hatalı burun estetiğine dava açanlar buraya lütfen

evet çok iyi plastik cerrahlarla görüştüm.hatalı hemde çok hatalı yapılmış dediler. ama hiç bir şekilde rapor vermiyorlar.istanbulda yaşıyorum.fakat sivasta ameliyat olmuştum

buraya üye olali bisey dikkatimi cekti, burada bir sürü gizli reklam yapan insanlar var ya crem reklami ya doktor reklami yapiyorlar...
Senin yerinde olsam elinde bilirkisi raporu olmadan nerede ameliyat oldugunu kime ameliyet oldugunu kimseye söylemem. Burada üyeler sana en fazla önerecekleri konular avukata danis yada bilirkisi raporu al ve bunu da yapmalisin. O doktorun kesin burada bir sürü sak sakcisi vardir, bu konuyu da izlerler, eger kim oldugunu anlarlarsa, sen dava acmadan "adimi karaliyor" diye dava acilir o doktorun adini yazmamaya dikkat et. Hakli durumdan suclu duruma düsersin. Kaybeden sonucta yine sen olacaksin cünki o doktorun kesin senden cok daha fazla parasi ve uzun kolu vardir.

Ayrica doktorlar ameliyat yapmadan önce imza attirirlar, imza atmazsan ameliyat etmezler sen imza attinmi? attinsa o imza kagidini bir okumayi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
tabiki burda doktorun adını açıklamam.kuralları biliyorum.evet kağıt imzaladım.ama bu kağıt doktorun yapacağı hataları kabul ediyorum anlamına gelmiyor.
kaldıki butda akıl danılmıyorum.dikkat edersen benzer dava varmı diye soruyorum.

Back
X