• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalımıyım kendimi sorguluyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Benim yakın bi arkadaşım vardi zamanla birbirimizden hoşlanmaya başladık ancak ikimizde aynı karakterlerde olduğumuz için birlikte yapamadık . Kuzenimle bir akşam dışardayken kuzeenimi arayıp bizi alacağını söyledi meğerse aylardır benim nereye gittiğimi fln uzaktan takip ediyomuş ve o günde geç oldu diye yalnız gitmeyelim diye bizi almaya gelmiş . Ve biz barıştık herşey güzel giderken bir tartışmamızda benim geçmişimle ilgili birşey söyledi ve ben fe o sinirle karaktersiz dedim ona bidaha da hiç bir aramama sormama yanıt vermedi sadece bittiğini anlatan uzun bi mesaj attı . Şimdi ben onu özlüyorum bu sefer herşey güzel gidiyodu 1 ay sonra da okuluna dönecek kafam karışık bana bi yol gösterin . Ben o sinirle onu instagramdan sildim diye heryerden engelledi beni ne yapmaliyim ?

Arkadaşlar bişey yazacak olan yokmu

Gecmisinden bahsetmesi yanlis olmus yaptigin hareket normal fakat gecmisini surekli dile getirirse iliskinizin devam etmesi zor ya kabul edicek veya etmicek ki yaptigi hatayi anlayip ozur dileyebilirdi.
Ya da adim atin kendi karaririniz sonucta esinden sevgilisinden siddet goren normal goren kabul eden insanlar da var aldatilmayi kabul eden de bu biraz kisisel gorus meselesidir..

Arkadaşım olduğu için geçmişime dair herşeyimi bilir ama hiç lafını etmemişti . Şöyle bi sorun var bana ayrılık mesajı attığında özür diledim ama anlamadı ve
Gecmisinden bahsetmesi yanlis olmus yaptigin hareket normal fakat gecmisini surekli dile getirirse iliskinizin devam etmesi zor ya kabul edicek veya etmicek ki yaptigi hatayi anlayip ozur dileyebilirdi.
Ya da adim atin kendi karaririniz sonucta esinden sevgilisinden siddet goren normal goren kabul eden insanlar da var aldatilmayi kabul eden de bu biraz kisisel gorus meselesidir..
bidaha konuşmadık

Arkadaşım olduğu için geçmişime dair herşeyimi bilir ama hiç lafını etmemişti . Şöyle bi sorun var bana ayrılık mesajı attığında özür diledim ama anlamadı ve

bidaha konuşmadık

Ayrilik mesaji attiysa yapicak bir sey yok adi basinda ayrilmak istemis umarim toparlar ve iyi olursunuz.

Back
X