- 24 Eylül 2016
- 1.098
- 738
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
Buradaki arkadslarin insanlarin tercihlerini geri kafali acik goruslu bilmem ne diye yargilamsi bana cok garip geliyor..sorsan herkes medenidir..arkadslar bu tarz durumlar tercih meselesidir..sen bakir bi insansindir bu isi sadece bi omur boyu birlikte olacagin insanla yapmak istersin ve daha once cinsellik yasamis birini asla kabullenemeyebilirsin.bu gayet makul bi istek.bu neden geri kafalilik oluyor anlamiyorum.olayimiza gelecek olursak o insan da bi birliktelik yasamis neticede dolasiyisiyla sana laf soylemeye hakki yok..bu olayi gecmiste birakabilecek onemsemeyecek bi kisyle birlikte ol.yoksa herkes basina kakar..ayrica kendini nie ezikliyosun.madem bisey yasadin arkasinda dur.kenidine defolu mal muamalesi yaptirma.seni boyle sevecek birini bul..sakin ama sakin ameliyat olup karsindaki insani kandirma.bu cok asagilik bi davranis bence herseyden once kendine saygisizlik olur..
1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?
Nasıl anlamadım ?1 sene sonra?? Yani ondan oncesindenmi bahsediyosun?o yokken? Yoksa onla birlikteykenmi?