Barıştık tan sonra normal devam ediyor, benim hakkımda özel bir sırrı söylemiş arkadaşına, söylediğini ağzından kaçırdı kıvırmak için de telefona bakarken görmüştür gibi bir şey dedi ama ben yalan söylediğini anladım hemen.Soylenen yalan ?
Baristiktan sonra ki surec?
Bunlari bilmeden dogru veya yanlis diye yorummu yapilir ?
Senin"özel sırrını" arkadasina soylemesi affedilir birsey degil ve guvenilir biride degilmiş bence hata ettinBarıştık tan sonra normal devam ediyor, benim hakkımda özel bir sırrı söylemiş arkadaşına, söylediğini ağzından kaçırdı kıvırmak için de telefona bakarken görmüştür gibi bir şey dedi ama ben yalan söylediğini anladım hemen.
Zaten sinirim geçmemişti kıyamadığım için onu öyle görünce üzüldüm affettim birden ama şimdi de acaba affetmese miydim diyorumSenin"özel sırrını" arkadasina soylemesi affedilir birsey degil ve guvenilir biride degilmiş bence hata ettin
Bana tekrar yalan soyler mi ?den ziyade yakalamadigim baska yalanlari var mi demeli arkadas arkadasin sirrini bile cikartmamali kaldi ki sevgili ..tutup özel birseyi arkadasina soyluyor daha neler soylemistir veya soyleyecektir oyle insanla sevgiliyi birak arkadas bile olunmaziçinde acaba bana yalan söyler mi tekrar diye bir düşünce varsa yada şüphe ile yaklaşacaksan hiç uzatma bitir..Yoksa bu durum iki tarafıda çok zedeliyor..
Keyfin bilir kiyamayana kiyarlar ..Zaten sinirim geçmemişti kıyamadığım için onu öyle görünce üzüldüm affettim birden ama şimdi de acaba affetmese miydim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?