Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşın ne iş yapıyor bir de ne zamandır o işte çalışıyor?
Belki kendi alanında daha iyi fırsatları olan bir iş bakabilirsiniz beraber yada iş yerindeki vardiyasını değiştirme gibi bi olanağı yok mu ?
Bence haklısın fakat üstüne gitme buluşalım deme sen demedikçe oda neden demiyor diye meraklanıcak o buluşmak istiycek...
hmmm düşüncelerinde haklısın ama ısrar etme... erkekler ısrarı emir gbi algılarlar, özgürlüklerinin kısıtlandıklarını düşünürler..
evet çok çalışıyo olabilir ama arkadaslarına vakt ayrıosa haftada 2-3 gn 2 ser saat sanada ayırabilir... tartısmadan iyi bi dille konuş sıkıntını dile gtr ama ısrarlarla değil
Bence de arkadaşlarıyla sabahlayacağına o sırada uyusun ve sonra sizinle buluşsun. Arkadaşlarına vakit ayırıp size ayırmaması çok sinir bozucu. Bu sabahlama işine son versin gitsin uykusunu alsın sonra da görüşün bence bu şekilde söyleyin erkek arkadaşınıza. Düzgün bir dille anlat ben seni özlüyorum sen de özlüyorsan bu şekilde yap de.
haklısın ama ben çok istiyorum buluşmak eskisi gibi sinemaya felan gitmek istiyorum![]()
ısrar etme hatta ona bu konuyu bile acma uzerine gitme bir erkegin uzerine gittikce ters tepiyor bırak o sana desin bulusalım diye hem sen simdi bu ısrarı kesersen o birseymi oldu deyip ustune dusmeye baslar
Tabiki istersin insan sevgilisiyle beraber vakit geçirmek istiyor ama biraz zamana bırak ve üstüne gitme ondan bi tepki gelicektir bence.
değer versen gelirdin diyorum hep
Erkek arkadaşın ne diyor bu durumda. Bak arkadaşlarıyla da sabaha kadar sabahlamasa tamam haklı çalışıyo zamanı yok dicem. Ama arkadaşlarıyla sabahlıyor ve sonra gidip uyuyor. Sana zamanı kalmıyor. Yani işten dolayı değil. Sabahladığı için sana zaman ayıramıyor benim düşüncem bu.
çalıştığı yer trambolin yani kendisisin okadar para verdim atayım mı diyor bana. aynı yerde 2 tane daha var rakipler gece bir kere zarar vermişlerdi şimdide arkadaşlarıyla zarar gelmesin diye sabaha kadar orada durup sahip çıkıyorlarmış . ama bence ne olursa olsun bana vakit ayırması gerekmezmi eskiden daha yoğun bir işte çalıştığı halde daha çok görüşüyorduk
At ya da atma o beni ilgilendirmez sen bana ne zaman vakit ayırmayı düşünüyorsun derim ben olsam,sonucta bu ne zamana kadar böyle devam etcek zaman ayırmama olayı . Evet kesinlikle vakit ayırması gerek en azından hafta 2-3 defa 2-3 saat. Ayrıca dediğine göre eskiden daha yoğunken daha fazla görüştüğünüze göre şimdi niye görüşemiyorsunuz ,ben şuan kesin altında bişey arardım bu durumda.
canım ben psikoloji okuyorum sanırım biraz yardımcı olablrm.. öncellikle 2 senelik bi birlikteliğinz var ve bu süre içinde sevgln sennle vakit gecrmek için arkadaslarıyla az vakit gecirmiş olmalı su andada bunu özlemiş olablr.. o yzden bi dönem onlarla vakit gecirmesine izin ver.. ve calısmak gercekten zor birsey haliyle yoruluyordur.. uzun süreli ilişkilerde inişler çıkıslar elbet olur. smdi onu sıkarsan sana söyleyeyim ayrılırsınız.. anlayıslı olmaya calıs.. bulusmayı önermesni bekle.. gercekten sni özlediğinde o bulusalım diyecektr zaten.. sende bu süreyi kendi sosyal hayatnla ilgilenerek geçir.. ailene arkadaslarına vakit ayır sende.. bu ilişkiyi daha taze tutar hem.. sürekli dipdibe olmak çiftleri yıpratabiliyor..
bu kadar fevri olmayın hatunlar ya.. kestrp atmak yanlıs..