• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım...

Dün konuştuk defalarca Özür diledi. Bi yandan ailesine diyemezmis benimle gidecegini karşı cikarlarmis çünkü bir yandan da benim ailemi düşünmüş. Ona bakış açıları degisirmis.

Ben su mesaji attım ona

Mesele istanbul a gitmek değil neden anlamiyorsun. Mesele bana gidelim diyip de israrla izin alirim vb şeyler soyleyip de sonra ailem izin vermez demen.. beklemezdim senden bunu. Sana güvenmek istiyorum ama olmayacak galiba bu gidişle

O da şunu demiş
Ama seni zor durumda bırakmak da istemedim ki. İnan gitmeyi çok isterim ama sonra düşündüm ben gidersem veya boyle bisey olursa. Senin ailen hakkımda iyi düşünmez di.Gerçekten üzgünüm. Hay Allah konustukca batiyorum essegim iste :( :(

Bu tarz mesajlasmalar oldu hâlâ kalbimde bir kırgınlık var ne yapsam bilemedim

Adami resmen bastan cikarmissin.O da garibim bi anlik gaflette tamam demis.Adam otokontrollu oldukca,mantikli dusundukce sen hala yok kirildim yok bilmem ne.Canin Istanbul cektiyse ablanla gidiver 2 aylik nisanlanacagin adamla degil.2 ayda da ne kadar saglam temel atilir o da mechul ya.Dikkat et yani.

Ama ben der miyim bir daha şuraya gidelim buraya gidelim diye. Bir daha beraber hayal kurar miyim. ASLA.

konuşmalarınızın başı ile sonu çelişkili ikinizin yazdıkları da.
başta diyosun iki gün yetmez sonra diyosun günübirlik.
zaten ikinizin başbaşa şehir dışına çıkması da uygun olmaz.
ayrıca arkadaşlara katılıyorum adam heveslenmiş yazık:KK48:

konuşmalarınızın başı ile sonu çelişkili ikinizin yazdıkları da.
başta diyosun iki gün yetmez sonra diyosun günübirlik.
zaten ikinizin başbaşa şehir dışına çıkması da uygun olmaz.
ayrıca arkadaşlara katılıyorum adam heveslenmiş yazık:KK48:

Günübirlik diyen o ben değilim lütfen iyi okuyun. Ayrıca heveslenip hevesi kursaginda kalan da benim

Adam 2 aydır tanıyor ya seni.. daha tam güven duyamamış olabilir.. !?

Daha 2 aylık tanıdığı kızla şehir dışına çıkacak hali yok ya, değil ki evlenmek hayali !!!

Back
X