- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi carmina000
niye koşa koşa gidip özür diliyosun ki? çok çok rahatsız oluyosa düzgünce söyler sen de isteren değiştirsin kendi tabağını ya da deriyi alır atarsın. hemen kalkıp gitmek ne oluyo ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce beni uyarmıştı başka türlü yiyemem diye ben tencerede de pişmeyecek diye düşünmedim ki.kusura bakma hatalıyım bir dahakine dikkat ederim dedim.konu yemek değilmiş fikirlerine önem vermiyor muşum .birkaç kere daha uyardığı bişey olmuştu onlara binay en de söylüyor bunu .iki gündür burnumdan geldi haftasonuhatır için çiğ tavuk bile yenir sen deriyle pişmişi bile yemiyorsun de. bu ne ya resmen 5 yaş çocuk davranışı. size de sinir oldum nasıl özür dilersiniz?
bu daha kötü bir davranış, evlilikte sorunlar zamanında çözülmeli, biriktirilmemeli. bir tavuk mevzusunun altından çıkmamalı saçma sapan birikmişlikler.Daha önce beni uyarmıştı başka türlü yiyemem diye ben tencerede de pişmeyecek diye düşünmedim ki.kusura bakma hatalıyım bir dahakine dikkat ederim dedim.konu yemek değilmiş fikirlerine önem vermiyor muşum .birkaç kere daha uyardığı bişey olmuştu onlara binay en de söylüyor bunu .iki gündür burnumdan geldi haftasonu
Bence de düşünme çocuk. Bahane ayy derisi gerisi.. Mecbur musun ona yemek yapmaya? Derisiz yemeğe özen göstermeye? İnsanlarda şükür yok ya çiğ et olsa yenir eşin elinden. Ayıp ayıp.. Emeğine ayıp. Bir de tripler türedi. Ben olsam bir daha yemekleri sen yaparsın der daha da elimi sürmem özür diletene kadar. Yaptım da işe yaradı ben de bir hafta direnebildi şimdi yemeği temizliği her şeyi birlikte yapıyoruz. Annesinin evinde değil artık ben de annesi değilim. Hayat müşterek. Oturun konuşun anlaşın ve yaşlanın yani.Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Belirli bir olgunluğa gelmemiş insanlar evlenmemeli.Haytaında hiç mi restorana gitmemiş.Hiç mi başkasının tabağında derili görmemiş.O sevmiyor olabilir sen seviyorsun.Böyle saçmalık mı olur.Ki ona derisiz vermişsin.Bi de pardon da ne diye özürdiliyorsun.Sen kalkacaksın uğraşacaksın ona yemek yapacaksın.Sırf sen derili yiyiorsun diye yemeğe küsecek saygısızlık yapıp masadan kalkacak,bi de yok ben sana özen gösteriyomuşta bıdı bıdı bıdı.Anasından görmüş mü bu değeri.Çocuk gibi küsmek ne yaa.Ya senin kendine saygın yok mu?Sen çocuk musun da birisi seni cezalandıracak.Ne kadar kendinizi değersiz hissedip,erkeklere karşı peşlerinde pervane oluyorsunuz ya.Yemzse yemesin.Bu kadar basit.Gitsin pc karşısında otursun.Ne çözümü yaine var ortada.Pohpohlamaya devam et sen.Tepene çıkmış zaten.Böyle kıytırık komik gülünç şeyler için kalbimi kıran erkek,iyi günde de iyi olmasın ya.Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
bunda hatalı falan degılsınız cok ıstıyorsa kendı pısırsın yemegı pısırmıyorsada onune konulanı yesın bır zahmet, yemıyorsada zehır zıkkım olsun derdım ben sızın yerınızde olsam...Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.