- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Haklısınız ama keşke sizin dediğiniz gibi olsa bir de. İlerde evlendiğimde kırk yılda bir de olsa bir araya gelip bak şunu yaşamıştık bunu yapmıştık diye sohbet edebiliceğim bikaç insan olsun istiyorum hepsi bu...
kuzen
Kuzenlerim benle yaşıt değil evliler büyükler benden baya bi. Biriyle tanışınca sıcakkanlı olmaya özen gösteriyorum zaten sıcakkanlıyım da, ararım sorarım sürekli. Dışarı çıkalım, şunu bunu yapalım derim hep. Ama onlar bana geri dönüş yapmadıkları için vazgeçiyorum bi süre sonra. Sonuç olarak bir tane bile arkadaşım yok
Kızlar ben arkadaş konusunda kendimi çok şanssız görüyorum. Hiç gerçekten bu benim arkadaşım diyebildiğim biri olmadı. Aslında iki kere oldu sandım ama sonra yanıldığımı gördüm. Bir de ben gerçekten yakın görmediğim kişilere mesaj atıp konu açmaya çalışan biri değilim. Yani arkadaşım olsun sırf diye insanların yalandan yüzüne gülmem bunu insanları kullanmak olarak nitelendiriyorum. Bunun sonucunda da hiç arkadaşımın olmadığını görüyorum. Tatildeyiz sonuçta çıkıp gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, birlikte arkadaşla vakit geçirmek istiyorum. Ama bunları yapıcak birini bulamıyorum yanımda.Aslında çok anlayışlı bir kızım da, çoğu kişinin yaptığı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum ve yapıyorum da. Buna rağmen yalnız hissediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
Çok tatlısın... :) Üzülme mutlaka kafana uyacak, seni sayıp sevecek bir arkadaşın olacaktır. Sosyalleşmeye çalış, kurslara falan git. Bir müzik aleti çalmak olabilir, yabancı dil olabilir, vs.
siz kendinize arkadaş değil dost arıyosunuz..
önce kriterlerinizi düşürüp bi arkadaş çevresi oluşturun..
içinden dostluğa layık olanlarını ayıklarsınız..
ama ilk etapta çok ince elerseniz dostsuz kalırsınız...
Olur olur...Üniversitede okuyormussun, kulüplere katıl...Vardır mutlaka, tiyatro kulübü vs...Bir de bu cidden önemli bir mesele degil, ben üniversiteyi dısarıda okudum, basta alısamadım hic...Zamanla bir arkadas grubu edindim, ama nasıl bir grup yani birbirimize taban tabana zıttık...Her birimiz ayrı telden..İnsanları siyasi görüslerinden, giyinisinden(acık/kapalı), ilgi alanlarından dolayı da eleme...Makul davran...Bak o grupla cok az görüsebiliyorum, cünkü hepimiz baska sehirlerdeyiz, ama biri biriyle oturdu mu o fırsatı yakaladı mı digerlerini mutlaka arar...Telefonla konustugumuzda aradan ne kadar zaman gecerse gecsin aynı sıcaklık...
Arkadaslık zamanla gelisecek bir sey...
Evet canım umutsuzluğa kapılmışsın ama yersiz merak etme. Okulların açılmasına az kaldı zaten, bu son tatil günlerinde bol bol dinlenmene bak.
bunun asosyallıkle alakası yokKızlar ben arkadaş konusunda kendimi çok şanssız görüyorum. Hiç gerçekten bu benim arkadaşım diyebildiğim biri olmadı. Aslında iki kere oldu sandım ama sonra yanıldığımı gördüm. Bir de ben gerçekten yakın görmediğim kişilere mesaj atıp konu açmaya çalışan biri değilim. Yani arkadaşım olsun sırf diye insanların yalandan yüzüne gülmem bunu insanları kullanmak olarak nitelendiriyorum. Bunun sonucunda da hiç arkadaşımın olmadığını görüyorum. Tatildeyiz sonuçta çıkıp gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, birlikte arkadaşla vakit geçirmek istiyorum. Ama bunları yapıcak birini bulamıyorum yanımda.Aslında çok anlayışlı bir kızım da, çoğu kişinin yaptığı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum ve yapıyorum da. Buna rağmen yalnız hissediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
Bu günler geçer zaten de okul açılınca aynı kalmasa bari. Çünkü geçen sene resmen okul-yurt ikilisinden ibaretti, ailemde yanımda olmayınca hep oturur yurtta ağlardım, şimdi en azından ailem yanımda
Ay kıyamam... Geçen sene ilk senen miydi? Ünide kendi sınıfındaki arkadaşların nasıllar? Yani kızlar. Biraz bahset bakalım ne giyer ne yer ne içerler.
Oooo o kızlarla işin zor canım, gruplaşma üniversitede olur mu hiç? Lise mi orası? Mutlaka güzel bir kulübe katılmalısın. Belki bu sene kızlardan biri yanaşır, onlar yanaşmadan sen yanaşma, çok güzel giyin, makyajını yap, susuzluk hiçbir şeydir ama imaj herşey canım...
Acaba çok mu havalı görüyorlar seni canım? Sakın sevgili yapma erasmus daha önemli. Buna odaklan, belki de her işte hayır vardır derler ya, böyle yalnız kala kala derslerine çok çalışır, erasmus hayalini gerçekleştirirsin.
Ayni durumdayim canim yillarca arkadaşim olduğunu sandiklarim vardı hemde kardes denilecek sekilde o kadar yani arkamdan nelee yapmışlar da haberim olmamis olduğunda da onların kotuluklerine kotulukle karsilik vermedim iliskimi kestim hic bi sekilde konusmuyorum onlarla ve ben onlara o jadar sadık ve toz kondurmayan biriudim anlicagin bende yanlızim hiç kimsem olmamış annemden baska bazen iyi olmak yetmez sana sabır diliyorum cnm allah yardimcin olsun.Kızlar ben arkadaş konusunda kendimi çok şanssız görüyorum. Hiç gerçekten bu benim arkadaşım diyebildiğim biri olmadı. Aslında iki kere oldu sandım ama sonra yanıldığımı gördüm. Bir de ben gerçekten yakın görmediğim kişilere mesaj atıp konu açmaya çalışan biri değilim. Yani arkadaşım olsun sırf diye insanların yalandan yüzüne gülmem bunu insanları kullanmak olarak nitelendiriyorum. Bunun sonucunda da hiç arkadaşımın olmadığını görüyorum. Tatildeyiz sonuçta çıkıp gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, birlikte arkadaşla vakit geçirmek istiyorum. Ama bunları yapıcak birini bulamıyorum yanımda.Aslında çok anlayışlı bir kızım da, çoğu kişinin yaptığı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyorum ve yapıyorum da. Buna rağmen yalnız hissediyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
Allah hayırlı arkadaş nasip etsin canım. Sen sessiz kalma, gir aralarına. Şöyle şu ortamlara bir akıversen, onun için de manita yapman lazım ama erasmus var diyorsun, girme o işlere canım.
Ne güzel siz o arkadaşlığı yaşayabilmişsiniz. Peki bunu nasıl ve ne zaman yaptınız? Benim ilk senem bitti tık yok.
Ayni durumdayim canim yillarca arkadaşim olduğunu sandiklarim vardı hemde kardes denilecek sekilde o kadar yani arkamdan nelee yapmışlar da haberim olmamis olduğunda da onların kotuluklerine kotulukle karsilik vermedim iliskimi kestim hic bi sekilde konusmuyorum onlarla ve ben onlara o jadar sadık ve toz kondurmayan biriudim anlicagin bende yanlızim hiç kimsem olmamış annemden baska bazen iyi olmak yetmez sana sabır diliyorum cnm allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?