Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

Merhaba hanımlar hepimizin bir bayan olduğunu düşünerek canım yana yana bi sıkıntımı paylaşmak istedim.32 yaşında eli yüzü düzgün 1 erkek çocuk annesiyim.annemi 15 yaşında kaybettim babamı 24 yaşında kaybettim.ne anneme ne babama doyamadım.zaman içinde karşıma o kadar insan çıktı ama duygusal olarak hep yıpratırdım.en son karşıma eşim çıktı onu çok ssevdim ama aşık olmadım.7 yıl süren evliliğimizde çok mutluyduk.taki iş yerimde abi gibi sevdiğim değer verdiğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar.çok ii niyetliydi.beni hep korurdu.bir işim olsa halletmek için elinden geleni yapardı.sürekli överdi beni.arada çaktırmadan iltifat ederdi.zamanla kur yapmaya başladı tavırları değişmeye başladı artık beni utandırıyordu .herkesin içinde zor durumda kalıyordum.bi gün sordum neden bana böylesin die.seni seviyorum dedi.hemde çok dedi .ama hiç beklentim yok içinde yaşayacağım dedi.engel olma dedi.sonra zamanla içinde tutamadı.sürekli yalvarmazlar hediyeler mesajlar.aşığım ölüyorum dedi.olmaz dedim
Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı ısrarları eşimden bağımsız seviyorum seni dedi.en zayıf tarafımdan yakaladı beni.sonra içinde ona karşı bişiler oluştu.ben kaçtıkça o geldi.çalıştuğım yerden ayrılmak istedim malesef tayin aldıramadım.o da artık benim onu sevdiğimi biliyordu.beni azcık sevsen yeter diyordu.hiç bi cinsel talebini görmedim.belki o yüzden kalbim kaydı ona.artık birbirini seven 2 insandık zararsız uzaktan güçlü duygularla..ama bi zamanla değişmeye başladı
Bensiz nefes alamadığını söyleyen adam artık aynı ortamda beni görmezden gelmeye başladı.diğer bayanlarla oturup konuşuyor ama benle konuşmuyor.yokmuşum gibi davranıyor.şimdi ben perişanım o hayatına devam ediyor.hergün ağlıyorum.grurumla oynadı.sürekli insanlara eşini anlatıyor.canımı yakacak ne varsa yapıyor.ben see evliyken başka birini inanıp sevdiğime mi yanayım yoksa beni aşkıyla göklere çıkartıp birden bire boşluğa bırakan adamın yaptığına mi yanayım.bütün gün aynı işyerinde yüz yüzeyiz
Canım çok yanıyor.bana bu kötülüğü yaptı.aklıma girdi kafamı karıştırdı kalbimi karıştırdı sonra hiç bişi olamamış gibi çekti gitti.evladım olmasa canıma kıyardım...siz söyleyin hanımlar ama yargılamadan incitmeden söyleyin ben napayım
1. hatalısın diyekimseyi yargılayamam ama sevgiaçlığını kullanmış alçak herif, ya da seni denemiş ama ne olduysa oldu unut yaşanılanları ve oradan geçici görevle dahi olsa kaçmaya çalış, kendini eşine ve çocuğuna odakla, bundan sonra böyle hatalara düşme, hadi aynı işyerinde olmasa bir nebze ama şimdi oalçağı hergün görüyorsun.dediğimgibi normal davran, ağlama sızlama bir aşağılıkiçin, eşine yazık bu arada

Senin kocan bi baskasi icin kalbinin attigini yogun duygular besledigini onun yataginda bi yabanciyi dusundugunu bilse cani nekadar yanar acaba ??? Beceremiyorsan kocana sadik kalmayi bosan bence ona bu haksizligi etme..dier adam icin deil cocugunun babasi icin bosan daha fazla oynama duygulariyla.bi baskasi icin canima kiyarim diyebiliyorsan cocugunun babasi icinde bosanmayi goze alabilirsin herlde :KK20::KK20::KK20::KK20:

Kocandan başlasi için canıma kiyarim demişsin. Bir taraftan sana kızıyorum bir taraftan anlıyorum. Eşinle boşanmadan başka biri ile cinsellik yaşamadan bile duygusal bağ ya da her hangi bir bağ yalnış yani bana göre. Eğer diyelim ki oldu ki başkasını sevdim kendime engel olamıyorum o zaman eşimi karşıma alır konuşurdum iste seni sevemiyorum vs kendimi anlatırdım ayrılmak isterdim. Sen kendini esinin yoluna koy bakalım aynı durumda sen olsan canın yanmaz miydi? Seni yargılamak haddime değil asla yalnış anlama. Sadece hatanı fark etmeni isterim. Hala kafanda başka adama karşı küçücük duygusallık yaşamak yalnış. Ben diğer adamı sevmezdim mesala. Neden dersen..kendi esinin dışında başka kadına ilgi duyabiliyorsa seninle evlense bile başka kadına da ilgi duyabileceğini gösterir bana göre. Ve size surada da kızdım. Diğer adamın esinin yerinde olmak asla istemezsiniz bence. Kendine yapılmasını istemediğim şeyi de başkasına yapmazdım ben olsaydım

Bir insan gerçek pişmanlık duygusu yaşıyor, yanlışını biliyor ve artık daha dikkatli davranıyorsa o kişi imtihandan geçmiştir. Olan olduktan sonra önemli olan kısım bu oluyor artık. "Gerçekten ders aldım mı?"
Ayrıca her hayatı zor olan bunu yapacak mı sözleri çok saçma bence, herkes aynı derecede etkilenmiyor her şeyden.
Çok genel laflar.

Konu sahibi, yaptığınız çok yanlış gerçekten, hele anne olan bir insana yakıştıramıyorum, bir de intihar ederdim falan demeniz, ne için yani, ne için?
Ama bence siz bu durumun etkisinden kurtulamamışsınız; o adamdan ve başka kadınlarla irtibatta olmasından rahatsızsınız, iki seçenek sunmuşsunuz ya neye yanayım diye; evliyken başka birine inanıp sevdiğinize yanmalısınız tabi ki ve umarım intihar düşünceniz bu adam(!) için değil, yanlış yaptığınız için oluşmuştur(her türlü kötü tabi de, hala önemsiyorsunuz bu kişiyi). Bunlar henüz gerçek pişmanlığı yaşadığınızı göstermedi bana. Acı çekiyorsunuz huzursuzsunuz ama "tam" bir pişmanlık yok gibi. Bu içinizdeki boşluğun sizi yeni şeylere sürükleyebileceğini düşünüyorum. Bu kişi sizi bırakmasaydı, nolacaktı? İlerlemediğine dua edin.
Yeni şeylere sürüklenmeyeceğinizden emin olun, yoksa boşanmalısınız. Psikologa gittiğiniz sanırım, onunla irtibatta olun.
Ayrıca hayatınız sizi etkilemiş olabilir anlıyorum, farkında olduğunuz şeyler var ama bu farkındalıkları daha somutlaştırmalısınız, sadece farkında olmak yetmiyor.

Bak canım adam taktik yapıyor olabilir Seni ilgiye, hediyeye boğdu, sen bunlara alıştın sonra birden kesti ki boşluğa düşüp kendi rizanla ona gelesin.

Sakın bu tuzaklara düşme. Sen belli ki duygusal bakımdan zayıfsin. Karaktersiz tiplerin bunu kullanmasına izin verme.

Duygun olabilir, bu insanın elinde degil. Lakin duygulara esir olmamak, yanlisa dusmemek zaten bizim insan olarak amacimiz degil midir? Sen ona en başta "evli bir adam olarak evli bir kadına bunu diyecek kadar ahlaksız misin" deseydin, o adam daha senin semtine ugrayamazdi. Sen de o ilgiyi talep etmişsin. Adam baktı hala seni kullanamadı taktik değişikliğine gitti, seni çıldırtıp kendine koşmani sağlayacak.

Aklını başına al canım benim. Bu kara lekeyi hem bu tarafta hem ahirette tasiyabilecek misin? O masum yavrunun yüzüne her baktığında nasıl bir kadın olduğunu hatirlamayacak misin?

Tüm duygular geçicidir, bu da geçecek, sabret ve bu imtihanı alninin akıyla geç. Bu adamdan uzak dur, güçlü ol,eşine sarıl. Sen öv eşini sağda solda. Bak benim tanıdığım bir kızı kocası bu sebepten bıçakladı, çocuklarının gözü önünde. Bu yoldan dön canım.

yanlışı görmüşsün çok şükür .
yine de yaşadığından dolayı vicdan azabı duyman normal. o yüzden bu azaptan kurtulmak için psikolga devam et . git hep
sen de kendi hayatına yönel . eşine çocuğuna . yine yuvanda mutlu ol.
görmezden gel o kişiyi de.

benim de kanaatim adam cinsellik elde edemediği için böyle davranıp , cinselliği de elde etmek

resmen elde edince vazgeçmiş. erkekler avlanmayı severler, avı yakalayıp bir parça yiyince heyecanları kalmıyor. bence eşinizi sevmiyorsanız ayrılın, kimse aldatılmayı hak etmez. tayininzi de aldırmaya çalışın.

Eveeetttt, malesef adam o kadar cinsellik önemli değil demiş olsa da bayaaaa bir önemli olduğu için bu noktaya gelmissiniz. Siz birlikte oldunuz mu bu adam musvettesiyle. Olduysanız istediğini aldığı için olmadiysaniz da hala istediğini alamadığı için böyle yapıyor aklı sıra sizi yola getirecek.
Bırakın bu pisliği bundan sevgili de olmaz koca da. Başka bir aileyi dagitmayin sebebi de olmayın.

evli ve çocuklu bi kadının başka bi adam için canına kıyacak noktaya gelmesini aklım almadı. hatadır elbet. olmuş tamam ama cana kıymak filan. başkasına b kadar olay aşık olabiliyosanız eşinizden ayrılın.

Herkesin çocukluğu güllük gülistanlık geçmemiştir herhalde. Sizin yaşadığınız kayıpları bir çok insan yaşamıştır. Bu yaşadığınız olayı çocukluğunuza bağlamak yanlış. Şuan sizin yaptığınız bu ilişkiye kılıf aramak. Aramayın bence bulmazsınız çünkü silah zoruyla başlamamışsınız bu ilişkiye.Ne bekliyordunuz o adamdan eşini boşayıp sizinle evlenmesini desem sizde evlisiniz. Yada ömür boyu gizli kapaklı size methiyeler saydırmadısını mı beklediniz? Daha çok beklersiniz.

Evliliğinize devam ederseniz vicdani olarak eşinizin ve çocuğunuzun yüzüne nasıl bakacaksınız bir kadın olarak bir anne olarak?

Yazdıklarıniza bakılacak olursa çok tehlikeli bir noktadasiniz.Her nekadar yaptığım yanlıştı vesaire desenizde adamın ilgisizliği sizi intihar etmeyi düşünecek duruma getirmiş. Ve siz hala o adam müsveddesi ile aynı ortamda bulunarak en büyük hayatı yapıyorsunuz çünkü yeniden ilgi gösterse sevgi ve aşkla size yaklaşsa koşa koşa kollarina atlarsiniz.Çok büyük bir duygu boşluğunun yani sıra birde istenmemenin verdiği acı ile bunalıma girmişsiniz.
Ne yapın edin o işten ayrilin.O şerefsiz herifi de unutun.Zaten sonu yok bildiğiniz gibi..gerçekleri görün artik.

Aşk değil elde edememenşn verdiği bir saplantıymışsınız, elde edince saplantı ortadan kalkmış, büyü bozulmuş... Bu arada aldatmak yanlızca temasla olmaz, o ortamı yaratmak, bir duygu beslemekte ihanettir.
Umarım neyi neye tercih ettiğinizi, o çok iyi dediğiniz kocanızın değerini anlamışsınızdır.

Back
X