Hata nerde?

Olur olur...Üniversitede okuyormussun, kulüplere katıl...Vardır mutlaka, tiyatro kulübü vs...Bir de bu cidden önemli bir mesele degil, ben üniversiteyi dısarıda okudum, basta alısamadım hic...Zamanla bir arkadas grubu edindim, ama nasıl bir grup yani birbirimize taban tabana zıttık...Her birimiz ayrı telden..İnsanları siyasi görüslerinden, giyinisinden(acık/kapalı), ilgi alanlarından dolayı da eleme...Makul davran...Bak o grupla cok az görüsebiliyorum, cünkü hepimiz baska sehirlerdeyiz, ama biri biriyle oturdu mu o fırsatı yakaladı mı digerlerini mutlaka arar...Telefonla konustugumuzda aradan ne kadar zaman gecerse gecsin aynı sıcaklık...

Arkadaslık zamanla gelisecek bir sey...

Çok tatlısın... :) Üzülme mutlaka kafana uyacak, seni sayıp sevecek bir arkadaşın olacaktır. Sosyalleşmeye çalış, kurslara falan git. Bir müzik aleti çalmak olabilir, yabancı dil olabilir, vs.

siz kendinize arkadaş değil dost arıyosunuz..
önce kriterlerinizi düşürüp bi arkadaş çevresi oluşturun..
içinden dostluğa layık olanlarını ayıklarsınız..
ama ilk etapta çok ince elerseniz dostsuz kalırsınız...

Çok tatlısın... :) Üzülme mutlaka kafana uyacak, seni sayıp sevecek bir arkadaşın olacaktır. Sosyalleşmeye çalış, kurslara falan git. Bir müzik aleti çalmak olabilir, yabancı dil olabilir, vs.

Sende çok tatlısın Gitar aldım onu öğrenicem, ing kursuna yazılıcam erasmus hayallerim için... Ama bunlar okullar açılınca olucak. Bi de hani bu yaşıma geldim hala olmayınca hiç olmucakmış gibi geliyo biraz umutsuzluğa kapıldım galiba ben

Dost aramıyorum çünkü dediğiniz gibi önce arkadaş çevrem olmalı. Benim o yok ki...

Evet canım umutsuzluğa kapılmışsın ama yersiz merak etme. Okulların açılmasına az kaldı zaten, bu son tatil günlerinde bol bol dinlenmene bak.

Ne güzel siz o arkadaşlığı yaşayabilmişsiniz. Peki bunu nasıl ve ne zaman yaptınız? Benim ilk senem bitti tık yok.

Evet canım umutsuzluğa kapılmışsın ama yersiz merak etme. Okulların açılmasına az kaldı zaten, bu son tatil günlerinde bol bol dinlenmene bak.

Bu günler geçer zaten de okul açılınca aynı kalmasa bari. Çünkü geçen sene resmen okul-yurt ikilisinden ibaretti, ailemde yanımda olmayınca hep oturur yurtta ağlardım, şimdi en azından ailem yanımda

bunun asosyallıkle alakası yok
sans ısı arkadas sevgılı vs
kursa gıt mesela
:)
sırf arkadas dıye cıkarcı abuk ınsanlardan da uzak ol
az olsun ama dost olsun
basın sıkısınca kosup gelıcek bı tane olsun yeter
artık gunumuzde cıkarsız arkadaslar ne yazık kı kalmadı bence bu herkesın sorunlarından bırı menfaad dunyası :/

Bu günler geçer zaten de okul açılınca aynı kalmasa bari. Çünkü geçen sene resmen okul-yurt ikilisinden ibaretti, ailemde yanımda olmayınca hep oturur yurtta ağlardım, şimdi en azından ailem yanımda

Ay kıyamam... Geçen sene ilk senen miydi? Ünide kendi sınıfındaki arkadaşların nasıllar? Yani kızlar. Biraz bahset bakalım ne giyer ne yer ne içerler.

Ay kıyamam... Geçen sene ilk senen miydi? Ünide kendi sınıfındaki arkadaşların nasıllar? Yani kızlar. Biraz bahset bakalım ne giyer ne yer ne içerler.

Ben diyetisyenlik okuyorum bu yüzden sınıfın yüzde 95i kız. Erkekler kendi aralarında takılıyor. Kızlar da bi tuhaf mesela sene başında yakın olduğumu düşündüğüm insanlarla okul kapanırken hiç konuşamaz halde soğuduk. Bir de kız ağırlıklı olunca sınıfta bir entrikalar sormayın. Hiç üni gibi değil kızlar gruplarını kurup diğerlerini dışlıyo. Bazen sınıfça bişi yapıcaz diyip sınıfta sevmediklerini çağırmıyorlar. Üni.yi hiç böyle hayal etmemiştim. Sanırım tek yanlışım ilk sene hiç kulube katılmadım o oldu.

Oooo o kızlarla işin zor canım, gruplaşma üniversitede olur mu hiç? Lise mi orası? Mutlaka güzel bir kulübe katılmalısın. Belki bu sene kızlardan biri yanaşır, onlar yanaşmadan sen yanaşma, çok güzel giyin, makyajını yap, susuzluk hiçbir şeydir ama imaj herşey canım...

Evet bende diyorum aynen gruplaşma ne ya hadi dışarı çıkıyoruz diyip işi olmayan herkes gelmeli birlik olmalı ama bizim kızlar ne böyle anlamadım. Lisede bile bu kadar gruplaşma yoktu sınıfımda. İmaj konusunda da kendime bakarım giyimime dikkat ederim, güzel olduğumu da söylerler vs hani demek istediğim itici gelen bi görünüm olur ya bazı insanlarda çok şükür öyle bi durumum yok. Konu bu değil ama üç beş çıkma teklifi falan da geldi ama ben kabul etmedim düşünmüyorum böyle şeyler daha. Bazen diyorum birini kabul etsem arkadaş grubu olur yalnızlığım gider diye ama yanlış bir düşünce bu biliyorum yapmam böyle bir şey.

Acaba çok mu havalı görüyorlar seni canım? Sakın sevgili yapma erasmus daha önemli. Buna odaklan, belki de her işte hayır vardır derler ya, böyle yalnız kala kala derslerine çok çalışır, erasmus hayalini gerçekleştirirsin.

Yani belki öyle görüyolardır, çünkü bana bişi demedikleri sürece başkalarının ayarladık şeylere katılamıyorum çekiniyorum. Benimle sohbet kurmadıklarında çok konuşamıyorum da ama bişey deseler hemen konuşur katılırım olaylara. Sessizliğimi yanlış algılayan vardır elbette annem bile der bazen havalı diye ama dediğim gibi benim çekingenliğimden o aslında. Yine de herkes mi yanlış anlıcak bir tane bile çıkmadı mı beni doğru anlayan

Ayni durumdayim canim yillarca arkadaşim olduğunu sandiklarim vardı hemde kardes denilecek sekilde o kadar yani arkamdan nelee yapmışlar da haberim olmamis olduğunda da onların kotuluklerine kotulukle karsilik vermedim iliskimi kestim hic bi sekilde konusmuyorum onlarla ve ben onlara o jadar sadık ve toz kondurmayan biriudim anlicagin bende yanlızim hiç kimsem olmamış annemden baska bazen iyi olmak yetmez sana sabır diliyorum cnm allah yardimcin olsun.

Allah hayırlı arkadaş nasip etsin canım. Sen sessiz kalma, gir aralarına. Şöyle şu ortamlara bir akıversen, onun için de manita yapman lazım ama erasmus var diyorsun, girme o işlere canım.

Allah hayırlı arkadaş nasip etsin canım. Sen sessiz kalma, gir aralarına. Şöyle şu ortamlara bir akıversen, onun için de manita yapman lazım ama erasmus var diyorsun, girme o işlere canım.

Evet de ben gerçekten kalbimin atmadığı biriyle sevgili olmam zaten yani arkadaşım yok diye böyle bişey yapmıycam. Hayırlıysa şu erasmus gerçek olsa keşke. Allah büyük tabi o istedikten sonra olmayacak şey yok dua ediyorum aklıma geldikçe. Herkese ve bana hayırlı bi arkadaş nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Olumlu bir gelişme yaşarsam hemen yazıcam buraya

Ne güzel siz o arkadaşlığı yaşayabilmişsiniz. Peki bunu nasıl ve ne zaman yaptınız? Benim ilk senem bitti tık yok.

Faydalan diye ayrıntılı yazacagım...

Bak ben kendi adıma öyle asırı girisken degilim, o ortamı sevmem lazım cok eger yeni bir ortamsa, ukala birileri varsa bir soguk dururum ilk istemsiz. Ama kişilere kanım ısındı mı, bir de alısmıssam cok sıcakkanlıyım...Kessen susturamazsın cenem düstü mü...Yapım böyle...Ama fazla kalabalık sevmem, herkesin bir agızdan konustugu ortamlar da tansiyonum fırlıyor benim...

Basta sınıfca, herkes degil elbet, tiyatroya filan gidiyorduk ilk, zamanla sınıf bölündü kücük gruplara, acıkcası kafama yatan kimse olmadı. Yurtta vardı arkadaslarım az biraz, onlardan biri ile aynı sınıftaydım bir onla yakındım az biraz...İlk sene, hatta ikinci seneni bir kısmı hemen hemen yalnız gecirdim. Kulagımda kulaklık, hic cıkarmazdım ...Alısamadım da, ögrenci sevmeyen ama ögrenciden kazanan bir sehirdi, hatta doktora filan da gittim, okulu bırakma derecesine geldi. Ama ben sen gibi degildim, arkadas aramıyordum yani, nasılsa bırakıcam diye bakıyordum. O yüzden kim yanımda kim degil umrumda degildi. Sonra hic alakam olmayan bir kızın yanına rast geldim, üniversitedesin sonucta öyle su sıra benim yerim yok...Nere bossa oturuyorsun. Bir oturdum iki oturdum öyle bir baktım yakınlasmısız...Zamanla bir baktım o yurttan aynı sınıfta olan arkadasımla beraber gider gelir olmusuz. Etti mi sana iki...Bir grup vardı, o grup dagılır gibi oldu oradan kızlar da bizimle takılmaya basladı...Sonra biz bir kaynastık...8 kisi idik...Beraber cok güzel zamanlarımız oldu...

Kötülüğe kötülükle karşılık vermemen iyi olmuş ama bırak sen iyi ol onlar elbette yaptıkları hatayı anlarlar. İyi olmak yetmiyor bak gerçekten bunda haklısın ne fettan insanlar gördüm birsürü arkadaş çevrelerinde anlamıyorum ben insanları gerçekten ya. Allahtan hep bana benim gibi arkadaş ver diyorum, en güzeli bu bence Senin de karşına verdiğin değerleri boşa çıkarmayacak biri çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…