Hatalarım ,geçmişim ,geleceğim

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Hayatımda şu ana kadar iki erkek girdi eş adayı olarak.ikisi de ciddi iliskilerdi.biriyle iki yıl diğeriyle 1 yıl birlikteliğim oldu.ikincisiyle nisanlandim.Fakat olmadi ,nasip değilmiş ayrıldim.
Iki yıldan beri hayatıma kimseyi almadım.cunku korktum.basarisiz ilişkilerimin ezikliğini yasadim.kendimi sucladim.Simdi yuva kurmak istiyorum ama adım atamiyorum.Hem sorumluluk almak beni korkutuyor hem de geçmiş ilişkilerim.
Karşıma çıkan insanla evlilik karari alırsam geçmişimi anlatmalı miyim? Yaşadığım ilişkilerde detaylara girmeli miyim? Yakinlastim ,kimine gire normal kimine anormal olan şeyler yasadim.Bekaretimi kaybetmedim ama fark eder mi?
En iyisi hiç evlenmemek mi?

Gecmis geçmişte kalmis anlatmaya gerek yok detayada girmeyin sadece nişan oldu ayrıldım dersiniz Rabbim gonlunuze göre versin inşallah. Bu kadar karamsar olmayin nasibiniz varsa o sizi bulacaktır pozitif olun :)

Korkular zaman Zaman oluyor .
Bende sizin gibiyim en küçük bir olayı kafama takarım .
Ama yersiz biliyorm .
Sizde öyle .
Kısa ve net anlatırsınız o kadar detaya ne gerek var.
Nişan attım bitti eski nişanlınız alıp böyle böyle yaptık demeyecek.
Siz unutun bunları yolunuza devam edin .
İnşallah karşınıza iyi bir eş adayı çıkar .

Korkular zaman Zaman oluyor .
Bende sizin gibiyim en küçük bir olayı kafama takarım .
Ama yersiz biliyorm .
Sizde öyle .
Kısa ve net anlatırsınız o kadar detaya ne gerek var.
Nişan attım bitti eski nişanlınız alıp böyle böyle yaptık demeyecek.
Siz unutun bunları yolunuza devam edin .
İnşallah karşınıza iyi bir eş adayı çıkar .
Kendime kizmiyorum.sorun da yapmiyorum.ama şu anki düşünceme gore doğru bulmuyorum yaşadıklarımı.o zamanlar sorun değildi benim icin.
Bi erkek sevdiği kadının geçmişini merak eder mi?irdeler mi?bunlar beni korkutuyor..Beni gecmisimle kabul etmeyecekse gelecekte birlikte nasil olacagim? Iste bu sorularin cevabini bulamiyirum.
Bir yandan da karsima çıkan insanları korkmadan değerlendirmek istiyorum artik.

şu anki düşünceme gore doğru bulmuyorum yaşadıklarımı.o zamanlar sorun değildi benim icin.

Çünkü o zaman o insanlari seviyordunuz, simdi sevmiyorsunuz. Su anki duygu ve dusuncelerle gecmisi gözden gecirmek zaten çoğu zaman cogu olayda pismanlik verir. Onemli olan bu pişmanlığın kendinizle ilgili oldugunu kavramaniz ve baska bir erkegin/kadının bu konu hakkinda söz soyleme hakkinin olmadığını kendinize kabul ettirmeniz.
Incik cıncık pis pis neyi ne kadar yasadiginizi ogrenmek isteyecek midesizlikte olanlar da var, benden öncesiyle ilgili hicbir sey ogrenmek istemiyorum diyen de. Hangisine aşık olacağınız sizin elinizde.

Back
X