• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata ettim…

Cancancan333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
48
Şu an Gebelik düşünmüyoruz
15 Şubat regl oldum 19 şubatta bitti

23 ya da 24 Şubat korunmasız eşimle birlikte olduk 25 Şubat ertesi gün hapı aldım.

7 mart cumartesi korunmasız ilişki bi kaç saat sonra ertesi gün hapı aldım .

21 martta regl oldum sandım ama simsiyah ve koyu kahve çiş yaparken kum gibi döküldü sanki 24 martta da lekelenme kesildi ve başka adet görmedim hamile kalma durumum olabilir mi biliyorum 2 hap atmakla hata yaptım hiç böyle olacağını düşünemedim eşimle sürekli korunuyoruz prezervatif ile ama bazen böyle kaçırıyoruz işte lütfen bi yorum yapar mısınız psikolojik mi bilmiyorum ama midem de bulanıyor 2 gün önce sabah sarı safra kustum. İhtimali var mıdır bi kaç aya ev taşıyacağız tayin durumu var başka şehire napıcam ben ….

gidin kolunuza derialti implanti taktirin bu stresle bu çileyle sevistiginden ne tat alacak insan?

ella yüzünden düşük de geçirmiş olabilirsin. Belki içinde parça kaldı o seni zehirlediği için kusuyorsundur. Bunlar tamamen olasılık ama ciddiye alınması gerekiyor. Bence bir an önce uzman doktora muayene olmalısın.

Gebelik denilen olay ihtimaller denizi tamamıyla zaten regl duzeninizde haplardan dolayı bozulabilir. Stres olacağınıza en iyisi kan vermek.

Back
X