Hatalarımın kötü geçen çocukluğumun sonu

Evlisiniz ve başka bir erkekle ilgilenmek bence çok iğrenç bir durum eşinizi sevmiyorsunuz çok karmaşık bir durum önce siz ne istediğinize bir karar verin diyeceğim yoksa herkesin hayatını karmaşık hale getireceksiniz

Ben burda çoğu insana ne anlatsam boş .ben başına geleni gayet güzel anlattım.burda birincisi ben hiç bi zaman gözü dışarda olan biri olmadım .yargılayken bu kadar vicdansız olmayın.ben yavrumu düşünmesem evet boşanırdım ama eşimi sevmediğimden değil duygusal olarak onu aldattığım için.evet eşim dışında başka bi adama ilgi duydum ama mantık bazen geride kalabiliyor.zaten kul olarak hep mantıklı olsak günah die bişi olmazdı dimi.vicdanen hiç mutlu değilim vicdanım rahatsız olduğu için paylaşmak istedim.rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşarmasın.buraya bişiler yazarken yaptığımı onaylayındie yazmadım.hani hepimiz kadınız ya belki çoğumuzun kız çocuğu vardır erkekler çokmacımasız kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar.lütfen acımasız olmayın.bugün siz böyle düzgünsünüz ama ya evlâdasınız bu hataya düşerse.onuda bu kadar kolay silecek mısınız.. .
Rabbim sizin elinize düşürmesin.kullandığınız kelimeler.ayartmak felan çok ayıp.benim yaptığımdan daha ayıp .ben duygularıma yenik düştüm siz dilinize düşüyorsunuz.Allh sizinde benimde yardımcımız olsun.gerçekten destek olan hanımlara teşekkürler.allah razı olsun

Kardeşim neden boşanmıyosun?
Niye kocanı aldatıyosun?ayıp değil mi?
Aşık olmak sevmek yasak değil eyvallah da seninki çok iğrenç bir durum bunları yapacak cesaretin vardı da boşanacak cesaretin mi yoktu.
Kocana bunu yapmaya hakkın yok, o herif aklındayken kocanla aynı yatağa girerken hiç mi miden bulanmadı?

Demekki askindan olmuyormus pas vermemissinz sonuc alamayinca baska adaylara yonelmis beyefendi sizi yargilamicam ama esinizi sevmiyosaniz bosanin baskasina asik olmakla olmaz bu isler biraz karsi tarafida dusunun ne kadar onur kirici

İKİNİZDE EŞLERİNİZİ ALDATMIŞSINIZ,ADAM DEMEK Kİ YANLIŞININ FARKINA VARDI VE EŞİNİDE SEVİYOR ..SİZ HALA NEYİN DERDİNDESİNİZ? BU YANLIŞTAN BİR ŞEKİLDE KURTULMUŞSUNUZ,ŞÜKREDİN ..EŞİNİZİN VE ÇOCUĞUNUZUN YÜZÜNE NASIL BAKABİLİYORSUNUZ? TERKEDİLDİĞİNİZE ÜZÜLECEĞİNİZE UTANIN BİRAZ ....

Kınamak istemiyorum benimde kızım var. Allah şeytan sözüne uydurmasın. O işyerinden ayrılın. Numaranızı değiştirin.

Hanımlar yeter vurmayın adam öldü diye bir laf var biliyorsunuz. Konu sahibi sen de bırak artık bu 'abilik' yapan adamın artık ne yaptığını, kime yanaştığını, bir su vur yüzüne, yaptığının dönemlik bir zayıflık olduğunu kabul et ve eşine onu mahrum ettiğin bağlılığı ve sevgiyi misli misli ver ya da adamı da azad et.

Siz bir annesiniz ve bence biran evvel silkelenip kendinize gelin..eşinizin yerine kendinizi koyun canınız yanmaz mi? Ne umuyordunuz peki?Bugün değil ise yarın aşk dediginiz suç size cinsel suçları gayet masum mus gibi de isletecekti. ..Siz sonu nasıl umuyordunuz sonucu? Zaten aşk değil lazım olan Sevgi. ..gelip geçici duygu üzerine hayat mi kurulur? Ayrıca canıma kiyardim ne demek? Sizin can emanetiniz Allaha. ..oglunuz ya da o şahıs değil yaşama sebebiniz. ..kulliyen hatalar içindesiniz ama sanslisiniz üçüncü sayfa haberi olmadan bu hale gelmiş doğrusu kurban kesin ...önce ana olduğunuzu hatırlayın o aşk içinize ateş ederken...ayrıca bu zamanda ele-dile dokunuş a dökülmeyen ama adı da sözde aşk olan şeye inanmıyorum mutlaka paylaşımlar olmuştur ki bu niyetle hediyesini verirken eli elinize degse bile ZİNA!

Ben burda çoğu insana ne anlatsam boş .ben başına geleni gayet güzel anlattım.burda birincisi ben hiç bi zaman gözü dışarda olan biri olmadım .yargılayken bu kadar vicdansız olmayın.ben yavrumu düşünmesem evet boşanırdım ama eşimi sevmediğimden değil duygusal olarak onu aldattığım için.evet eşim dışında başka bi adama ilgi duydum ama mantık bazen geride kalabiliyor.zaten kul olarak hep mantıklı olsak günah die bişi olmazdı dimi.vicdanen hiç mutlu değilim vicdanım rahatsız olduğu için paylaşmak istedim.rabbim benim yaşadıklarımı kimseye yaşarmasın.buraya bişiler yazarken yaptığımı onaylayındie yazmadım.hani hepimiz kadınız ya belki çoğumuzun kız çocuğu vardır erkekler çokmacımasız kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar.lütfen acımasız olmayın.bugün siz böyle düzgünsünüz ama ya evlâdasınız bu hataya düşerse.onuda bu kadar kolay silecek mısınız.. .
Rabbim sizin elinize düşürmesin.kullandığınız kelimeler.ayartmak felan çok ayıp.benim yaptığımdan daha ayıp .ben duygularıma yenik düştüm siz dilinize düşüyorsunuz.Allh sizinde benimde yardımcımız olsun.gerçekten destek olan hanımlara teşekkürler.allah razı olsun

Siz konuyu ben bi hata yaptım pişmanım napmalıyım diye açsanız çoğu kişi böyle tepki vermezdi.Yok şimdi ben aşığım da o beni takmıyor,karısından bahsediyor canım yanıyor, çocuğum olmasa intihar ederim demeniz bile niyetinizi ortaya koyuyor,şimdi lafı çevirmenin alemi yok neyse o.Pişman falan değilsiniz adam ilgiyi kesti diye üzgünsünüz konuyu ajitasyon da yapıp birileri beni pışpışlasın diye açmışsınız belli ki ama olmadı.Allah kocanızın ve sevdiğiniz! adamın karısının yardımıcısı olsun

Biz buna halk arasında ^kullan at kadın diyoruz.
Kimse size bişey yapmamış.
18 yaşında sevgilisi terketmiş genç kız muhabbeti yapmışsınız bide.

Evli bir bayan olarak sana anlattıklarını yakistiramadim. Eşinden bu olayı gizlememeliydin. Anne babanın olmaması seni böyle bir yanlışa sürüklemeye sebep olmamalı. Sen eğer karşındaki insana taviz verirsen oda sana öyle davranır. Birde canına kıymaktan bahsediyorsun. Yazık...

Mrb biraz acik konusacam ona gore taniyabilecem o adamin ne yapmaya calistigini..siz o adamla cinsel anlamda biseyler yasadinizmi..eger yasadiysaniz alacagini almis sizinle isi bitmis demektir..ama yok sadece uzaktan karsilikli birbirinizi sevdiyseniz şuan o serefsiz taktik yapiyor..sizi kiskandirarak kendini ulasilmazmis gibi yaparak sizi istedigi noktaya getirmeye calisiyor..sonuc olarak sorularimin cevaplarinin her ikisidee bu adamin çok karaktersiz adi bir adam oldugunu gosteriyor..işinizi değiştirin..bir dahada boyle yanlis hareketlerde bulunmayin.evli bir anneye yakismaz boyle seyler..guclu olun.kimseyede inanmayin guvenmeyin.

Merhaba hanımlar hepimizin bir bayan olduğunu düşünerek canım yana yana bi sıkıntımı paylaşmak istedim.32 yaşında eli yüzü düzgün 1 erkek çocuk annesiyim.annemi 15 yaşında kaybettim babamı 24 yaşında kaybettim.ne anneme ne babama doyamadım.zaman içinde karşıma o kadar insan çıktı ama duygusal olarak hep yıpratırdım.en son karşıma eşim çıktı onu çok ssevdim ama aşık olmadım.7 yıl süren evliliğimizde çok mutluyduk.taki iş yerimde abi gibi sevdiğim değer verdiğim adamın bana aşık olduğunu öğrenene kadar.çok ii niyetliydi.beni hep korurdu.bir işim olsa halletmek için elinden geleni yapardı.sürekli överdi beni.arada çaktırmadan iltifat ederdi.zamanla kur yapmaya başladı tavırları değişmeye başladı artık beni utandırıyordu .herkesin içinde zor durumda kalıyordum.bi gün sordum neden bana böylesin die.seni seviyorum dedi.hemde çok dedi .ama hiç beklentim yok içinde yaşayacağım dedi.engel olma dedi.sonra zamanla içinde tutamadı.sürekli yalvarmazlar hediyeler mesajlar.aşığım ölüyorum dedi.olmaz dedim
Bana bu kötülüğü yapma eşine ihanet eden bi kadın olamam çocuğu ma bunu yapamam dedim aylar geçti.bırakmadı ısrarları eşimden bağımsız seviyorum seni dedi.en zayıf tarafımdan yakaladı beni.sonra içinde ona karşı bişiler oluştu.ben kaçtıkça o geldi.çalıştuğım yerden ayrılmak istedim malesef tayin aldıramadım.o da artık benim onu sevdiğimi biliyordu.beni azcık sevsen yeter diyordu.hiç bi cinsel talebini görmedim.belki o yüzden kalbim kaydı ona.artık birbirini seven 2 insandık zararsız uzaktan güçlü duygularla..ama bi zamanla değişmeye başladı
Bensiz nefes alamadığını söyleyen adam artık aynı ortamda beni görmezden gelmeye başladı.diğer bayanlarla oturup konuşuyor ama benle konuşmuyor.yokmuşum gibi davranıyor.şimdi ben perişanım o hayatına devam ediyor.hergün ağlıyorum.grurumla oynadı.sürekli insanlara eşini anlatıyor.canımı yakacak ne varsa yapıyor.ben see evliyken başka birini inanıp sevdiğime mi yanayım yoksa beni aşkıyla göklere çıkartıp birden bire boşluğa bırakan adamın yaptığına mi yanayım.bütün gün aynı işyerinde yüz yüzeyiz
Canım çok yanıyor.bana bu kötülüğü yaptı.aklıma girdi kafamı karıştırdı kalbimi karıştırdı sonra hiç bişi olamamış gibi çekti gitti.evladım olmasa canıma kıyardım...siz söyleyin hanımlar ama yargılamadan incitmeden söyleyin ben napayım
Bence o kadin tavlama pesindeymis.

Karşındaki adam olsaydı evli bir kadına asılmazdi ku kendide evliymis ş...e..f..siz mis bu kişi ...sana gelince kendine gel herseyden once sen annesin evladını düşün o pis herif aklına gelince eşine sarıl dua et bol bol ...kacan kovalanir mevzusu adam şimdide böyle taktik uyguluyor ...adam birilerini kendine aşık ederek tatmin oluyo herhalde ki eşini boşayip seni almaz sadece böyle heyecan katıyor hayatına kendince pislik herifin teki bu .....hem nekadar kötü adam karısından bahsederken senin üzülmen aklınızı başınıza toplayın aynı durumda eşiniz olsaydı siz ne hissederdiniz

Neden boşanmadiniz iş buraya varana kadar cinsel birliktelik belki bi gün belki 3 gün ama duygusal birliktelik o kadar acıtır ki eşinizi evladinizin babasına bunu nasıl yaptınız kendinize bir sorun önce ne bekliyosunuz burda teselli mi üzülme yine sever seni dememizi mi

irade zaafiyeti diyorm. İnsanlık hali,insan hata yapabiliyor. Silkelenip kendinize gelin hayatınıza dönün,şükredin daha ileriye gitmediği için. Ve artıık o adamla ilgili düşüncelerden ve acı çekmekten vazgeçin.
Bu şerefsiz adamlar kadınların ilgiye ve sevgiye zaafı olduğunu bildiklerinden kendi egolarını tatmin etmek için mahsus bulaşıyorlar. Allah hepimizden ırak etsin
Ama çocukluğunuza,yaşadıklarınıza suç atmak yerine yaptığınız şeyin sorunluluğunu alın.
Hz Ademi İblisten ayıran fark buydu. Hz Adem günahının sorunluluğunu yüklenip tevbe etti affedildi oysa İblis Allaha isyan ederek bana bunu sen yaptırdın dedi.

Çocukluğunda kötü şeyler yaşadım diye bugün yaptıklarına bahane edinenlere tavsiyem Hz Yusufun çocukluğunu okumalarıdır.

Back
X