Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün konuştuk defalarca Özür diledi. Bi yandan ailesine diyemezmis benimle gidecegini karşı cikarlarmis çünkü bir yandan da benim ailemi düşünmüş. Ona bakış açıları degisirmis.
Mesele istanbul a gitmek değil neden anlamiyorsun. Mesele bana gidelim diyip de israrla izin alirim vb şeyler soyleyip de sonra ailem izin vermez demen.. beklemezdim senden bunu. Sana güvenmek istiyorum ama olmayacak galiba bu gidişle
O da şunu demiş
Ama seni zor durumda bırakmak da istemedim ki. İnan gitmeyi çok isterim ama sonra düşündüm ben gidersem veya boyle bisey olursa. Senin ailen hakkımda iyi düşünmez di.Gerçekten üzgünüm. Hay Allah konustukca batiyorum essegim iste
Bu tarz mesajlasmalar oldu hâlâ kalbimde bir kırgınlık var ne yapsam bilemedim
Adami resmen bastan cikarmissin.O da garibim bi anlik gaflette tamam demis.Adam otokontrollu oldukca,mantikli dusundukce sen hala yok kirildim yok bilmem ne.Canin Istanbul cektiyse ablanla gidiver 2 aylik nisanlanacagin adamla degil.2 ayda da ne kadar saglam temel atilir o da mechul ya.Dikkat et yani.
konuşmalarınızın başı ile sonu çelişkili ikinizin yazdıkları da.
başta diyosun iki gün yetmez sonra diyosun günübirlik.
zaten ikinizin başbaşa şehir dışına çıkması da uygun olmaz.
ayrıca arkadaşlara katılıyorum adam heveslenmiş yazık
konuşmalarınızın başı ile sonu çelişkili ikinizin yazdıkları da.
başta diyosun iki gün yetmez sonra diyosun günübirlik.
zaten ikinizin başbaşa şehir dışına çıkması da uygun olmaz.
ayrıca arkadaşlara katılıyorum adam heveslenmiş yazık