Hatalı benim yaşasın !

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
 
Derisiz pişirince de yavan oluyor yav:KK53:Ben de derisiyle pişirip,pişirdikten sonra atıyorum.Abartacak ,2 gün konuşmayacak bir yanlış yapmamışsınız.Biraz oralı olmayın,üstüne gittikçe naza çekiyor kendini:63:
Bencede yavan oluyor ama o hiçbirşey ilde temas etmesin istiyormuş
 
o nasıl konuşursa sende aynı şekilde konuş soğuksa soğuk,sıcaksa sıcak taviz verme yaptığın affedilemez birşey değil sonuçta hatta yapabiliyorsan sen trip at bir tavuk için kaç gün kalbimi kırdın diye doğum günü filan da yapma kutlama burnu sürtsün bu ne ya bir yemek için tavra bak :kahve:
 
Bence böyle saçma sapan atılan triplerde özür filan dilemeyin bırakın kendi haline sizde hiç takıomuş gibi yapmayın kendi kudursun. Aynı evdesınız illa yaptgnı anlayacaktır
 
Back
X