Hatalı mı davrandım?

avukatzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
33
3
16
selam arkadaşlar.şu an bı karrar asamasındayım ne olur yardım edın.bızım ilişkimiz 3 yıllık bir ilişki.bu kadar surede hiç bir gün bile küs kalmadık.fakat dun akşam ciddi bir kavgamız oldu ve hala bn tek kelıme ile etmedim.hata bende mı onda mı bilmiyorum ...olayın kaynagı ise suradan çıktı biz sözlenmeyı düşünüyorduk ama uc keredir aileme gidelim diyicem die bir tarh veriyor ama sureklı erteliyor bana göre sadece bahaneler buluyor.dun akşam bu konudan cıktı kavga ardından bende sınırle dikkat et sonun eski sewgilime bnziycek dedim adını soyledim cıldırdı ne tehdıtler ne ayrılık mesajarı sawrdu ve ben tek kelime dahi etmedim hala sizce bu ayrılmaya sebeibyet verecek bir konu mu daha da önmlisi bn biran önce olsun istedigim için yuklendım hatalımı davrandım ne olur yardım edin

Bence 3 senelik bi ilişkinin bitiş nedeni böyle bi tartışma olamaz. Bence bitmeyecek... Biterse de önemseme derim. Ki bu da onun bitirmeyi kafaya koyduğunu gösterir.

3 yıldır beraberseniz ve hiç küs kalmamışsanız ya sorunları konuşarak çözmüşsünüzdür yada karşılıklı sürekli affedip aslında bir köşede biriktirmişsinizdir.Bu da patlama noktası olmuştur.Küs kalmaya ihtiyacınız olduğunuz noktaya gelmişsiniz.Bırak düşünsün.Onda oturmayan ne varsa yerli yerine otursun.Dönecektir.Tabi gerçekten seviyorsa

Son düzenleme:

ayrılırken söylenecek dönüşü olmayan bi söz söylemişsin bi de eskı sevgılının adını bile sölemişsın neler düşündürür bu ona biliyomusun valla bılemıyorum ben çok kıskanç oldugum için mı ama kötü olmuş geldı bana.

eskı sevgılını hatırlatarak ayrılacagını sölemen iyi olmadı. neden hem 3 yılını heba edıyosun sen evlenmeyı ıstıyosun o yanasmıyo istemıyo boşuna oyalıyo seni istese oyalarmı hiç daha beklıyosun sende.

canım gercek asık olunca nasıl oluyo bılıyomusun iki tarafta bı an önce kavuşmak istiyo hiç bi şi engel olmuyo buna. örn. eşimle tanıştık 1 hafta içinde sözlendık 1 ay sonra nişanlandık 3 ay sonra evlendık 2 buçuk yıllık evlıyız çok acele görünebılır dıye söyluyorum aşktan öluyoruz hala....

baktın oyalıyo kacıyo ayrılırsın dersınkı gayet normalce böle kavgalara girmeden beni istiyosan gel iste sözlenelım görüşmemızın tek yolu bu yoksa istemıyorum bu kadar kolay gercekten istiyosa kosarak gelır yoksa zaten vakıt kaybetmemiş olursun emek vermemiş olursun.....

çekiniyordur o yuzden tarıhı ertelıyordur ustune gıtme sen teklıfını yapmıssın o artık bu konuyu açmalı dıye dusunuyorum.
birde kavgalarda vs hiçbir zaman eskı sevgılı muhabbetıne gırmenızı onermem ilişkınız yıpranır ...

canım biz o kadar kısadönem içinde ewlenmeyı zaten dusunmuyruz:)ben istemem zaten böyle bırseyı ıkımızın universitesi vardı şimdide askerliği bekliyoruz zaten yani ewlılık zaten dusunmuyruz bn erken yasta ewlnme karsıtıyım bizim ki sadece rahatçgörüşmek için fırsat olsun anlamındaydı.aşka gelince üç yıl boyunce hıc bır kere bıle bır ıstedgımı ıkı kere soylemedım bn annanesi hastanede ytrken o bni görmeye glmişti yıldonumumuz dıe yanı böyle kuçumsenecek bır ılışkı degıldı ıkımızde ıdeallerı olan ınsanlar oldugumuz ıcın zaman zaten gerekıyorsdu konu ewlılık degıl yani.ben hakımlık sınavlarına gırdım en basta bu engel bızım ki sadece söz anlamında olan bırseydi

orasını sen bileceksın tabı sevgılını de en ıyı sen tanırsın ama biz her ikimizde okulumuzu bıtırmıştık tanıştıgımızda askerlık vs bi problem yoktu ve bunlar olsa bıle okul askerlık vs problemler bunlar sözlenmeye mani olmaz okulunu da okursun sınavına da girersın sözlu olman engel olmaz sevgılınde barız kacıyo gıbi bi hal içindeymiş bunu kendın söyledın bnde o yüzden örnek verdım koşarak evlenın böle evlenılır demıyorum.. sadece insan sevınce ve evlenıcem ınsan bu dıyebıldıkten sonra hiç sabredemıyo söz demek bag demek bu bıle bişeydir seven insan için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…