Hatalı benim yaşasın !

trip atan erkek hiç sevmiyorum

sorun neyse dürüstçe söylesin konuşun bitsin.

ayrıca ona yemek yapmak zorunda mısın da naz yapıyor? deri hassasiyetini anlarım da bu kadar ufak şeyden sıkıntı yaratan adam sizi annesi olarak görüyordur ya

en kötü dışardan bişey söyler yer bitirirdi 2 gün uzatması çok çocukça

Sende ben seviyorum yiyorum bana saygi duymuyorsun yemegime karisiyorsun die trip at.

Hemen herseye özür dilersen ooooo önüne geçemessin...

Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
abartmıs eşiniz
kadın gbi tirp atmıs

5 yaşında mı bu adam.
Ti Allam.tribin konusuna bak.
Suç sende niye özür diliyorsun,ona ye demedin,kendin yiyeceksin.

Ne deriymis arkadaş
2 gun uzatmaya degecek bi konu değil kendi haline bırakın ne zaman ki konustuysa

bir yemek bu kadar sorun olur mu yahu, içinden saç kılı da çıkar, sevmediği bir sebze de olur, çok tuzlu da olur, altıda yanar yani...... allahın her günü muhteşem yemek olmaz. bugün deri yüzünden kırk trip attı. yarın saç kılı çıkınca ne olacak peki? bence fazla tripli, çok özür dilememek lazım, ayrıca bir trip o kadar uzatılmaz, ömür törpüsü.

Zıkkım yesin,sanki dünya mutfağıyla ünlü bir restorantta yemek yiyor beyfendi.

Yahu alt tarafı bir deri ve sizin hiç bir suçunuz yok kusura bakmayın da eşiniz saçmalıyor. Sizde özür dileyip bir daha olmaz aman kocacım aman efenim diyerek iyice kaldırmişsınız burnunu. Bana başka bir şeye sinirlenmişte buda bahanesi olmuş gibi geldi. Yada kayınvalide evinde annesinin piremsiymiş :ıslık:

Eşimle iyiyken çok ilgili vakit ayırır ilgilenir .Ama kötüyken sanki düşmanıyım . intikam alıyor gibi davranıyor.hafta sonu yemek yapıyorum eşim derinin piştiği yemeği yemez daha önce uyardı beni .bende yemek yaparken derili but pişirdim.ben yerim diye düşündüm ona derisiz kısmından servis ettim.ama benim tabağında görmesi bile yetti deriyi nefret ediyormuş ben bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim.yemek yemedi kalktı .yanına gittim özür diledim dikkat edeceğimi söyledim.dikkat etmiyormuşum onun bana gösterdiği özeni göstermiyor muşum.iki gündür evde sanki düşmanım ben ona konuşmuyor sürekli pc başında aklı sıra bana ceza veriyor .dün gittim yine bak bunun çözüme hiçbir katkısı yok soğuyoruz böyle birbirimizden dedim . hiç taviz yok.seven bir insan nasıl bu kadar acımasız oluyor. Ben neden onun hatalarında gelip özür dileyince bu kadar katı ve ketum olamıyorum..duvarlar ve benim 2 gündür evde.birde çocuk istiyor ben nasıl çocuk düşüneyim böyle.
Alttan aldıkça şımarmış boşver kendi haline bırak. O anlasın hatasını

sizde küsmeye alışırsa yarın birgün çocuğunuza da küser
arkadaşımın eşi evin kedisine bile küsüyordu!

O konuda ben de hassasım ama asla bu raddeye getirmezdim.. eşim benden daha kıldır etli yemeklerde. özellikle de tavuk konusunda. porselen tabakta tavuk yahnisi iğrenç kokuyomuş cam tabakta yiycekmiş üstelik ikimizin de ailesi bizdeydi.. alttan aldıkça homurdandı.. ben de deli oldum tabi işi eziyete döktün cam dedin cam tabağa koydum şimdi de koktu bi kere vırt zırt diyosun senle mi uğraşıcam bi yemek yedirmedin dedim.. tabağı da önünden aldım sana yahni mahni yok dedim :)) diğer yemeklerden kattım zıkkıplanıp sustu..

Bi de çorba başında kavga ederdik :)) neymiş tencereyi sofraya getirip orda katıcakmışım illa.. çorba soğuyomuş mutfakta katıp getirince.. yahu mutfakla salon arası 5 6 adım var yok.. yine anasıgil bizdeyken çattı bu bana.. ben de sanki dolmabahçe sarayında oturuyoruz çorba mutfaktan salona gelene kadar soğuyo diye çıkışmıştım :)) bi de annenleri görünce erkeklik taslayasın tutuyo ama birazdan gidicekler akıllı ol iyi geçin benle.. normalde nasılsan öyle davran demiştim :))

Bidaha da akıllandı zaten saçma sapan kavgalar çıkarmadı bu sebepten.. zaten yeni evli olduğumuz zamanlardı ve aklı sıra güç gösterileri yapıyodu ama aklını aldım tabi :KK70:
Eşin de baştan nasıl alışırsa öyle gider kafasıyla yaklaşıyo o yüzden saçmalamış bu kadar.. hiiççç özür dileme o sevmiyo diye sen yemiycek misin çok da zırt

Bunda ozur dilenecek bi şey göremedim. Bi deri mi yani bu triplere sebep olan şey? Çok saçma öncesi vardır bence ne alaka

Bencede yavan oluyor ama o hiçbirşey ilde temas etmesin istiyormuş

Hersey iyi hosta siz zaten esinize derisiz yapmissiniz, belki ben derili seviyorum esime istedigi gibi yaptiktan sonra benim sevdigim sekilde yememden ona ne? Esim icin tavuguda istedigim gibi yiyemeyecekmiyim? Birde 2 gun trip cekicem ve ozurler dilicem. Yemek bulduguna sukretsin bence esiniz. Ben mesela kusbasi et hic sevmem yemekte, cig etede evlendikten sonra dokunabildim. Esimde cok sever, ben ona kusbasili yemek yapip kendime sebze yemegi yapiyorsam onda benim bazi yemek zevkime tiksinse bile ses cikaramaz kimse kusura bakmasin

O konuda ben de hassasım ama asla bu raddeye getirmezdim.. eşim benden daha kıldır etli yemeklerde. özellikle de tavuk konusunda. porselen tabakta tavuk yahnisi iğrenç kokuyomuş cam tabakta yiycekmiş üstelik ikimizin de ailesi bizdeydi.. alttan aldıkça homurdandı.. ben de deli oldum tabi işi eziyete döktün cam dedin cam tabağa koydum şimdi de koktu bi kere vırt zırt diyosun senle mi uğraşıcam bi yemek yedirmedin dedim.. tabağı da önünden aldım sana yahni mahni yok dedim :)) diğer yemeklerden kattım zıkkıplanıp sustu..

Bi de çorba başında kavga ederdik :)) neymiş tencereyi sofraya getirip orda katıcakmışım illa.. çorba soğuyomuş mutfakta katıp getirince.. yahu mutfakla salon arası 5 6 adım var yok.. yine anasıgil bizdeyken çattı bu bana.. ben de sanki dolmabahçe sarayında oturuyoruz çorba mutfaktan salona gelene kadar soğuyo diye çıkışmıştım :)) bi de annenleri görünce erkeklik taslayasın tutuyo ama birazdan gidicekler akıllı ol iyi geçin benle.. normalde nasılsan öyle davran demiştim :))

Bidaha da akıllandı zaten saçma sapan kavgalar çıkarmadı bu sebepten.. zaten yeni evli olduğumuz zamanlardı ve aklı sıra güç gösterileri yapıyodu ama aklını aldım tabi :KK70:
Eşin de baştan nasıl alışırsa öyle gider kafasıyla yaklaşıyo o yüzden saçmalamış bu kadar.. hiiççç özür dileme o sevmiyo diye sen yemiycek misin çok da zırt

Ohh cok iyi yapmissiniz, erkeklik yapmaya ne gerek var. Benimkide annesi geldimi tam tersi kuzu gibi olur :) ben ariza cikarmiyim diye

Back
X