hata mı ettim affederek bilmiyorum

sphinx

going to be doctor soon
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
252
134
648
merhaba kızlar, 5 gün önce sevgilimle kavga ettik , bana söylediği bir yalanı yakaladığım için , çok özür dilerim vereceğin tepkiden korktuğum için yalan söyledim dedi. ben de tepki verir kızar geçerdim , şimdi beni çok kırdın dedim ve ağlamaya başladı. hiç kıyamadım ona , ne kadar kırgın olsam da affettim . o ağladıkça içim parçalandı . ama olayların üstünden günler geçtikte hata mı ettim diye düşünüyorum. size ne düşünüyorsunuz ?

Soylenen yalan ?
Baristiktan sonra ki surec?

Bunlari bilmeden dogru veya yanlis diye yorummu yapilir ?
Barıştık tan sonra normal devam ediyor, benim hakkımda özel bir sırrı söylemiş arkadaşına, söylediğini ağzından kaçırdı kıvırmak için de telefona bakarken görmüştür gibi bir şey dedi ama ben yalan söylediğini anladım hemen.

Neler oldugunu bilmeden nasil yorum yapalim? Yalan var yalan var yani...:ssz:

Barıştık tan sonra normal devam ediyor, benim hakkımda özel bir sırrı söylemiş arkadaşına, söylediğini ağzından kaçırdı kıvırmak için de telefona bakarken görmüştür gibi bir şey dedi ama ben yalan söylediğini anladım hemen.
Senin"özel sırrını" arkadasina soylemesi affedilir birsey degil ve guvenilir biride degilmiş bence hata ettin

içinde acaba bana yalan söyler mi tekrar diye bir düşünce varsa yada şüphe ile yaklaşacaksan hiç uzatma bitir..Yoksa bu durum iki tarafıda çok zedeliyor..

Senin"özel sırrını" arkadasina soylemesi affedilir birsey degil ve guvenilir biride degilmiş bence hata ettin
Zaten sinirim geçmemişti kıyamadığım için onu öyle görünce üzüldüm affettim birden ama şimdi de acaba affetmese miydim diyorum

içinde acaba bana yalan söyler mi tekrar diye bir düşünce varsa yada şüphe ile yaklaşacaksan hiç uzatma bitir..Yoksa bu durum iki tarafıda çok zedeliyor..
Bana tekrar yalan soyler mi ?den ziyade yakalamadigim baska yalanlari var mi demeli arkadas arkadasin sirrini bile cikartmamali kaldi ki sevgili ..tutup özel birseyi arkadasina soyluyor daha neler soylemistir veya soyleyecektir oyle insanla sevgiliyi birak arkadas bile olunmaz

Burada söylediği yalandan çok senin sırrını başka biri(leri)ne söylemesi affedilir bir şey değil.
Bu kişiyle ileriye dönük planların varsa gözden geçirmeni tavsiye ederim, ilişkide mahremiyet çok önemli yani sizin aranızda konuşulan-yaşanılan aranızda kalmalı.

Ne kadar özelini anlatmış? Erkek değer veriyorsa, onların tabiriyle namusu olarak görüyorsa anlatmaz.

Güven çok önemli..%99 bile olmamalı..
Her 100 uçaktan 1 uçağı düşen bir şirketin uçağına biner misin?

Yalan yalandır. Bir de sırrını anlatmış. Erkeğin gevşek ağızlısı çok itici.

Sır tutamayan adamdan,
Yalan söyleyen adamdan,
Bu kadar ufak bir şeyde ağlayan adamdan
Bi mok olmaz....

Şair oldum... :KK66:

Aa çok kötü. İleride kahve köşelerinde yatak odanızı da anlatır bu. İnsanlar hiç değişmiyor maalesef. Kim bilir daha neler anlattı da senin haberin yok.

özel sırlarını bir kişiye anlattığı kadarını biliyorsun, ya bir kişi değilse?
bir insan sevdiğinin sırlarını bi başkasına anlatabilir mi, başkasıyla paylaşabilir mi özel hayatını?
hata etmişsin tatlım, affetmemeliydin. yol yakınken dön derim.

Teşekkürler önerileriniz için kızlar, tekrar konuşmaya karar verdim bu konuyu.

Sırrını nasıl söyler ki arkadaşına ?
Nasıl mecbur kalır?Çok saçma.

Back
X