• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı yapıyorum ?

At ya da atma o beni ilgilendirmez sen bana ne zaman vakit ayırmayı düşünüyorsun derim ben olsam,sonucta bu ne zamana kadar böyle devam etcek zaman ayırmama olayı . Evet kesinlikle vakit ayırması gerek en azından hafta 2-3 defa 2-3 saat. Ayrıca dediğine göre eskiden daha yoğunken daha fazla görüştüğünüze göre şimdi niye görüşemiyorsunuz ,ben şuan kesin altında bişey arardım bu durumda.

canım emin ol benden çok kendi kendine kuran yoktur herhalde ama uyuduğundanda eminim annesiyle çok yakınım kardeşiyle felan annesine bir uyandır derim hemen uyandırır arada çıkar giderm gerçekten evde uyuyor olur. güven konusunda problemim yok . çalışıyor evet . gecede sabaha kadar iş yerinde zarar vermesinler diye tek mi bekleyeyim tabi arkadaşlarımla beklemek daha iyi diyor bana. benim şikayetçi olduğum nokta sadece buluşamamak :(

''eskiden daha yoğun bir işte çalıştığı halde daha çok görüşüyorduk''. konu sahibinin bu sözlerine karşılık ben altında bişey arardım dedim çünkü yoğunken bile zaman ayırabilirken şimdi neden ayıramıyor anlamadım

evet bayanlar yoğunken bile daha çok görüşüyorduk ama eski işyernde sabaha kadar durma zorunluluğu yoktu şimdi rakipler yüzünden sabaha kadar mallarına sahip çıkmak zorundalarmış .. :( bu hep böyle olursa biz hiç buluşamayacağız galiba

çok teşekkür ederim evet ilk 1 sene hep birlkteydik hergün sabah akşam gece bile. ama ben ona arkadaşlarımdan daha çok değer verirken o neden benim yerime arkadaşlarıyla olmayı tercih ediyor ki

Belki de böyle davranmakla hata ediyorsundur?
Sonuçta ilişkilerde dahi herkesin kendine ait zamanları ve kendine ait sosyal hayatları olmalı bence.
Sende bu fırsatı hazır yakalamışken, arkadaşların, ailen ile geçir zamanını, "Kadınca Fatma" arkadaşımızın da dediği gibi...
Emin ol, o da özleyecek bir noktada, arkadaşları ile geçirdiği zamanlar senin yerini hiç bir zaman tutmayacaktır ve buluşmak görüşmek isteyecektir.
Sabırlı olmanda fayda var canım... :34:

canım emin ol benden çok kendi kendine kuran yoktur herhalde ama uyuduğundanda eminim annesiyle çok yakınım kardeşiyle felan annesine bir uyandır derim hemen uyandırır arada çıkar giderm gerçekten evde uyuyor olur. güven konusunda problemim yok . çalışıyor evet . gecede sabaha kadar iş yerinde zarar vermesinler diye tek mi bekleyeyim tabi arkadaşlarımla beklemek daha iyi diyor bana. benim şikayetçi olduğum nokta sadece buluşamamak :(

Gerçekten uyuyordur haklısın. Ama yoğunken görüşüp şimdi görüşmemesi soğudumu diye düşündürür beni.

çok teşekkür ederim evet ilk 1 sene hep birlkteydik hergün sabah akşam gece bile. ama ben ona arkadaşlarımdan daha çok değer verirken o neden benim yerime arkadaşlarıyla olmayı tercih ediyor ki

değer vermekle alakası yokki bunun.. sennde hayatnın bi dönemnde muhakkak olacaktr .. onun erkek arkadaslarıyla paylastğı seyler farklı senle paylastğı seyler farklı sncta .. erkek erkeğe yapılan muhabbetleri özlemiş olablr bundan daha nrmal ne varki.. tabi sen onun değerlisisin ama bu baska bsey cnm.. sen sevglnle ağda muhabbeti yapıyormsn mesela..bu da onun gbi snnle knsamayacağı yada knsrsa zevk almayacağı spor ne bileyim baska bsey muhabbetler vardr elbet olacaktr.. bi yıldır bundan mahrumsa su an böle olması nrmal..

Belki de böyle davranmakla hata ediyorsundur?
Sonuçta ilişkilerde dahi herkesin kendine ait zamanları ve kendine ait sosyal hayatları olmalı bence.
Sende bu fırsatı hazır yakalamışken, arkadaşların, ailen ile geçir zamanını, "Kadınca Fatma" arkadaşımızın da dediği gibi...
Emin ol, o da özleyecek bir noktada, arkadaşları ile geçirdiği zamanlar senin yerini hiç bir zaman tutmayacaktır ve buluşmak görüşmek isteyecektir.
Sabırlı olmanda fayda var canım... :34:

inşallah canım :19:

Saçma olan şu ki yoruluyo olsa madem niye gidip arkadaşlarıyla gece boyunca vakit geçiriyor.Üstelik her gece.Gitsin uyusun gündüzde senle buluşsun.Eğer gece boyunca çalışıyo olsa he tamam gece yoruluyo gündüz uyuyo derdim ama bu saçma yani.

''eskiden daha yoğun bir işte çalıştığı halde daha çok görüşüyorduk''. konu sahibinin bu sözlerine karşılık ben altında bişey arardım dedim çünkü yoğunken bile zaman ayırabilirken şimdi neden ayıramıyor anlamadım

he zaten ilişkininde her dönemi aynı tempoyla gidiodu.. ya sizin hic olmadımı kızkıza alısverisi özlediğinz..sevglnzi sevsenz ble o gün onla olmak yerne kız arkadsnzla olmayı terch ettnğnz?

Saçma olan şu ki yoruluyo olsa madem niye gidip arkadaşlarıyla gece boyunca vakit geçiriyor.Üstelik her gece.Gitsin uyusun gündüzde senle buluşsun.Eğer gece boyunca çalışıyo olsa he tamam gece yoruluyo gündüz uyuyo derdim ama bu saçma yani.

geceleri rakipler zarar veriyorlarmış benimkide tutturdu okadar para verdim malıma sahip çıkcam diye tek başınada orda sabahlamak istemediği için bir kaç tane arkadaşıyla sabahlıyor :( hiç buluşamıyoruz yani anlayacağın

he zaten ilişkininde her dönemi aynı tempoyla gidiodu.. ya sizin hic olmadımı kızkıza alısverisi özlediğinz..sevglnzi sevsenz ble o gün onla olmak yerne kız arkadsnzla olmayı terch ettnğnz?

ben böyle birşey tercih etsem kendisi ilişkiyi bitirir dedimya çok kıskanç :(

geceleri rakipler zarar veriyorlarmış benimkide tutturdu okadar para verdim malıma sahip çıkcam diye tek başınada orda sabahlamak istemediği için bir kaç tane arkadaşıyla sabahlıyor :( hiç buluşamıyoruz yani anlayacağın

Ben geziyo anladım geceleri.İş yapıyosa bilemem haklı olabilir.

Canım erkek arkadaşın ne zamandan beri arkadaşlarıyla sabahlayıp sana zaman ayırmıyor

Trambolınının etrafına tel orgu cekseler ve kamera sıstemı gıbı bısey kursalar guvenlık amacıyla.. Bulusamamayı gectım..Erkek arkadasınızada yazık..Sosyal hayatını sıfırlamak zorunda olmak cok kotu..18_ arkadasım iş hayatın temel tası.. Erkekler ılk once İşiyle evlenır,sonra eşiyle.. Sende bu kumayı boşa dıye ısrar edersen asıl senın işin var..Sabreden dervıs muradına erermıs!!

Trambolınının etrafına tel orgu cekseler ve kamera sıstemı gıbı bısey kursalar guvenlık amacıyla.. Bulusamamayı gectım..Erkek arkadasınızada yazık..Sosyal hayatını sıfırlamak zorunda olmak cok kotu..18_ arkadasım iş hayatın temel tası.. Erkekler ılk once İşiyle evlenır,sonra eşiyle.. Sende bu kumayı boşa dıye ısrar edersen asıl senın işin var..Sabreden dervıs muradına erermıs!!

trambolinin etrafında tel örgü var ama işin kötüsü bunlarada zarar veriliyormuş malıma sahip çıkcam deyip duruyor . haklıda ama ben neredeyim bu hayatın ? neresindeyim diiye sorunca çok güzel çok romantik cevaplar alıyorum ama işte bu cevaplar bizi buluşturmuyorki aynı şehirde aynı ilçede aynı yerde oturduğumuz halde az görüşebiliyoruz :47:

Yaklaşık 1 aydır zaman ayıramıyor erkek arkadaşı bu ne kadar sürcek. 1 gün olur 2 gün olur anlarım da.

20 25 gün mü oldu sadece.Ben bi kaç ay buluşamadığımı bilirdim elde olmayan sebeplerle.bnce sen fazla abartıyosun o zman.

20 25 gün mü oldu sadece.Ben bi kaç ay buluşamadığımı bilirdim elde olmayan sebeplerle.bnce sen fazla abartıyosun o zman.

bizde elde olmayan sebeplerden çok ayrı kaldık işte bu yüzden dibimdeyken aynı yerdeyken buluşamamak üzüyor beni

Back
X