hatalarım pişmanım çok pişman

sevmekvesevilmekgerek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
381
205
53
Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!

Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?

Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı
Bir kere şurası saçma.
Sana değer veriyor diye birlikte olman gerekmez.
Bunu isteyerek yaptığın için kandırılmışta olmuyorsun.
Olan olmuş biten bitmiş yoluna bak yüzüne bakma o herifin.

Canım benim kaç yaşındasin bilmiyorum ama Hoşgeldin gerçek yaşama. ..o; sevince sevişmek falan var ya onlar tek bir temele dayanıyor ;erkeğin zaferini ilan etmesi ..burda neler derler şimdi kadın da zevk alıyor falan diye:KADIN SEVİLMË SAADETİ YAŞARKEN SEVME FELAKETİNE UĞRAR! !!

Bir kere şurası saçma.
Sana değer veriyor diye birlikte olman gerekmez.
Bunu isteyerek yaptığın için kandırılmışta olmuyorsun.
Olan olmuş biten bitmiş yoluna bak yüzüne bakma o herifin.

yanlış ifade ettim sanırım.Bende istedim evet tek taraflı değil ama evleniceğiz sanıyordum tamam bunu açık açık söylemedi ama öyle hissettirdi.

Canım benim kaç yaşındasin bilmiyorum ama Hoşgeldin gerçek yaşama. ..o; sevince sevişmek falan var ya onlar tek bir temele dayanıyor ;erkeğin zaferini ilan etmesi ..burda neler derler şimdi kadın da zevk alıyor falan diye:KADIN SEVİLMË SAADETİ YAŞARKEN SEVME FELAKETİNE UĞRAR! !!

içim o kadar yanıyorki o kadar huzursuzum ki bu durumdan ailemin yüzüne bakamıyorum çok utanıyorum.Atlatamıyorum

Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!

Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?

ortada kanacak bir şey yok iki taraf da istemiş cinsellik yaşanmış bu kadar basit. karşı tarafı beni kandırdı/yarı yolda bıraktı diye suçlayarak üzerinizden yük atamazsınız. kimse kimseye istemeden bir şey yapamaz. ben evlenmeden ilişkiye karşı değilim. tam tersine isteyen bunu yaşayabilir. ama dürüst olmamaya karşıyım. tamam artık yaşanmış bitmiş bunu hayatının ajitasyonu haline getirme daha kolay atlatırsın.

Ya ne olmuş yaşadıysan. Elbet sevecek ve sevişeceksin. Tüm vücudumuz zaten sevişmek üzere donatılmış bir makina.
Sevmişsin yapmışsın olmuş bitmiş.
Seni kandıran bu adamla senin ne işin olur ki?
Senden bir değer mi eksildi, ikinci el kadın mı oldun ?
Yapma lütfen.
Eğer ona zarar vermek istiyorsan kendine değer vereceksin. Öyle ezilip, eğilip, bükülmeyeceksin.
Etrafındaki insanları iyi seçeceksin.
İnsananın değerini bir deri parçası ile ölçen kimseyi sokma hayatına.
Ezilirsin, köle olursun ömrünce!
Sana insan olduğun için değer verenleri al hayatına.
Bakire olmamak senden hiç bir şey götürmez. Sen yeter ki kendinle gurur duy, oku, kültürlen, ayaklarının üzerinde
dimdik dur!

yanlış ifade ettim sanırım.Bende istedim evet tek taraflı değil ama evleniceğiz sanıyordum tamam bunu açık açık söylemedi ama öyle hissettirdi.

siz her birlikte olduğunuz kişiyle evlenmek mi istersiniz?
ortada ben kandırma göremedim açıkcası yetişkin bir kadınsın nedir bu saçma ruh hali?
istedin birlikte oldun sonra evlenmek mi gerekiyor yani?

böyle bi adamdan zaten koca olmazmış arkadaşım yoluna bak .... o adam diyemeyeceğim canlıda kendi pisliklerinde boğulsun

bu arada kızlar konu sahibi kandırılmamış diyosunuz evet doğru ama kimin gücüne gitmez ki beraber olduktan sonra adam kızın suratına bakmıyor... resmen elde etmek istemiş etmiş ve hemen bırakmış

Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
Bence artık ne yüzüne ne gözüne bakma.
Adam biraz daha kullanır ve bırakır, kendini aciz gösterme.
Yaptığını hata olarak görüyorsan Allah'la senin aranda, tövbeni edersin kimseyi ilgilendirmez. Ama o adamı da zorlayarak kendini mutsuzluğa sürükleme.

siz her birlikte olduğunuz kişiyle evlenmek mi istersiniz?
ortada ben kandırma göremedim açıkcası yetişkin bir kadınsın nedir bu saçma ruh hali?
istedin birlikte oldun sonra evlenmek mi gerekiyor yani?

Önüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?

Erkeklerin çoğu böyle maalesef, hayatlarının sonuna kadar seni sevecekmiş gibi davranır seni buna inandırır, sen de kalkanları indirirsin. Hevesini aldı mı gözü bir şey görmez. Ben sana bir şey söylemedim vs. der. Evet söylemedin ama söylemekten çok etkili bin tane hareket yaptın.
üzgün olduğunuzu, hayaş kırıklığı yaşadığınızı, kandırılmışlık hissini anlıyorum ve hal veriyorum.
Bazı arkadaşlar kandırmamış sen de istemişsin demiş, ben buna katılmıyorum şöyle ki;
adam baştan evlenmeyi düşünmediğine yönelik davranışlarda bulunsaydı veya söyleseydi büyük ihtimalle birliktelik olmayacaktı
ama o evlenemem lafını iş işten geçtikten sonra söylüyor neden? bunu başta söylese kızla olamayacağını biliyor, kıza davranışlarıyla bunu vaad ettiğini biliyor zaten bunu bir taktik olarak kullanıyor da ondan.
Daha kolay atlatmak için uzman yardımı alabilirsiniz. merak etme geçecek.

Önüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
Malesef öyle oluyor.bırak gitsin niye hala gözünun içine bakıyorsun ki.sevse seni zaten böyle konuşmazdi.adamın işi bitmiş bırakmış. Bence hiç uğraşma dünyada adam mı kalmadı. Karşına seni isteyen gerçekten seven biri çıkacaktır. Bu arada sen kaç yaşındasın adam kaç yasinda

olan olmuş, yoluna bak canım. daha gençsin. bunlar tecrübe olacak sana.

asla kendini ezik ya da yarım hissetme.

karşındakinin de yüzüne bakma, yüzüne bakılacak adam değilmiş çünkü.

Back
X