevdiğimi sıkıp üzmeyim :30: boşuna üzerine gitmeyim.günahını almayım :14:

Bana göre haklısın.
Zira bende erkek arkadaşımı çok kıskanırım.
İş yerinde elbet arkadaşı olucak sonuçta iş yeri orası ama her şeyin bi sınırı vardır.
İş yerindeki arkadaşlığı telefona face ye yada sosyal hayata taşımayı doğru bulmuyorum.
Ki Allahtan erkek arkadaşımda hiç bi şekilde rahatsız olduğum şeyleri yapmadı.Çünkü oda iş harici erkek arkadaş konusuna karşı.
Aynı bende olduğu gibi.
Dediğim gibi bana göre haklısın.Normal tanıdığı bi insanı görüp selam vermesi bana göre normaldir ama arkadaşlarıyla telefonda konuşup msjlaşmaları yada sosyal medyada konuşması, normal zamanda görüşmeleri bana ters..

Bence haklısın..

Denizin kız olmasını saklaması hata.

Sana açıklama yapabilirdi.

Bak bu şu vs gibisinden.

Ben de kıskancım.

Ben nasıl erkeklerle konuşmuyorsam, sevgilimin de kızlarla sürekli muhabbet içerisinde olmasını istemem.

Mesela okulda sınıfımdan bir çocukla iyi muhabbetim vardır, görünce selamımı verir muhabbetimi ederim.

Ama eve gelip de mesajlaşmam ya da gerekmiyorsa aramam.

Zaten rehberimdeki arkadaşlarımı da sevgilim bilir.

Aynı şeyi sevgilim de yapmadığı için sıkıntı olmaz.

Tam olarak sevgilinin o kızla samimiyeti nedir bilmiyorum fakat kadınlar hislerinde yanılmaz bu benim düşüncem..

Bence haklısın..

Denizin kız olmasını saklaması hata.

Sana açıklama yapabilirdi.

Bak bu şu vs gibisinden.

Ben de kıskancım.

Ben nasıl erkeklerle konuşmuyorsam, sevgilimin de kızlarla sürekli muhabbet içerisinde olmasını istemem.

Mesela okulda sınıfımdan bir çocukla iyi muhabbetim vardır, görünce selamımı verir muhabbetimi ederim.

Ama eve gelip de mesajlaşmam ya da gerekmiyorsa aramam.

Zaten rehberimdeki arkadaşlarımı da sevgilim bilir.

Aynı şeyi sevgilim de yapmadığı için sıkıntı olmaz.

Tam olarak sevgilinin o kızla samimiyeti nedir bilmiyorum fakat kadınlar hislerinde yanılmaz bu benim düşüncem..
samimiyetini bilmiyorum.dün gece sordum konuşuyormusun dedim.sildim konuşmuyorum dedi.niye sildiğini konuşmadığını bile bilmiyorum.

Bana göre haklısın.
Zira bende erkek arkadaşımı çok kıskanırım.
İş yerinde elbet arkadaşı olucak sonuçta iş yeri orası ama her şeyin bi sınırı vardır.
İş yerindeki arkadaşlığı telefona face ye yada sosyal hayata taşımayı doğru bulmuyorum.
Ki Allahtan erkek arkadaşımda hiç bi şekilde rahatsız olduğum şeyleri yapmadı.Çünkü oda iş harici erkek arkadaş konusuna karşı.
Aynı bende olduğu gibi.
Dediğim gibi bana göre haklısın.Normal tanıdığı bi insanı görüp selam vermesi bana göre normaldir ama arkadaşlarıyla telefonda konuşup msjlaşmaları yada sosyal medyada konuşması, normal zamanda görüşmeleri bana ters..
açıkçası banada ters.bunu defalarca izah ettim.gerek oldu kızdım gerek oldu anlattım ağladım bile ya.her yolu denedim.ama susmak lazımmış artık demekki.yoruldum çünkü

ohh içimi rahatlattı bu sözlerinn çok sağol çok doğru.o mahallede benimle geziyor korkmadan zaten.haklısın çok haklısın. oda diyor ben sen haricinde kimseye hesap vermek zorunda değilim seni kimseye anlatmıyorsam özelsin özelimsin diye anlatmıyorum zaten herkez biliyor kimden saklıyorumki seni diyor :31: ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA :14:

canım benim kıyamammmm :)) kuruntu yapma kendine öyle olunca içini kemirirsin sonra da çocugun basını.. yazık olur yani boşuna yıpranmayın gülün geçin herşeye. kıskancaksın tamam o Allah'ın emri sayılır :):) ama kendine sıkıntı yapma şüpheli tavırlar sergileme sakınnn

Bence sen haklısın, hani demiş ya hiç arkadaşım olmayacak mı diye
Evet gerekirse hiç kız arkadaşın olmayacak derdim senin yerinde olsam
Senin erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama varsa karışıyor mu ?
Mesela bizde ne sözlümün kız arkadaşı vardır ne de benim erkek arkadaşım
Ortak arkadaşlar dışında tabi, ne o kabul eder erkek arkadaşı ne de ben kız
arkadaşı kabul ederim karşılıklı olduğu için de bu konuda bir sorun oluşmuyor
Ama tabi ki herkesin ilişkisi kendine herkesin kendi fikri ne ben kimseyi yargılarım
ne de kimse beni yargılayabilir bu düşüncede olduğum için..

Seni tamamen haksiz buldum. Bu kadar kiskanclik saglikli degil, akli basinda ve ozellikle kiskanma huyu olmayan insan kaldirmaz boyle seyleri. Anladigim kadariyla sozlun akli basinda, olgun birisi, konusmalarina bakilinca. Bugun sever, hosgorur, sakince izah eder, ama devamini getirirsen birgun yeter der, kacar gider.
Biraz empati yapmak lazim. O, evlilik yaklastikca "ben bu sekilde huzursuz bir omur gecirmek istiyor muyum" diye kendine sormaya baslayacaktir. Seni birakirsa sasirma. Sonucta kimse vazgecilmez degil.

canım benim kıyamammmm :)) kuruntu yapma kendine öyle olunca içini kemirirsin sonra da çocugun basını.. yazık olur yani boşuna yıpranmayın gülün geçin herşeye. kıskancaksın tamam o Allah'ın emri sayılır :):) ama kendine sıkıntı yapma şüpheli tavırlar sergileme sakınnn
allah razı olsun içime su serptin :31:

Demedi deme bu cocuk senden kacar:( yazdiklarini okurken ben fena oldum bune boyle hasta gibi:(:(
gerçekten hasta mı olduğumu düşünüyorsunuz? saygı duyarım..

Bence sen haklısın, hani demiş ya hiç arkadaşım olmayacak mı diye
Evet gerekirse hiç kız arkadaşın olmayacak derdim senin yerinde olsam
Senin erkek arkadaşın var mı bilmiyorum ama varsa karışıyor mu ?
Mesela bizde ne sözlümün kız arkadaşı vardır ne de benim erkek arkadaşım
Ortak arkadaşlar dışında tabi, ne o kabul eder erkek arkadaşı ne de ben kız
arkadaşı kabul ederim karşılıklı olduğu için de bu konuda bir sorun oluşmuyor
Ama tabi ki herkesin ilişkisi kendine herkesin kendi fikri ne ben kimseyi yargılarım
ne de kimse beni yargılayabilir bu düşüncede olduğum için..
ya biz ayı yerde çalışırdık ve kızlar sürekli bunun peşinde olurdu.bana onu soranlar o kadar çoktu ki.mıknatıs gibi sözlüm.birazda kıskançlığımda bunun payı var sanırım.yemin ediyorum o işten çıktı.kız trafiği bitti o derece

Seni tamamen haksiz buldum. Bu kadar kiskanclik saglikli degil, akli basinda ve ozellikle kiskanma huyu olmayan insan kaldirmaz boyle seyleri. Anladigim kadariyla sozlun akli basinda, olgun birisi, konusmalarina bakilinca. Bugun sever, hosgorur, sakince izah eder, ama devamini getirirsen birgun yeter der, kacar gider.
Biraz empati yapmak lazim. O, evlilik yaklastikca "ben bu sekilde huzursuz bir omur gecirmek istiyor muyum" diye kendine sormaya baslayacaktir. Seni birakirsa sasirma. Sonucta kimse vazgecilmez degil.
empati yaptım yapmadım değil.bu yüzden o kıskanç olduğu için erkek arkadaşlarım yoktur.sırf empati kurup onun dediklerini ikiletmemek için.benimle huzurlu mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.ama dediğim gibi yorumlarınıza saygı duyuyorum.hepsinide özel olarak kafama yazdım kendimi hesaba çekmem için.yinede teşekkürler

açıkçası ne haklısın ne haksız. o da sende koskoca insanlarsınız yaşınızı bilmiyorum ama çalışıyoruz dediğine göre 20 üzerinde tahmin ediyorum . o yaşa gelmiş iki insan kiminle konuşacağına dikkat eder zaten kısıtlama boşuna . sen kısıtladıkça o daha çok konuşurmuş gibi geliyor bana şahsen. ama sözlünün yalan söylemesi gerçekten kızılası bir durum ona bir şey demiyorum . ama sen ne yap şu kısıtlama huyumdan vazgeç derim

açıkçası ne haklısın ne haksız. o da sende koskoca insanlarsınız yaşınızı bilmiyorum ama çalışıyoruz dediğine göre 20 üzerinde tahmin ediyorum . o yaşa gelmiş iki insan kiminle konuşacağına dikkat eder zaten kısıtlama boşuna . sen kısıtladıkça o daha çok konuşurmuş gibi geliyor bana şahsen. ama sözlünün yalan söylemesi gerçekten kızılası bir durum ona bir şey demiyorum . ama sen ne yap şu kısıtlama huyumdan vazgeç derim

bende vazgeçmek istiyorum ama yaptıkları ağrıma gidiyor.ben onu tanıyorum artıkçyapacaklarını az çk tahmin ediyorum.öncesinden lütfen yapma diye rica ediyorum ve o zamanı geldiğinde sanki ben dememişim gibi yapıyor.ben aklıma gelip sormazsamda yaptım bile demiyor :14:

Back
X