• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata mı ediyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genelde sorunlu tip boş ver. 25 olan yaşıyla övünmekte üstüne yok
Anneniz kullanıyor mu seksi kıyafetler?Kırk yaş üstü dediniz ondan sordum.Bu kadar insanın seksi kıyafetleri sarkık göğüslerini örtmek için giydiğini bilmiyordum

Ben 39 olcam bu sene hala giymiyorum öyle şeyler geçen pentiden aldığım tangamın fiyatını sordu bu el kadar şeye o kadar para mı verdin diyor :))))) benim kocaya nefes alsam yetiyor ki kendisi 48 yaşın da 10 yıl daha böyleyim diyip duruyor da görücez bakalım bu arada memelerim küçük olduğu için hiç sarkmayacaklar hıhhh

Bana komik geliyor o tarz kıyafetler bir de 40 yaş üstü geliyor 🤣 hiç giymedim zaten üstümde kıyafet durmuyor ki güzel takım aldığımda da çıkıyor güzel mi diyorum evet sevgilim güzel diyor çıkarıyor çıplak görmek istiyor hani meme sarkık olsa vs onları kamufle ediyor gibi geliyor bilmiyorum ki oldukça aktif cinsel hayatımız var
Öff ya bende ilerde evlenirsem renk renk gecelikler jartiyerler giyerim diye düşünüyordum. Şimdi ne yapıcam ben bu bilgili abla hayallerimi çaldı sjsjsj

Ben kendisi normal taşlı file çorap görünümlü ama ortası delik bir külotlu çorap almıştım fantezi bölümünden. Onu bara vs giderken giyiyordum gayet normal şekilde. Adam artık o çorabı öğrendiğinden soyunmama gerek kalmadan moda giriyordu 😄 Sahi nerede o çorabım bakayım akşama
çoraptan anlam çıkaran sadece benimki değilmiş demek ohh rahatladım :D

Helloğ. Şimdi öncelikle akrep kadınyım, famfatel bi tarzım var. Eşim olmasa da saten gecelikle yatarım. Kendimi yükseltirim. Jartiyer takımlarıma aşığım, hepsini tek tek asarım. Renk sırasına göre severim onları🤣🤣 hatta altına topuklu giymeye bayılırım, topukluya göre alırım solaryuma girerim ay nebılıyım bayılıyorum. Geçenlerde olan vs defılesını beklıyordum gunlerdır. İzlemeye doyamadım, güzel ve estetık olan herşeye bayılıyorum Adrina ne guzeldı öyle allahım.. ay buarada yukarda bi yorum gördüm, 40 yaş üstü.. :) Adrianacğım 40 ını aştı.. her kadının tarzı ayrıdır, kımı rahat eder kımı beğenmez. Eşim ise malesef hiç sevmez sade baby tarzı şeyleri sever. Neyse ona soran olmadı.. 🤣🤣 her sevişmede giymiyorum kaldı ki her sevişmeye insan önceden hazırlanmıyor tabiki. Spontane gelışti diyelim, ama bazen hazırlanırım, normalde de hep böyle şıkır şıkır pijama sabahlık topuklu terlık giydiğim için adam da farketmiyor bazen. Bi gün sokucam pijamamı çorabımın içine..
aşko sen öle bi alıştırmışsınki seninkine pijama fantezi olmuş :D

sürekli değil ama arada bir heyecanlı oluyor ya 😂esinizi heyecanlandırmanın dısında siz de daha iyi hissediyorsunuz kendinizi 🥰

kızlar eşinize sürekli süsleniyor musunuz? Jartiyerler saten gecelikler fantezi giyim vsvs. Ben pek yapmıyorum ama düzenli cinsellik yaşıyoruz hatta eşime giymemi ister misin diye sordugumda “senin ne giydiginin benim için önemi yok önemli olan sensin” demişti. Burda yazılanlara bakıyordumda her erkek ister vsvs yazılmıs ben kişisel bakımıma hep özen gösteririm eşimin sevdigi kokulardan sürerim ama öyle gecelikler falan giymiyorum giymeli miyim? Tabi yırtıp pırtık paspalda girmiyorum yatağa. Eşimin önemsiz demesi de rahatlattı beni biraz ama samimi geldi bana söylerken siz ne düşünüyorsunuz????
aşko heyecanı arttırma ve modumu yükseltme konusunda iyi oluyor bence, sevgililikte bilemem ama evlilikte kaçamak, sürpriz gibi oluyor dene, eşini yükseltiyorsa giyersin yok aynıysa masraf yapma.

Ya bir de siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz. Gunluk hayatta yani gunluk derken markete giderken degil tabii de mesela gece disari cikarken jartiyer giyiyor musunuz?

Ben bir türlü ustune dogru kiyafeti oturtamadim. Eteklerim ve elbiselerim ya kisa kaliyor ya da dar. Bir gun aksam disarida bira icerken adami sasirtmak istiyorum ama ustune kiyafet uyduramiyorum.
komik birsey soyleyeyim benim adamin gomlek jartiyeri var😂😂 görünce cok güldüm, sacma buldum ama sonra giyinip gösterdi. jartiyeri baldira gecirip uzantisiyla gomlegi klipsliyor, asla sekli bozulmuyor . kullanisli cidden.
1000114034.webp
yani yolda dugunde dernekte tiyatroda konserde gördüğün adamlarin bile icinde jartiyer olabilir

Son düzenleme:
Ya bir de siz yetkili bir ablaya benziyorsunuz. Gunluk hayatta yani gunluk derken markete giderken degil tabii de mesela gece disari cikarken jartiyer giyiyor musunuz?

Ben bir türlü ustune dogru kiyafeti oturtamadim. Eteklerim ve elbiselerim ya kisa kaliyor ya da dar. Bir gun aksam disarida bira icerken adami sasirtmak istiyorum ama ustune kiyafet uyduramiyorum.
Ahhh ah.. genclıgım. Esımden önce gıyıyordum ivit. Bende az değilmişim.
aşko sen öle bi alıştırmışsınki seninkine pijama fantezi olmuş :D
vallahı adam çorap içi çamaşır sulu picama görse yükselecek😂😂 bende firdevs yöreoğlu stayll hahsjsj

ben hala pembe doncuyum….

En sevdiğim şey ince siyah çoraptır. Ama çok ince değil. Özellikle yandan çizgili olanlara filan bayılırım. Uzun siyah topuklu çizme içine giyip üstüne kısa etek şort kombini çok yapardım, buna jartiyer havası katıyordum minik bi dekolte tarzında. Gece elbiselerinde direkt göstermeyi değil yürüdkçe yandan yırtmaçla fılan göstermek hoşuma gidiyor🥰🥰

En sevdiğim şey ince siyah çoraptır. Ama çok ince değil. Özellikle yandan çizgili olanlara filan bayılırım. Uzun siyah topuklu çizme içine giyip üstüne kısa etek şort kombini çok yapardım, buna jartiyer havası katıyordum minik bi dekolte tarzında. Gece elbiselerinde direkt göstermeyi değil yürüdkçe yandan yırtmaçla fılan göstermek hoşuma gidiyor🥰🥰
Ay bayılıyorum böyle kadınlara yaaa😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X