hatalı olduğunuz zaman sevdiğinize kendinizi affettirmek için uğraşır mısınız?

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Bizim Yenge yi izleyenler bilir,orda Bahri filize kırılır evi terk eder Bulgaristana gitmeye çalışır,Filiz de hatasını anlayıp kendini af ettirmek için onun peşinden yollara düşer sonundada kendini af ettirir.Siz olsanız ne yapardınız?

o diziyi bilmiyorum izlemedim hiç ama
eşimi kızdırmışsam gönlünü almaya elbette çalışırım
insan arkadaşını dostunun bile gönlünü almaya çalışır
kaldı ki hayat arkadaşının gönlünü hoş tutmasın
yani hatalıysam oldu ki eşim çine gitti peşinden giderim
o zaten bana sarılınca her şeyi unutur ki :24:

Gerçekten hata yapmışsam evet.
Neden yapmışsam onu anlatırım.
Karşımdaki anlamazsa ya da nazlanırsa çok da üstüne gitmem.

eğer hatalıysam ve onu incittiysem kendimi affettirene kadar her şeyi yaparım.. gerekirse kapısında yatarım.. Bi keresinde ona tokat atmıştım, gönlünü alana kadar göbeğim çatladı =))

Gerçekten hata yapmış, onu üzmüşsem özür dilemeyi gayet iyi bilirim ama tabii kabul olmazsa yapacak birşey yok, tecrübeyle sabittir.

hemen kedi gibi gider sırnaşırım yavaştan yavaştan
baktım olumsuz bişe yok şebeklik yapmaya başlarım bu kez
şımarıkça sarılırım öperim dürterim hoplarım zıplarım üstünde
o zaten bana dayanamaz ki affeder hemencecik:16:

Son düzenleme:
gerçekten hatalıysam özür dilerim gönlünü almaya çalışırım tabiki ama bu durum pek olmuyor bizim evde:31:onun kızacağı şeyler yapmamaya her zaman dikkat ederim:40:

gönül almak güzeldir,hele ki o sevdiğimiz insansa...özür dilemeyi bilmek,en içte şekilde söylemek gerekir..bu anlamda gurur yapan insanları hiç anlamam,hele hele erkeklere üz verilmez falan diyip feminist geçinenleri:22:

havada çifte parande atarım gerekirse..
geneldede gerekir zaten eşimin inadı insanı intihara sürükler..:)
bana karşı kullanmıyo çok şükür bu inadının tamamını...
mektuplar sırnaşmalar sürprizler yemekler neler neler..:D
kendiside bilir gönül almayı o yüzden hakediyo

sevgilimle konuşurken onu kıracak bi kelime kullandığım ve o günden beri yaklaşık 25 gündür kırgın bana eskisi gibi değil askım bitanem gibi sözler söylemiyor normal arkisi gibi konuşuyor ama ayrıldıkmı diyorum onuda demiyor ne3 yapcam özür diledimde kaç kere ama yok yok

Back
X