• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata kimde anlamadım:(

canan323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
493
4
68
35
Kırşehir
Eşim bana karşı çok ilgisiz daha önce bu konu yüzünden çok kavga ettik hatanın bende olduğunu söylüyor hep yorgun olduğumu onunla hiç iligilenmediğimi o yüzden benden ve evden kaçtığını söyledi 1 yaşında oğlum var çok hareketli çalışan bi kadınım akşama kadar canm çıkıyor işte eve gelincede çocuk temizlik inanın wc ye bile vakit bulamıyorum eşim bu arada nerde arkadaşları hep bekar onlarla hergün ama hergün onlarla eve gelincede elinde de telefon ya okey oynar ya facede dolaşır hiç çocukla fln ilgilenmek yok tabi bense çocuğu uyuttuğumda zaten pilim bitmiş oluyor :( ben ne yapacağım hayatını nasıl düzene sokacağım herşeyde tek başıma çabalıyorum kafayı yiyecem artık mesala mutfağın Çeşmesi bozuk 3 ay oldu hala bi gün yapacak arkadaşlarından vakit bulabilir şe hiç sevmediği arkadaşı bile çağırdığında koşa koşa gidiyor beraber çıkalım çocuğu gezdirelim diyorum neresi varda nere gidcez oluyor lütfen bana yardım edin karmakarışığım😞

madem ilgili alakalı bir eş istiyor,çalışmayacağını söyle.eşin çalışsın size para getirsin,sende eşinle evinle ve çocuğunla ilgilen:34:

her sorumluluğu sana vermiş kendi keyfine bakıyor:47:

madem ilgili alakalı bir eş istiyor,çalışmayacağını söyle.eşin çalışsın size para getirsin,sende eşinle evinle ve çocuğunla ilgilen:34:

ben bu yorumu okumamıştım. aynen öyle madem eve vakit ayırmıyor, sizi suçluyor çalışmayacağım o zaman diyin, ya da ev konusunda ciddi katkıları olsun... Yok öyle bekarlıkta ki gibi bir hayat

Arkadaşların dediğine katılıyorum. Bi süre çalışma. Bırak baksın eve. Sana para versin mutfak şu bu her şeyi yapsın bakalım arkadaşlarına vakit kalıyor mu? Ayy Allah ıslah etsin ya..

Madem evin isine cocuga karismiyo, eve yardimci al siklikla parasini esin odesin ya da calisma

evet bu da bir yöntem, ya konu sahibi çalışmayacak ya da evin işleri için yardımcı tutacak... Bence de yazık etmeyin canınıza... ama her iki çözüm de yani işten ayrılma yada yardımcı tutma, eşinizin evle ilgilenmesini artırmayacak. Yine siz ona ilgili davranasınız diye onun işine gelecek... bir de siz az yorulmuş olacaksınız..

Tipki benim babam. Birkac gun yemek yapmayin evi temizlemeyin keyfinize bakin da gorsun gununu. Gerci bu yontemler benim babamda hic ise yaramamisti adam her turlu rahat :D ben cok cok basit bir sey isterim ya yorgun olur ya isi cikar yapmaz ama arkadasi gece 3te arasa usenmez cikar gider. Sinir oluyorum

Annen. Sonuna kadar destek benden de ; ₩

He canım işi birak sen sonra da eşinden maddi yardim bekle,,her seferinde de şu bitti bunu alacağimlarla umarsiz birinde para bekle..inan bana çok pişman olursun...Gerçi o tip insanlar değişmezler,,duzelmesini bekleme...Sen o güzel,,tatlı çocugunu alıp kendin gezmeye götüreceksin,,hasta oldugunda basinda uykusuz ve bitkin halde sen sabahlayacaksin...istedigi ilgiyi sen gostereceksin,,kadınsın ya bu ülkede 10a 100e 1000e sen bölüneceksin.işin zor kolay gelsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X