Çok derdim var sanırım .. Ama sizin düşüncelerine ihtiyacım var .. Rahatlamaya, bilmeye ..
Hani insanlar hata yapa yapa öğrenirler ya bazı şeyleri .. Ben bunu zamanında çok üst üste yaptım .. İnsanları tanımadığım, herkese sırların verilmeyeceğini bilmediğim zamanlar ..
Büyüyorum ve zamanla öğreniyorum aklım başıma geliyor .. Ama pişmanlıklarım ... Ölüyorum düşündükçe, kahroluyorum .. Çünkü sır verilesi insanlar değil konuştuklarım ...
Diyeceksiniz sır zaten kimseye verilmez ... Bunu da öğrendim ama geç oldu .. Şimdi bunların altında eziliyorum ve kafaya her şeyi takan biri olarak da hayatımı durduruyorum resmen ...
Öyle bi dönemdeyim ki sabretmenin büyüklüğünü anladığım, duaya sığındığım ve başka hiçbir çaremin olmadığı ..
Geriye dönüp baktığımda o kadar çok hata görüyorum kii hepsinin başıma yıkılmasından korkuyorum ...
Açıkçası ben bi umut arıyorum ...
bak canım,şimdi beni iyi dinle...
öncelikle bu senin hayatın,sevabıyla günahıyla herşeyiyle senin hayatın...
sır vermiş olabilirsin birilerine ancak o kişi başkalarına söylerse bunu,sen aynı zamanda inkar da edebilirsin haklı olarak...
sır tutulmak için verilir.o kişi sırrını tutmadıysa sen de çok rahat inkar edebilirsin...
pişmanlıklar yaşıyor olabilirsin,kendini suçlu aciz hissediyor olabilirsin,çok büyük nedenlerin olabilir,belki nedensiz olabilir.
ancak bak şu aklında kalsın,bir şey olacak diye üzülüyorsun,ama o şey daha olmadan,belki de hiç olmayacakken üzülüyorsun...
üzülme,olunca üzül. senin şu an psikiyatriste gitmen lazım aslında.teşhis koymak haddime değil ama seninle aynı korkuları yaşayan bir arkadaşım var doktor OKB teşhisi koydu.
onun da hayatında kendisine gör taşıması çok ağır sırlar var,ama emin ol hayatta hiçbirşey geri dönüşsüz değil.
bu pişmanlığı yaşıyosun ya içten,o bile senin günahlarına kefaret...
içini ferah tut ve belayı çağırma...
algıda seçicilik diye bir şey var,şu an sen kafayı içinde taşıdığın sırlarına yönlendirdiğin için,dışarda,gördüğün,okuduğun,dinlediğin herşey senle alakalı sanıyosun...
oysa değil...
sen sadece içinde taşıdığın "büyük sırları" büyütmüşsün ve o korkularına et kemik kan verip kocaman bir dev yaratmışsın o korkulardan...
şimdi aynı devden korkuyorsun...
herşeyi kendin yenebilirsin...
en iyisini düşün demicem...
en kötüsünü düşün...
en kötü ne olabilir şu hayatta,ölümden öte yer mi var?yok...
nasıl olsa yarın acıkıcam diye bugünden çatlayana kadar yemek yemen ne kadar saçmaysa, nasıl olsa herşey ortaya dökülecek çok üzülücem mahvolucam diye üzülmen iki katı saçma...
Sadece Allah seni yargılayabilir...
hayatın günahıyla sevabıyla senin hayatın,ve kimsenin senin hayatını mahvedebilme yeteneği yok,sen haricinde.