• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata ettim nasıl telafi edilir?

Geçmişteki iliskilerinizden hiç konusmayin, boşuna, can sıkıcı konular bunlar, gerekte yok ki.

Ayrıca onun söz etmesi hata değil de siz neden söyleyince kavga çıkıyor anlayamıyorum.

O zaman onun da söylemesinin bir nedeni var ?

Kişi kendinden bilir mi işi? Kendininki gelince hoşuna gitmiş basbaya. Seninki gelince de senin hoşuna gitti sanıyor. İki rahmetli yüzünden (hortlak olmadıkça) böyle kavga çıkmaz. Hortlamış.
herkes söylemiş ben de altını çizmek istiyorum, eski sevgili anma yeri ilişki değil, arkadaş ortamı bile değil ama illa anacaksan arkadaşlarınla an.
bU kadar yükselmesi normal değil.
Hoş ben ülke normalinin dışında yaşıyormuşum gibi hissediyorum artık kendimi.

İyi akşamlar, çok üzgünüm öncelikle. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum. Birbirimizin geçmişiyle ilgili meseleleri konuştuk kapattık. Bugun onun geçmişindeki bir kızdan konu açıldı(kız benim işyerime geldi bir bahaneyle maksat beni görmekti sanırım) güldük geçtik. Bende bunu konuşunca benim eski sevgilim bizi yolda gördü onu söyledim. Biliyorum ki çok saçma. O an boş bulundum resmen ve böyle saçma birşey söyledim.

Kıyamet koptu. Özür diledim. Senin için önemsizse neden söyledin durduk yere dedi. Bir sebebi var falan dedi. Bende böyle demesine sinirlendim bağrıştık biraz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum şu an. Çok üzgünüm.
Neden onun eskilerine gülüyorsunuz da söz konusu sen olunca işler ciddileşiyor?En sevmediğim erkek tipi trip atan erkek.Sen niye özür diliyorsun ki?Senin ne suçun var?Hala hatalı mıyım diyorsun.Bak canım adam seni parmağında oynatmaya başlamış kendine gel.Yoksa çok uğraşırsın.Biraz dik dur.İşine gelmiyorsa açmayacak eski konuları.

“Geçen de yolda eski sevgilim bizi gördü” diyeceğim ve eşim kıyameti koparacak. Düşünemiyorum bile.
Üstelik eşim de ben de gayet kıskancız.
Ancak ola ki içten içe kıskanmış olsak bile -yine de bu cümleden dolayı kıskançlık edecek değiliz- böyle bir şeyin söylenip dile gelmesini saygıyla karşılayacak olgunluktayız.
Eşim böyle bir şeyden dolayı benimle kavga etse ben bu kadar saygısız olabildiği için kızar ve tavır koyan taraf olurdum.
Siz hata yaptım, telafi edeyim diyorsunuz öyle mi? Cidden şoktayım.
Bu cümleyi kurduğu için kimse kimseyle kavga etmemeli.
“Burada her şeye ayrıl deniyor” diye düşünen bir kesim var o yüzden bu düşüncemi yazarken şu an çok rahat hissetmesem de benimle bu sebepten kavga eden insandan ben soğurum. Sanmıyorum ki devam edebileyim.
Size bundan dolayı ayrılın demiyorum tabi ki.
Ama bu kadar da kendinizi ezdirmeyin, hatalı olmadığınız halde hatalıyım telafi edeyim moduna girmeyin. Hatalı olan nişanlınız.
Ayrıca nişanlınıza söyleyin birinin yolda eski sevgilisini görüp yanındaki kişiye söylemesinin bir sebebi falan yoktur. Gayet normal hayatın içinden bir durumdur bu.
Azıcık basiret ve olgunluk.

Eee onunkini konuşup gülerken sorun niye olmamış? Ona niye bozulmuş madem. Erkeklik gururu burada devreye girmiyor sanırım?
Bir de hata ettim diyorsunuz, hata değil ki.

Back
X