• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata ettim affettirmek için akıl verin kızlarrr

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kızlar sözlümü çok kızdırdım hatta ayrılık eşigine geldık.. şimdi gonlunu almak ıstıyorum fakat aynı sehırde degılız. ev arkadaslarıyla ırtıbata geçtim yardımcı olacaklar.

soyle yapıyım dıyorum t-shırt bastırcam ustune ne yazdıırıyım bılemedım ilk sorum bu sızde ne yazdırıyım senı sevıyorum canım falanmı

bıde boyle mınık kalplı not kagıtlarının uzerlerıne mınık mınık notlar yazcam onuda yatagının ustune heryere dagınık bı sekılde koyacaklar..

bıde gul kurusu yaprakları oluyo ya onlardan alcam halısının ustune o yapraklarla ıkımızın bas harflerını yapacaklar :17:

baska aklınıza gelen seyler varmı ne alabılırım ona

Canım bence direk konu odaklı bişey yapsan daha işe yarardı nasıl kızdırdın onu sorun ne bilmiyorum ma en iyi süpriz senin onun yanına gidip durumu düzeltmen olacaktır

konu ne bilemiyorum ama bence bu tarz şeyler yapma çok sinirlendirdiysen bunlar biraz çoçukluğa girer

bencede çok çocuksu şeyler bunlar
valla bir kız olarak sevgilim böyle bişey yapsa hiç hoşlanmam

aramız 7 saat gıdemem... bu soyledıklerım onun yuzunu guldurmezmı cocukcamı dıyosunuz??? sızce ne yapmalıyım? ya ben bı yere gıdecegımı soyledım ama gıtme fln yok. tepkısını ölçmek ıstedım. sonra boyle bı olayın olmadıgını ogrendı. guvenmıyorum sana dıyo.. cok sinirli ne yapacagımı şaşırdım

aramız 7 saat gıdemem... bu soyledıklerım onun yuzunu guldurmezmı cocukcamı dıyosunuz??? sızce ne yapmalıyım? ya ben bı yere gıdecegımı soyledım ama gıtme fln yok. tepkısını ölçmek ıstedım. sonra boyle bı olayın olmadıgını ogrendı. guvenmıyorum sana dıyo.. cok sinirli ne yapacagımı şaşırdım

yani kıskandırmaya çalıştın anladım
nasıl çıktı ortaya merak ettim

ama nereye gideceğini söyledin...gideceğin yerin neresi olduğu çok önemli..
ayrıca kızdırdıysan kızdırdın...sadece içten bir özür mesajı seven bir adam ve kadın için yeterlidir..mesajıda uzatma
"sen benim canımdan parçasın çok özür diliyorum birdaha olmayacak" işte bu kadarcık bir mesaj yeterlidir, mektup yazma ...ne o öyle incikler boncuklar tişörtler...
sende adamın sinirleneceği şeyi ne yapıyorsun yavrucuğum...bile bile de yapılmaz..şimdi ben bir erkek düşmanıyım birinci derecede ama eğer seviyorsan denemek içindi , tepkisini ölçtüm gibi çocukca adamlara yapılan işkenceyede karışıyımdır yani...
madem bir çocukluk yaptın sonunda ağırlığını göstererek sevgini altın tepside sunarak bitir...çocukca şeylerle değil...

en güzeli ne biliyomusun bir mesaj yaz 'evet sana bir yalan söyledim amacım tamamen bana karşı ilgini sıcak tutmaktı kıskanmanı bekledim bana daha korumacı davranmanı bekledim ama elime yüzüme bulaştı inan içimde hiç bir art niyet yoktu.özür diliyorum senden' ve bu mesajdan sonra hiç bişey yapma cevap vermesse bekle siniri geçince düzelir

en güzeli ne biliyomusun bir mesaj yaz 'evet sana bir yalan söyledim amacım tamamen bana karşı ilgini sıcak tutmaktı kıskanmanı bekledim bana daha korumacı davranmanı bekledim ama elime yüzüme bulaştı inan içimde hiç bir art niyet yoktu.özür diliyorum senden' ve bu mesajdan sonra hiç bişey yapma cevap vermesse bekle siniri geçince düzelir

bu mesajı çok beğendim

yanına gidemiyorsan msj at, ara durumu bıkmadan tekrar tekrar acıkla hatanı kabul ettiğini de söyle siniri geçince kayıtsız kalamayacaktır

Bncede boşver bak arkadaş ne güzel mesaj örnedği vermiş az bekle siniri geçicek mutlak seni seviyosa telaş yapma

ıyı de t-shırt alacaksın senı cok sevıyorum canım yazacak e bu t-shırt u o mu gıyecek.kım kımı affettırmıs olacak bence bunları hıc yapma,ara dogru duzgun amacını anlat

verilen msj örnegi yeterli bence..bir af dilemek için bunları yaparsan tshirt boncuk gül yaprağı felan bunların hiçbir özelliği kalmaz..özel günlerde daha üretici olman gerekecek budefa..

nıye boyle tepkı verdıgınızı hıc anlayamadım.. bas harf olayı falan sacma olduguna karar verdım bende. ama ben hatalıyım ona suprız yapıp mutlu etmek ıstıyorum nesı kotukı bunun kızlar:17:

simartma canim simartma. ozur dile mesajla, gec. ole simartirsan ilerde altindan kalkamazsin valla

Back
X