- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Kötü birşey dememişsiniz ki. Yalan değil, iftira değil. Onlar da profosyonel olup dışarı yansıtmasalarmışKızlar selamlar. Kendimi hiç istemediğim bi mevzunun içinde buldum şuan. Üzgünüm de baya. Isyerinde yakin bi arkadaşım var. Isyerinde başka bi erkek arkadaşımla ilişkileri vardı bunların herkesin haberi vardı ama yok gibiydi duyulsun istemiyolardi. Ayrıldılar bunlar geçen.ama o kadar belli oluyo ki aralarında ki gerginlik. Mekan değiştirmeler sürat beş karış falan. Gece nöbetinde dedi bi arkadasim x in bu ara hiç keyfi yok noldu falan. Dedim ben de ah demez olaydım araları iyi değil ayrılmışlar. Hay ağzıma tüküreyim babaneyse. Bizi de biri duymuş gitmiş arkadaşıma söylemiş arkandan konuşuyorlar haberin olsun diye. Arkadasim da ben sana guvendim sirrimi verdim ne diye dedikodumu yapiyosun falan dedi arıyorum acmiyo . O an konustugum arkadaşım da yakın bi arkadaşımız bi tehlike görmemiştim ama o da itiraf etmiş evet söyledik falan diye. Tansiyonun yerle bir. Herkes biliyo nasılsa diye uluorta konuşmanın cezasını çekiyorum suan
Ceneme tukureyim
Söyledi canım bana ayrıldık diye.Hatalısınız.Yorum bile yapmamanız gerekiyordu.İstediği kadar belli olsun ama tarafların ağzından durumu kabullenen herhangi bir cümle duymadan siz niye söylüyorsunuz?
Iftira mi var ortada ben anlamadim. Bence arkadasin hassas bi donem geciriyor alinacak yer aramis resmen. Ayriligin kimseye soyleme diyecek nesi var ayrilmis sonucta ertafi bilse ne bilmese ne . Ama ozur dile yine de kusura bakma bos bulundum falan de uzatirsa da cok ustune gitme bence.Kızlar selamlar. Kendimi hiç istemediğim bi mevzunun içinde buldum şuan. Üzgünüm de baya. Isyerinde yakin bi arkadaşım var. Isyerinde başka bi erkek arkadaşımla ilişkileri vardı bunların herkesin haberi vardı ama yok gibiydi duyulsun istemiyolardi. Ayrıldılar bunlar geçen.ama o kadar belli oluyo ki aralarında ki gerginlik. Mekan değiştirmeler sürat beş karış falan. Gece nöbetinde dedi bi arkadasim x in bu ara hiç keyfi yok noldu falan. Dedim ben de ah demez olaydım araları iyi değil ayrılmışlar. Hay ağzıma tüküreyim babaneyse. Bizi de biri duymuş gitmiş arkadaşıma söylemiş arkandan konuşuyorlar haberin olsun diye. Arkadasim da ben sana guvendim sirrimi verdim ne diye dedikodumu yapiyosun falan dedi arıyorum acmiyo . O an konustugum arkadaşım da yakın bi arkadaşımız bi tehlike görmemiştim ama o da itiraf etmiş evet söyledik falan diye. Tansiyonun yerle bir. Herkes biliyo nasılsa diye uluorta konuşmanın cezasını çekiyorum suan
Ceneme tukureyim
oyle olur.. herkes her seyi bilir dillendiren kabahatli olur.. hele aile ici meselelerde fermari iyi kapamak lazim ben de yapamam.Kızlar selamlar. Kendimi hiç istemediğim bi mevzunun içinde buldum şuan. Üzgünüm de baya. Isyerinde yakin bi arkadaşım var. Isyerinde başka bi erkek arkadaşımla ilişkileri vardı bunların herkesin haberi vardı ama yok gibiydi duyulsun istemiyolardi. Ayrıldılar bunlar geçen.ama o kadar belli oluyo ki aralarında ki gerginlik. Mekan değiştirmeler sürat beş karış falan. Gece nöbetinde dedi bi arkadasim x in bu ara hiç keyfi yok noldu falan. Dedim ben de ah demez olaydım araları iyi değil ayrılmışlar. Hay ağzıma tüküreyim babaneyse. Bizi de biri duymuş gitmiş arkadaşıma söylemiş arkandan konuşuyorlar haberin olsun diye. Arkadasim da ben sana guvendim sirrimi verdim ne diye dedikodumu yapiyosun falan dedi arıyorum acmiyo . O an konustugum arkadaşım da yakın bi arkadaşımız bi tehlike görmemiştim ama o da itiraf etmiş evet söyledik falan diye. Tansiyonun yerle bir. Herkes biliyo nasılsa diye uluorta konuşmanın cezasını çekiyorum suan
Ceneme tukureyim
Size değil diğer insanlar bunun arkadaşınızın ağzından duymadan sizin söylemeniz olmamış.Söyledi canım bana ayrıldık diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?