Hatalı benim yaşasın !

niye koşa koşa gidip özür diliyosun ki? çok çok rahatsız oluyosa düzgünce söyler sen de isteren değiştirsin kendi tabağını ya da deriyi alır atarsın. hemen kalkıp gitmek ne oluyo ki?

• Beğen
Reactions: anu
sorun derili derisiz pişirmen değil bence sana kırılmışlıkları var gibi oda bahane olmuş biraz ilgili alakalı ol eşinle totosunu kaldırmadan önüne fırsat geldikçe ona önem verdiği hissettir.bir arkadaiım eşinin omzu ağrıyormuş almış önüne eşini çeşitli yağları almış eline öp seve masaj yapmış kıyamam sanalar havada uçuşmuş biz kadınlarda biraz odunuz zannımca.

sürekli özür dileyerek g.tünü kaldırma
bir kere özür tamam oldu bitti
ayrıca o yemiyor diye sende mi yemeyeceksin bu kadar çocukça şeyleri büyüten birinden sürekli özür dileme başka konulardada ezer seni

Allah aşına kaltırmayın şu adamların bir taraflarını bu kadar
eşiniz kavga için bahane aramış gibi geldi bana gösterdiği tepki çok çok saçma ben olsaydım hiç oralı olmaz oturur yemeğimi yerdim sonuçta onun tabağında değilmiş yani

Benim eşim de tiksiniyor deriden. Hastayken çorba yapsam bile içmemeye çalışır ama mecbur kalır. Çünkü anası da benim gibi yapıyor, dışarıda da oluyor içinde ilk defa deri görmüyorsun ayır o zaman neyin tribi sonuçta bu?
Özür dilemeyin şöyle şeyler için ya. Bilmiyorum geçerken çarpmak gibi meselelerde özür dilememe taraftarıyım ben.
Aranızdaki sorunları çözmeden de cidden çocuk düşünmeyin. Çocuk olmasını geçtim hamilelik bile manyak bir süreç (ki dünyanın en sorunsuz hamilesi olduğumu iddia edebilirim, ona rağmen çabuk parlayan, çabuk zırlayan, ekstra tripli biri oldum) kesin lohusa döneminde de manyağın teki olurum.

Daha neler is yemeginde mesela karsisinda birisi deri yese hatta tabaginda olsa boyle tepki verebilir mi acaba terbiyesizce davranmis birkere sofraya kusulmez cok ayip

Snin bir hatan yok ustunede ozur dilemissin. araniza bozukken gidip her fırsatta ozur dilersen eğer hep beyfendinin peşinde koşan olursun

Ben de derisiz pişince yiyemiyorum sen hiç benim damak tadımı önemsemiyorsun deyip küs.

hatır için çiğ tavuk bile yenir sen deriyle pişmişi bile yemiyorsun de. bu ne ya resmen 5 yaş çocuk davranışı. size de sinir oldum nasıl özür dilersiniz?

hatır için çiğ tavuk bile yenir sen deriyle pişmişi bile yemiyorsun de. bu ne ya resmen 5 yaş çocuk davranışı. size de sinir oldum nasıl özür dilersiniz?
Daha önce beni uyarmıştı başka türlü yiyemem diye ben tencerede de pişmeyecek diye düşünmedim ki.kusura bakma hatalıyım bir dahakine dikkat ederim dedim.konu yemek değilmiş fikirlerine önem vermiyor muşum .birkaç kere daha uyardığı bişey olmuştu onlara binay en de söylüyor bunu .iki gündür burnumdan geldi haftasonu

biraz eşinizi kendi haline bırakın sizde evde o yokmuş gibi davranın, siz önemsedikçe daha da havalanmış yemek konusunda haklı olabilir ama bu kadar problem çıkaracak bbir konu değil bu ben sizin yerinizde olsam iki gün o evde yemek yapmaz, sadece kendim için hazırlar yer kalanı dolaba kaldırırdım bir daha hazırlanan yemeğe oturmamak, tepki göstermek neymiş görürdü. Ki yapmışlığım da var sofra kurulduysa o sofraya kanlı bıçaklı da olsak oturulur yenir.

Daha önce beni uyarmıştı başka türlü yiyemem diye ben tencerede de pişmeyecek diye düşünmedim ki.kusura bakma hatalıyım bir dahakine dikkat ederim dedim.konu yemek değilmiş fikirlerine önem vermiyor muşum .birkaç kere daha uyardığı bişey olmuştu onlara binay en de söylüyor bunu .iki gündür burnumdan geldi haftasonu
bu daha kötü bir davranış, evlilikte sorunlar zamanında çözülmeli, biriktirilmemeli. bir tavuk mevzusunun altından çıkmamalı saçma sapan birikmişlikler.

Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Bence de düşünme çocuk. Bahane ayy derisi gerisi.. Mecbur musun ona yemek yapmaya? Derisiz yemeğe özen göstermeye? İnsanlarda şükür yok ya çiğ et olsa yenir eşin elinden. Ayıp ayıp.. Emeğine ayıp. Bir de tripler türedi. Ben olsam bir daha yemekleri sen yaparsın der daha da elimi sürmem özür diletene kadar. Yaptım da işe yaradı ben de bir hafta direnebildi şimdi yemeği temizliği her şeyi birlikte yapıyoruz. Annesinin evinde değil artık ben de annesi değilim. Hayat müşterek. Oturun konuşun anlaşın ve yaşlanın yani.

Hassas davranmışsınız zaten. Yani onun tabağına koymamışsınız, "hiçbir şeyle temas etmemesi" ekstrem bir durum.

"Böyle bir hassasiyetin olduğunu bilmiyordum, bir dahakine daha dikkatli olurum. Ama senin de böyle davranman beni çok üzüyor" diye belirtin.

Özür dilemekle hata yapmışsınız. Totosu kalkmış baksanıza.
Şimdi ilk fırsatta gidin"özrümü geri alıyorum,çünkü haketmiyorsun"deyin.
Evde pisirdiginiz yemeğin iki tarafında damak zevkine uyması gerekiyor.sadece eşinizin zevkine göre değil. Bunu ona hatırlatın ki bencillik yaptığını anlasın.

Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Belirli bir olgunluğa gelmemiş insanlar evlenmemeli.Haytaında hiç mi restorana gitmemiş.Hiç mi başkasının tabağında derili görmemiş.O sevmiyor olabilir sen seviyorsun.Böyle saçmalık mı olur.Ki ona derisiz vermişsin.Bi de pardon da ne diye özürdiliyorsun.Sen kalkacaksın uğraşacaksın ona yemek yapacaksın.Sırf sen derili yiyiorsun diye yemeğe küsecek saygısızlık yapıp masadan kalkacak,bi de yok ben sana özen gösteriyomuşta bıdı bıdı bıdı.Anasından görmüş mü bu değeri.Çocuk gibi küsmek ne yaa.Ya senin kendine saygın yok mu?Sen çocuk musun da birisi seni cezalandıracak.Ne kadar kendinizi değersiz hissedip,erkeklere karşı peşlerinde pervane oluyorsunuz ya.Yemzse yemesin.Bu kadar basit.Gitsin pc karşısında otursun.Ne çözümü yaine var ortada.Pohpohlamaya devam et sen.Tepene çıkmış zaten.Böyle kıytırık komik gülünç şeyler için kalbimi kıran erkek,iyi günde de iyi olmasın ya.

Erkeklerde bu yemek seçme olayı beni çok sinirlendiriyor. Bakmasaymış senin tabağına ben anlamıyorum nasıl bir sakıncası olabilir derili derisiz sanki ye diye ısrar etmişsin. "Sen önünden ye bana karışma" desen bu kadar ileri gidemezdi.

bunda hatalı falan degılsınız cok ıstıyorsa kendı pısırsın yemegı pısırmıyorsada onune konulanı yesın bır zahmet, yemıyorsada zehır zıkkım olsun derdım ben sızın yerınızde olsam...

Senin adamın da yüzünün derisi kalınmış epey, ondan sevmiyor sanırım bendeki yeterince kalın fazlasına gerek yok diyor. Cidden şöyle posuruktan sebeplerle eşini üzen ve günlerce trip atan adamlara sinir oluyorum. Ben ne dersem o, sürün, olmadı gel elimi ayağımı öp kafası. Fenalık gelir insana, ergenliğini tamamlayamayan adamlara varmayın bence.

Back
X