HATA BENDE Mİ???

Zorhayatben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
11
3
37
5 yillik evliyim.kocamin duzgun devamli bir isi var evimizide aldik ancak krediyle.esim herseyin hesabini tutan biri.nereye ne odemesi ne harcamasi varsa hepsini yazar cizer hesaplar.maasini nerelere verip ne kadar ayiracagi hep bellidir. Bu yuzden ondan ekstra birsey istesem bir elbise bi ayakkabi hatta kuafor parasi istemeden once kirk defa dusunur kendi kendimi yer bitiririm.birde kayin pederim parasal destek sagliyor kredimiz oldugu icin 300 500 falan aylik destegi var ancak ailesinden para almasini istemiyorum ve bunu da ona hiç soyleyemedim.bu yuzden de cogu zaman esimden kendim icin birsey istemekten cekiniyorum.yani bende her cift gibi haftada 1 on gunde bir gezmek alisveris yapmak istiyorum.birseyi begenince oylece bakmak yerine o anda almak istiyorum.cikip geziyoruz bazen ama 2 ayda 3 ayda bir defa .onu bile planlayarak cikiyoruz oraya suraya gidecegiz tamam plan bitti dön eve.biktim herseyi planli yasamaktan.ne yapacagimi bilemiyorum.o yuzden calisip bende en azindan gonlumce giyinmek istiyorum.esim benimle gezerken onu bi gorev gibi tamamlayip biran once eve donenbiri yoruldum artik.

Çalışın kesinlikle. Bir kadının mutlaka kendi ayakları üstünde durması lazım. Adam tek maaşla ev geçindirmeye çalışıyor planlı olması kötü bişey değil elinden gelen bu babası da yardım ediyomuş. Siz çalışırsanız hem katkınız olur hem de dilediğinizce harcar gezer tozarsınız.:KK16:

Planli olmasi guzel bir sey. Zor is planli olmak.. siz de calisin dememe gerek yok kendiniz farkindasiniz bunun

Mesleğiniz varsa çalışın. Hem istediğiniz şeyleri yapmaya fırsat bulursunuz he de esinize yardım etmiş olursunuz.

Çalışıp kendi paranızı kazanıp yemek çok daha güzel ama imkan şuan için yoksa eşiniz ile bu durumu konuşmalısınız. İsteyerek olmaz ki sürekli

5 yillik evliyim.kocamin duzgun devamli bir isi var evimizide aldik ancak krediyle.esim herseyin hesabini tutan biri.nereye ne odemesi ne harcamasi varsa hepsini yazar cizer hesaplar.maasini nerelere verip ne kadar ayiracagi hep bellidir. Bu yuzden ondan ekstra birsey istesem bir elbise bi ayakkabi hatta kuafor parasi istemeden once kirk defa dusunur kendi kendimi yer bitiririm.birde kayin pederim parasal destek sagliyor kredimiz oldugu icin 300 500 falan aylik destegi var ancak ailesinden para almasini istemiyorum ve bunu da ona hiç soyleyemedim.bu yuzden de cogu zaman esimden kendim icin birsey istemekten cekiniyorum.yani bende her cift gibi haftada 1 on gunde bir gezmek alisveris yapmak istiyorum.birseyi begenince oylece bakmak yerine o anda almak istiyorum.cikip geziyoruz bazen ama 2 ayda 3 ayda bir defa .onu bile planlayarak cikiyoruz oraya suraya gidecegiz tamam plan bitti dön eve.biktim herseyi planli yasamaktan.ne yapacagimi bilemiyorum.o yuzden calisip bende en azindan gonlumce giyinmek istiyorum.esim benimle gezerken onu bi gorev gibi tamamlayip biran once eve donenbiri yoruldum artik.
Haklısınız ama ev almışsınız borc insanı cok yoruyor..uzun zaman hesaplı yasamaya mahkumsunuz cünkü kredi borcunu z var...Bu da cok can yakıcı...evt bi işe girmeniz sart isteklerini zi almanız için yoksa içinizde kalacak hersey

Yani planli derken okadar planlami. Bende cok hesap kitap yaparim esim kazanr o umursamaz krediler bilmem neler alacagim sekerin msrkasina fiyatina bile ayrim yaparım ama esimle gezerken bi dondrma yicem yada bi cay icicem bunun planlamasini yapmam gezer tozarım her gezmede illa para gider ama plan yapacak kadarda 300 500 harcamam

İşte herkesin derdi farklı. Ben adam hesabını bilsin, birşeyler sahibi olalım derim kimisi de hesap yapmasın gönlümce harcayayim der.

Ben calismayan bazı kadınları gerçekten hiç anlamiyorum. Hem evde oturayım, hem telefonum son model olsun. Hem gezmeye gideyim. Öyle olmuyor işte. Adam nereye ne verdiğini de size açıklıyorsa daha ne yapsın? Çalışın eve katkıda bulunun, sonra gezmenizi de alışverişinizi de yaparsınız.

Biraz sabret bence. Borçlar bitsin yuvana kavuş ondan sonra rahatça alışverişini yap.

H
Para konusu ile ilgili değil de eşiniz ile ilgili bir şey söyleyeceğim: eşinizden çekinip bir şey söylememeniz kişiliğinizle ilgili lütfen gerektiğinde tartışmaktan huzursuzluktan korkmayın. Erkekler direkt söylemezseniz anlamaz malesef.
Benim eşim çok ilginç biri.onunla tartişmaya girmediğim halde ne soylesem ters anlar.baskalarini kirmaz ama soz konusu ben olunca kendisi herzaman haklidir.ona kendimi anlatmaya calismaktan biktim

Back
X