Karisik yazmissam kusura bakmayin.evet.ismimi kimse anlamasin diye onun ismiyle kaydetmis.beni aradi sabah guya espri yapiyor gulerek o kizin ismiyle hitap etti.ne demek oluyor dedim.seni oyle kaydettim ya ondan saka yapayim dediAnlamakta zorlandım anladımmı diye tekrar soru sorayım size .
Sevgiliniz size Arkadaşınızın ismi ile mi hitap etti.
Dedim ama o ortamda degil.masada tatsizlik rezillik cikaracak kadar seviyesiz degilim.sonradan hesap sordumBu nasıl ilişki yahu?
Sevgilin kız arkadaşının çayına şeker attığı an hayırdır demeliydin? Konudaki herkes çok garip cidden.
Karisik yazmissam kusura bakmayin.evet.ismimi kimse anlamasin diye onun ismiyle kaydetmis.beni aradi sabah guya espri yapiyor gulerek o kizin ismiyle hitap etti.ne demek oluyor dedim.seni oyle kaydettim ya ondan saka yapayim dedi
Sana masada rezillik çıkar demedim tatlım.Dedim ama o ortamda degil.masada tatsizlik rezillik cikaracak kadar seviyesiz degilim.sonradan hesap sordum
:) sanirim kacirmissiniz bitirmek istedigimi soyledim bir gece daha dusun kararini oyle ver dedi.bende uzun uzun sebebleriyle yazdım.ama bana arkadasimin ismiyle hitap ettigi icin mektubu yirtip kisa ve net bitirdigimi yazdim.Sana masada rezillik çıkar demedim tatlım.
Bunca oluşan saçmalığa rağmen hala ilişkini bitirmemen asıl rezillik.
Harika. Ne dedi mesaja cevap olarak:) sanirim kacirmissiniz bitirmek istedigimi soyledim bir gece daha dusun kararini oyle ver dedi.bende uzun uzun sebebleriyle yazdım.ama bana arkadasimin ismiyle hitap ettigi icin mektubu yirtip kisa ve net bitirdigimi yazdim.
Henüz gelmedi cevap beklemedeyim.gelince yazarimHarika. Ne dedi mesaja cevap olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?