• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata mı ettim?

Normal sartlarda evet kalkip kendi alabilir. Eli yagli diye iki kere sormus. Telefondaki is kisa bekleyebilirdi diye düşünüyorum.
Belki yılan oyunu oynuyodu. Başka iş yaparsa yılan kendini yiyebilir oyun game over olur diye bırakamadı.

Git içeriye düşün kısmına da takıldım ben. 3 yaşında İnat edip ağlayan çocuğu mola paspasına gönderiyor sanki. Bu şekilde davranmasına neden izin veriyorsunuz
Neyini düşüneceksin be çay doldurmanın. Sofrayı hazırlamış yemeğini çayını önüne koymuşsun. Bir bardak çayı geç aldı diye mi bu laf
Ha dese ki iki muhabbet edelim yüzünü göreyim telefona sonra bak dese haklı derim de çay için laf sokmak cıks hayır su götürür yanı yok

Ay lütfen ama bu yüzden evlilikler çok saçma sebeplerle bitebiliyor.İlkinde doldurur musun demiş bunda ne var?
“Çay koy, içeri git, git içeri düşün” gibi cümleleri kendinize yediriyorsanız, devam edin kocalarınızla alttan al ala hizmetçiliklerini yapmaya.

Felçli değilse kalksın çok acil içmesi gereken çayını kendi koysun. İnsan gibi gerçekten rica etse hiç problem değil çok normal. Çay doldur, içeri git, git içeriye düşün, ne biçim cümleler bunlar ya nasıl böyle cümleler kurmasına izin vermişsiniz? Saygısız resmen
İlkten doldurur musun demiş keşke ikinci defa da garıcım lütfen o pammık ellerinlen bir çay goy da içah beh deseymiş. 😒

İçeri git mi😊oldu olacak telefonu sizden alıp odada kalma cezası verseydi.bende eşime çay doldururum hatta hamileyken bile yapardım ama bu şekilde davranmaz eşim.guzellikle söyler isim varsa da ısrar etmez

Çay doldurur musun diye yazmış dikkatli okursanız
Devamını okur musunuz hanımefendi niye işinize gelen kısmı alıp geri kalanı kesiyorsunuz? tamam siz de devam edin size bir şey diyen yok.Hizmetçilik muamelesine devam edebilirsiniz. kocanız sizi içeri gidip ana okulu çocuğu gibi düşünmenizi isterse mutfaktan kovarsa bunu yapmaya da devam edebilirsiniz ama benim kendime böyle bir saygısızlık yapılmasını kabul etmek gibi bir gurursuzluğum yok :)

Şaka mı bu konu?
bana çay doldurur musun dedi bende şimdi işim var kalkınca doldurayım dedim
İşim var, doldurucam dediğin halde ısrar etmesi çok saçma. Çay doldurmak senin görevin değil. Ben de eşimin çayını doldururum, bazen de o doldurur. İşim var demişsin, kocandaki işini yapmayan elemanı uyarır gibi nasıl bi tavır öyle ya.. Sinir oldum. Bir de çocuğa der gibi, 'git düşün hatanı' bilmem ne. Bu kocaların saçma sapan tripleri, emirlerinden gına geldi. Beyefendi çayını kendi almak zorunda kalmış vah vahhh. Çok şımartıyoruz hanımlar! Eminim masayı da sen hazırlamışsındır üstelik..

Allah allah siz anaokulu öğrencisi miymişsiniz de içeri gidip “hatanızı” düşünecekmişsiniz? Gitsin yıkasın elini alsın çayını sonsuza kadar yağlı elle oturamayacağına göre.
He ya bi de yağlı elle bardak tutup çay içmek nedir? Adam komple fail 😁

Püüüüü sana tek ayak ceza verilir mi önce duygularını anlıcan sonra ona duygularını söyleme şansı vericen. Çay doldurmamakla senin kalbini kırdım kociş aydınlanmasını tek ayak üstünde yaşatamazsın...

O yağlı barmaklarınla sen koy çayımı, şekerimi de yağınla karıştır yiğidiiimm diye konuyu bağlasın bir de miss 😂
Ahahhaha gurt bakışlım gel de barnahlarını emcüklim de temizlensin dese şu an bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik. 😳

Adamın eli yağlıymış telefonu bırakıp çayını doldurabilirsiniz. Ben adama hak verdim. Henüz evli değilim, ama evli olsaydım eşim aynı şeyi bana yapsaydı üzülürdüm.

Neyini düşüneceksin be çay doldurmanın. Sofrayı hazırlamış yemeğini çayını önüne koymuşsun. Bir bardak çayı geç aldı diye mi bu laf
Ha dese ki iki muhabbet edelim yüzünü göreyim telefona sonra bak dese haklı derim de çay için laf sokmak cıks hayır su götürür yanı yok
yok onu kendi hazırladı kdkd

Back
X