• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı yaptım? Yardımcı olabilir misiniz?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaşlar, birisi geldi tanışmak için. Ben de reddettim reddetme sebebim ise çok açık bir kadın olmama rağmen oje sürme, daha kapalı giy gibi laflar etmesiydi. Ben de ben sınırlarımı biliyorum beni kabul edeceksen böyle kabul et dedim. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem.

Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, ben 4 yıl önce boşandım. O kişi hiç evlenmemiş. Bu söyledikleri dışında mantıklı birisiydi. Fakat baskıya gelemeyeceğimi düşündüğüm için kabul etmedim. Sizce hata mı ettim? Tanısa mıydım?

Son düzenleme:
Hata ettiğini düşünüyorsan hata etmişsindir yok hata etmedim diyorsan hata etmemişsindir.
Hayır bi de hata ettin desek ne yapmayı planlıyorsun ki?
Demekki size uygun değilmiş, boş yere düşünmeyin.

Hayır tam aksine sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yemişsin.

Teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarım tanısaydın demişti o yüzden şüpheye düştüm.

Hiç şüpheye düşmeyin, daha dakika bir gol bir üzeriniz de baskı oluşturmaya, kısıtlamaya çalışmış, ilerisi daha büyük pişmanlık olurdu.

Sen pişman gibisin Münevver, ama adam da hiç geri adım atmadığına göre yaptığın gayet doğru olmuş aslında.
Düşüncem bu dedi. Ben kısıtlamaya gelemiyorum. Üstelik giyenler yanlış anlamasın, dekolte, mini, askılı, sıfır kol giymem. O tam tesettür istiyor ki tesettürlülerin çoğu benden açık.

Bence doğru olanı yapmışsınız. Sizi değiştirmeye çalışan insanları gelecek planlarınıza dahil etmeyin.

Back
X