• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım...

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-ben :canım istanbul çekti
- o : gidelim o zaman
-eveet
-haftasonu yeter mi gezmeye
- yetmez ki izin alamazsın dimi iş yerinden
-alırım cok mu canın cekti
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu

sonra gelecekten bahsettik o sordu balayında nereye gideriz falan diye
sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
ben: bizimkiler izin verirse, ama istemezsen gitmeyiz tabii
o : bizimkiler de izin vermez sadece ikimizin gitmesine
- analadım tamam o zaman
-evli olaydık rahatca giderdik
-ama sen dedin gidelim diye şaka dedin galiba ben de atladım hemen
-ben günubirlik gideriz diye düşündüm hay allah ozur dilerim
-neyse boşver hevesim kaçtı zaten
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)
-inşallah gidersiniz :)

kızlar bu diyaloğa ne diyorsunuz ben sok olmuş durumdayım

Son düzenleme:
Sok olduğun kısım tam olarak ne canım?evlenme teklif etti demişsin evlenecek misin?

Neredesiniz şehir olarak?

Dışarıdan bakınca mutaasıp bir aile gibi mi gözüküyorsunuz? Öyleyse şaka yaptığınızı düşünmesi çok tuhaf değil, genelde kız ailesi izin vermez şehir dışına yatılı gitmeye; üstelik sadece 2 aydır tanıdığı bir adamla.

2 aydır biriyle görüşüyorum evlenme teklifi aldım. onu seviyorum gercekten. istediğim özellikleri taşıyor hemen hemen amaa bazen hayal kırıklığına ugruyorum bugün olduğu gibi. mesajlaşmalarımızı yazıyorum
-ben :canım istanbul çekti
- o : idelim o zaman
-eveet
-haftasonu yeter mi gezmeye
- yetmez ki izin alamazsın dimi iş yerinden
-alırım cok mu canın cekti
-evet cok canım cekti ama olmayacaksa zorlama ozel sektör sonuçta ne olur ne olmaz
-anlatırım durumu

sonra gelecekten bahsettik o sordu balayında nereye gideriz falan diye
sonra tekrar sordu sen ciddimisin istanbula gitmekte yani sadece seninle ben mi dedi
ben: bizimkiler izin verirse, ama istemezsen gitmeyiz tabii
o : bizimkiler de izin vermez sadece ikimizin gitmesine
- analadım tamam o zaman
-evli olaydık rahatca gşderdik
-ama sen dedin gidelim diye şaka dedin galiba ben de atladım hemen
-ben günubirlik gideriz diye düşündüm hay allah ozur dilerim
-neyse boşver hevesim kaçtı zaten
-hadi yaa uzuldum
-ben arkadas gibi gder geliriz diye düşümüitüm aklımda sadece gezmek vardı. bir daha yapamayacagın seyler uzerine konuşmayalım olur mu
-haklısın gideriz derken başkaları da olacak zannettim ablan falan hani onunla gitmeyi düşünüyordunuz ya
-evet doğru ya ben onu unutmuşum:) ablamla giderim böylece hevesimi gidermiş olurum:)
-inşallah gidersiniz :)

kızlar bu diyaloğa ne diyorsunuz ben sok olmuş durumdayım
2 aylik sevgilinle istanbula gitmene ailen nasi izin verecek ona sok oldum ben de. Cocuk hakli yani.

Neredesiniz şehir olarak?

Dışarıdan bakınca mutaasıp bir aile gibi mi gözüküyorsunuz? Öyleyse şaka yaptığınızı düşünmesi çok tuhaf değil, genelde kız ailesi izin vermez şehir dışına yatılı gitmeye; üstelik sadece 2 aydır tanıdığı bir adamla.

Bu yönden bakmamıştım olaya,karnım acıkınca kafam basmıyor.:kk77::KK48:

Şok olduğun kısım nedir onu anlayamadım valla. Biraz da karışık olmuş biz günü birlik gider geliriz diyen o mu sen mi. Eğer sen kalmayı da düşündüysen nerede kalmayı düşünüyordunuz daha iki aylık çıkarken yani. Bir de öncelikle sorun bu değil sorun daha 2 ay olmuşken evlenmeyi düşünmeniz. Madem aileniz izin vermez neden gideriz dediniz ki baştan o söylediğinde ama ben gidemem zaten ailem izin vermez diyebilirdin o da zaten ailen izin vermeyecekse neden bunu söyledin gideriz ama işten izin alabilecek misin diye sordun diye demiş o lafı. Gerçekten de öyle yani olmayacak şey üzerine neden konuştunuz ki bir de erkek için sorun olmaz ailesinden neden izin alması gerekti herhalde ailesine uyduracak bahanesi yok arkadaşı filan yok orada ve soracaklar neden diye kız arkadaşımla gezmeye dese ailesi tabii ki onay vermez kalmaya ne olur ne olmaz diye. Olmaz yani sevgiliniz haklı.

Bence izin vermez bizimkiler lafı adamın ailesinden izin aldığından alamadığından değil de

İkimizin gitmesine izin vermez diyor...

Yoksa izinsiz aileden habersiz bir yere gidemeyen biri değil

Senin lafina karşılık demiş bunu yoksa koskoca adam...

İstanbul gitmek istediğini beraber gitme durumunu zaten oda istemiş...

Adamda bir sıkıntı yok sadece çok erken evlilik için

Back
X