• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata mı ediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyafete bakıp ne olduğunu düşünmek için annemin seks yaparken ne giydiğini düşünmeme gerek bence ne sapık bi düşüncen varmış ya ıyyy en basiti twitterda swinger sayfalarının goygoyu dönüyor oradan görüyoruz herhalde. Şuan ihtiyacımız yok bizim
Sana hep diyorum gerçek hayata dön

Yengeç sen benim gizli fanım mısın acaba
denk geldigim yorumlarinin yuzde seksenini sacma bulan biriyim . misal daha simdi okudum birine "e pandemide neden ev almamislar krediler soyle boyleydi" demissin. pandemi senin ailende oldugu gibi insanlarin evden calistigi, devletten kredi aldigi bir donem degildi. nice insan isten çıkarıldı is de bulamadi, nice turizmci restoranci battı. devlet memuru olan ya da pandemide ayakta kalan bir sirkette calisan kucuk azinligi atarsak ulkede insanlarin en cok aclik - sefillik cektigi donemlerinden biriydi.
bunu bile bilmeyecek kadar sıg bir yorumun ustune bunu da görünce yazmak istedim.
hayata dair ici dolu olmayan ve sacma fikirlerin var.
ayrica fantezi giyimin kötü fizikle ne alakasi olabilir?
1000113979.webp
1000113980.webp

hayata dair birsuru sacma sapan fikri olan birisi, bosver.
"nasilsa sevisince üstümde kiyafet kalmiyor" diye koskoca fantezi camasir camiasi çökecek.
bazi seyler iliskiye renk katar. benim bir noel kostümüm var yilda bir kez giyindiğim, insana yeniyili gün gün saydırır 😅
gerek var mi? tabii ki yok, olmasa da olur.
ama olunca daha bir güzel oldugu da bir gercek
Boşvermek lazım dediğin gibi .Dikkate alınacak yorumlar değil ama yazmadan da edemiyorum

denk geldigim yorumlarinin yuzde seksenini sacma bulan biriyim . misal daha simdi okudum birine "e pandemide neden ev almamislar krediler soyle boyleydi" demissin. pandemi senin ailende oldugu gibi insanlarin evden calistigi, devletten kredi aldigi bir donem degildi. nice insan isten çıkarıldı is de bulamadi, nice turizmci restoranci battı. devlet memuru olan ya da pandemide ayakta kalan bir sirkette calisan kucuk azinligi atarsak ulkede insanlarin en cok aclik - sefillik cektigi donemlerinden biriydi.
bunu bile bilmeyecek kadar sıg bir yorumun ustune bunu da görünce yazmak istedim.
Hatta tam tersidir iyi fiziği olan fantazi giyer daha çok 🫠😍
Kendisini biraz ferhansa benzetiyorum kendi ve çevresinde olanlar sadece geçerli kurallar 🤣

Yahu sadece pandemi demedim bu zamana kadar evi olmayan yok dedim hala böyle düşünüyorum valla 40 50 yaşında birinin evi olmaması tuhaf kira öder gibi kredi ödüyorlardı bir zamanlar. Ben bunları giymek zorunda mıyım fikrimi söylüyorum beğenmiyorum zaten normalde de gayet güzel takım iç çamaşırı giyerim ama gecelik vücut çorabı jartiyer cart curt sevmiyorum beğenmiyorum zorla mı? Zorunluluk mu?

Bana komik geliyor o tarz kıyafetler bir de 40 yaş üstü geliyor 🤣 hiç giymedim zaten üstümde kıyafet durmuyor ki güzel takım aldığımda da çıkıyor güzel mi diyorum evet sevgilim güzel diyor çıkarıyor çıplak görmek istiyor hani meme sarkık olsa vs onları kamufle ediyor gibi geliyor bilmiyorum ki oldukça aktif cinsel hayatımız var
düşünceniz bana komik geldi 😂 jartiyerin file çorabın yaşla ne alakası var

kızlar eşinize sürekli süsleniyor musunuz? Jartiyerler saten gecelikler fantezi giyim vsvs. Ben pek yapmıyorum ama düzenli cinsellik yaşıyoruz hatta eşime giymemi ister misin diye sordugumda “senin ne giydiginin benim için önemi yok önemli olan sensin” demişti. Burda yazılanlara bakıyordumda her erkek ister vsvs yazılmıs ben kişisel bakımıma hep özen gösteririm eşimin sevdigi kokulardan sürerim ama öyle gecelikler falan giymiyorum giymeli miyim? Tabi yırtıp pırtık paspalda girmiyorum yatağa. Eşimin önemsiz demesi de rahatlattı beni biraz ama samimi geldi bana söylerken siz ne düşünüyorsunuz????
Evli değilim o yuzden her gun yataga beraber girdigim duzenli bir iliskiden ziyade duzenli bir seks hayatı icin yorum yapiyorum-evlilik kisminin dinamigi daha farkli olabilir.

Ben her sevisecegim zaman oyle fantezi ic camasiri, antin kuntin seyler giymiyorum ama arada bir kendi icimden geldiginde giyiyorum. Her seferinde degil zaman zaman olunca adam beklemedigi anda karsilasiyor, o zaman daha keyifli oluyor.

Elbiseyi cikarttigim an beklemedigi sekilde dantel bir bodysuit goruyor mesela.

Illa cok alengirli seyler, kostumler giymeye gerek yok. Ama guzel bir jartiyer takimi, bodysuit, dantelli cicekli sutyen takimi, dantel gecelik vs gibi kendinizi icinde rahat hissettiginiz seylerk giyebilirsiniz. Hatta hicbir sey giymeyebilirsiniz :D

Bir keresinde evde arkadasimiz varken benimkinin kulagina "su an içimde bir sey yok, bununla ilgili ne yapacaksin" dedigimde adam arkadasini bogacakti ahshd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X