Hata mi yaptim

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızlar selamlar. Kendimi hiç istemediğim bi mevzunun içinde buldum şuan. Üzgünüm de baya. Isyerinde yakin bi arkadaşım var. Isyerinde başka bi erkek arkadaşımla ilişkileri vardı bunların herkesin haberi vardı ama yok gibiydi duyulsun istemiyolardi. Ayrıldılar bunlar geçen.ama o kadar belli oluyo ki aralarında ki gerginlik. Mekan değiştirmeler sürat beş karış falan. Gece nöbetinde dedi bi arkadasim x in bu ara hiç keyfi yok noldu falan. Dedim ben de ah demez olaydım araları iyi değil ayrılmışlar. Hay ağzıma tüküreyim babaneyse. Bizi de biri duymuş gitmiş arkadaşıma söylemiş arkandan konuşuyorlar haberin olsun diye. Arkadasim da ben sana guvendim sirrimi verdim ne diye dedikodumu yapiyosun falan dedi arıyorum acmiyo . O an konustugum arkadaşım da yakın bi arkadaşımız bi tehlike görmemiştim ama o da itiraf etmiş evet söyledik falan diye. Tansiyonun yerle bir. Herkes biliyo nasılsa diye uluorta konuşmanın cezasını çekiyorum suan
Ceneme tukureyim

Hatalısınız.Yorum bile yapmamanız gerekiyordu.İstediği kadar belli olsun ama tarafların ağzından durumu kabullenen herhangi bir cümle duymadan siz niye söylüyorsunuz?

Bir anlık boşlukta bulunup söylemiş olabilirsiniz... Zaten iş yerinde herkes biliyor ama üç maymunu oynuyor. Arkadaşınız şuan normal tepkiler veremeyecek kadar duygulsal bu nedenle sizi kendisini hançerlemiş olarak görüyor hey hey leri gittiğinde sağlam kafa ile konuşun izah edin sizi anlayıp hak verecektir diye düşünüyorum...

Evet herkesın bıldıgı bısey olsa bıle herkes fark etse bıle senın soylemen olmamıs. Bence kendını affettırebılırsın durumu acıklayarak

Kötü birşey dememişsiniz ki. Yalan değil, iftira değil. Onlar da profosyonel olup dışarı yansıtmasalarmış Bence üzmeyin kendinizi.

Bence arkadaşınız garip. Madem o kadar hassas tripli davranmasaymış da kimse anlamasaymış. Ki herkes de biliyordu diyorsunuz devlet sırrı değilmiş. Kötü bir şey de yok konuşmada morali bozuk, ayrıldılar demek suç mu? Ben de derim yakın olduğumuz insana kahveye, sinemaya plan yaparız mesela arkadaşımızın morali düzelsin diye plan yaparız ne bileyim canını sıkmamaya çalışırız. Asıl şeytan o sizi dinleyen kişi. Hem dinle hem de utanmadan dedikodun dönüyor de. Ayıp.

Olan olmuş. Arkadaşına zaman ver, bir ayrılık yaşamış onun da gerginliği vardır üstünde. Gerçekten arkadaşınsa seni tanıyordur ve kötü niyetli hareket etmeyeceğini anlayacaktır diye düşünüyorum.

O duydugunu söyleyen kendini iyilik melegimi saniyor.. ne baskalarinin konustugunu dinliyor .. ayip denen birsey var belki sizinde bahsetmemeniz gerekirdi ama hakkinda kötü birsey konusmamissinizki..

Biraz zaman verin arkadaşınıza ayrılık kolay bir durum değil bende yaşıyorum suan oldukça hassasim siz uzuntunuzu hata yaptiginizi dile getirin yeter.

Kötü niyetle yapmadınız ama arkadaşınız haklı malesef. Herkes bilse bile sizin ayrıldılar demenize gerek yoktu bilmem tartışmışlardır deyip geçseydiniz. Özür dileyin derim ben

Iftira mi var ortada ben anlamadim. Bence arkadasin hassas bi donem geciriyor alinacak yer aramis resmen. Ayriligin kimseye soyleme diyecek nesi var ayrilmis sonucta ertafi bilse ne bilmese ne . Ama ozur dile yine de kusura bakma bos bulundum falan de uzatirsa da cok ustune gitme bence.

oyle olur.. herkes her seyi bilir dillendiren kabahatli olur.. hele aile ici meselelerde fermari iyi kapamak lazim ben de yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…