Hatali kan testi olurmu

perik52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
10
0
1
27
Adet gunumde olmadim erken gebelik testi yaptim o gun silik cikti 2 gun sonra yine yaptim silikti ama ondan biraz daha belirgindi ertesi gun yine yaptim yani adet olmam gerekenin 3. Gunu bu sefer silikti ama onlardan da daha belirgindi 4. Gun kan verdim negatif cikti ama icimde bir suphe kan testin yanlis olduguna dair.

kan testi negatif cikip baska bi yerde yaptiran pozitif cikan varmi ??

Merhaba canım ben bu konulardan çok muzdarip biriyim,ben geçen yıl kan verdim çıkmadı,4 gün sonra düşük yaptığımı öğrendim maalesef daha sonra kan verdiğimde ise,değerimin düştüğünü gördüm... yani demem o ki bence farklı bir yerde daha verebilirsin

Pazartesi özele gidicem bakalim noluyor

Gebelik olsa kanda negatif çıkmaz muhtemelen sürekli silik çizgi görüp negatif gördüyseniz kimyasal gebelik geçirdiniz demektir düşük vs gibi bir durum sayılmıyor ayrıca sağlıklı bir gebelik yaşayamayacağınız anlamına gelmiyor Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin inşallah

Ama ben farklı bir dr.sordugumda cok istisna da olsa laboratuvar hatası olabilir kullanılan cihaz ile alakalı demişti bizde anlamamistik çünkü düşük yapmadan 4-5 gün önce test negatif çıkmıştı sonrasında düşük yaptım kontrole gittiğim dr.da şaşırmıştı

Amin insallah

Insallah benim kan testim de yankistir pazsrtesiyi iple cekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…