• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

öncelıkle desteklerınınz için çok teşekkur edıorum bundan sonra daha sağlam basıcam ve onun yatağına gırmeyeceğımmm artıkkk bu evde kaldığım surece ona asla eyvalah etmeyeceğım saolun hepınızz...

ya aslında çok yakışıklı deılll para durumu ıyı sayılırrr 60 kışı çalışan bır işyerımız varrr...kadın dıyorkı yakışıklı deıl parasını pulunu bılmıyorum ama çok ıyı bır ınsan o nedenle sevıyorum dıyorrrr bana:)))) bıde kocama ahmet herşeyı bırak gel demışş yaa ben senden bışı ıstemıyorum bunalım artık çık gel demışş surtukk...defol gıt dedım bendee ama gıdemedıı:))bana göre yakısıklı ve sepmatık ama herkesin beğeneceği bır tıp deıl yanı herıff:)))

kocanda bunları sana soluyo ha:47::47::47::47::47::47:ş..refsizin onde gıdenıymıs kocan:47::47::47::47:

tek suc kadindami acaba adamda en az kadin kadar suclu degil mi???

canım benım bıtek kadınmı suclu dedım ben? bu konuda daha once cok yazdım sanırım onları gormedın burdakı asıl suclu esıdır evlı olan o sonucta kadında suclu adamda en cokta adam suclu gul gıbı karısı varken dısardakı o....lar daha cazıp gelıyor
2pislıkte bırbırını bulmus

ay cnm gece gece nasıl güldürdün beni ALLAH ta seni güüldürsün inş..:9::13::16::16:

o kadar haklısın ki benimde o koca göbekli 9 aylık hamile gibi gezen kocam bana az kilo alsan fena olmaz dedi..

ben de; sen de az versen nasıl olur dedim şaşırdı :52: ay adam şaşırabiliooo , akşam akşam git başımdan bide şaşırmıyormusun ? deli ettin beni dedim konuyu kapattım...bunlar böle bakmaslar kendilerine...

amin canım vallahı ben esımın bu dunyaya ait olmadıgını dusunuyorum kesın zuzaylı:9:

canım benım bıtek kadınmı suclu dedım ben? bu konuda daha once cok yazdım sanırım onları gormedın burdakı asıl suclu esıdır evlı olan o sonucta kadında suclu adamda en cokta adam suclu gul gıbı karısı varken dısardakı o....lar daha cazıp gelıyor
2pislıkte bırbırını bulmus

oncekileri gormedim kusura bakma:40:
haklisin al birini vur otekine:22:

canım benım bızzat tanık oldugumbır olay var anlatmak ısterım daha oncede cok anlattım burada benım tanıdık bır ablam var komsumuzdu eskıden 36yaslarındayken kocası 19 yasındakı bır yelloza tutuluyo :27:yellozda ole bı yellozkı bunları ayırmak ıcın elınden gelenı yapıyo kocası sureklı gıt evden bosıcam senı ben baskasını sevıyorum dıyo kadın evını yuvasını 3yavrusunu bırakmak ıstemıyo o yellozda hergun arayıp gıt o evden ben gelıcem cahıt benı sevıyo senı ıstemıyo artık dıye kadıncagızı cıldırtıyomus en sonunda bunlar bosandı adam dıgerını aldı ondanda cocuk yaptı
aradan 8sene felan gectı ben ogrendıgımde yanı bu genclıgıne guzellıgıne aldanıpta aldıgı kadında ne genclık nede guzellık kalmıs kendı karısı ondan gen gozukur hale gelmıs cok kılo almıs adamın maddı durumu baya ıyımıs aılesıyle beraber guzelce soyup sogana cevırmısler cahıt beyımızi
eeeee yuva yıkanın yuvası asla olmuyo ıste bosandılar.Adam ole bır pısman olmus ole bı eskı karısının degerını anlamıs kı kafayı yemıs kahrından ruh ve sınır hastalıkları hastanesınde yatmıs uzun bı donem eskı karısıda benım adaşım adam yaseminimı getırın bana dıye cocuk gıbı aglıyomus cok yalvarmıs kadının kapılarından ayrılmamıs en sonunda yasemin ablamızı ıkna etmısler ailecek yalvarmıslar kadıncagızda 3cocugunun hatrına barıstı o adam karısının degerını ole bır anlamıskı omur boyu gozunun bır baskasını gorecegını pek sanmıyorum ben:27:

sorun degıl canım okadar cok yorumlar yazıyoruz kı ınsan bazan kendı yazdıgını bıle unutuyor:1:

aynen...:1:
konu sahibinede sastim kaldim simdi okudum halde birde o adamla birlikte oluyormus bu adam hem konu sahibini hemde sevgilisini idare etmek istiyor ne yardan geciyor ne serden:50:

canım benım bızzat tanık oldugumbır olay var anlatmak ısterım daha oncede cok anlattım burada benım tanıdık bır ablam var komsumuzdu eskıden 36yaslarındayken kocası 19 yasındakı bır yelloza tutuluyo :27:yellozda ole bı yellozkı bunları ayırmak ıcın elınden gelenı yapıyo kocası sureklı gıt evden bosıcam senı ben baskasını sevıyorum dıyo kadın evını yuvasını 3yavrusunu bırakmak ıstemıyo o yellozda hergun arayıp gıt o evden ben gelıcem cahıt benı sevıyo senı ıstemıyo artık dıye kadıncagızı cıldırtıyomus en sonunda bunlar bosandı adam dıgerını aldı ondanda cocuk yaptı
aradan 8sene felan gectı ben ogrendıgımde yanı bu genclıgıne guzellıgıne aldanıpta aldıgı kadında ne genclık nede guzellık kalmıs kendı karısı ondan gen gozukur hale gelmıs cok kılo almıs adamın maddı durumu baya ıyımıs aılesıyle beraber guzelce soyup sogana cevırmısler cahıt beyımızi
eeeee yuva yıkanın yuvası asla olmuyo ıste bosandılar.Adam ole bır pısman olmus ole bı eskı karısının degerını anlamıs kı kafayı yemıs kahrından ruh ve sınır hastalıkları hastanesınde yatmıs uzun bı donem eskı karısıda benım adaşım adam yaseminimı getırın bana dıye cocuk gıbı aglıyomus cok yalvarmıs kadının kapılarından ayrılmamıs en sonunda yasemin ablamızı ıkna etmısler ailecek yalvarmıslar kadıncagızda 3cocugunun hatrına barıstı o adam karısının degerını ole bır anlamıskı omur boyu gozunun bır baskasını gorecegını pek sanmıyorum ben:27:

keske hic barismasaymis eski esiyle,kadin ne acilar cekmis adamda ömür boyu aci cekseydi fazlasiyla hak etmis cünkü

konu sahibi arkadasim madem ailenin yaninda köyde yasamak istemiyormussun,esine evini arabani aldir yüklü miktarda para yatirt bankana sonra at tekmeyi :51:

keske hic barismasaymis eski esiyle,kadin ne acilar cekmis adamda ömür boyu aci cekseydi fazlasiyla hak etmis cünkü

bende ole dusunmustum ama kadıncagızın ılkgozagrısıymıs unutamamıs baskasını sevememıs 8 yada 10 sene ayrı kaldılar kadın yerıne baskasını koyamadı onuda anlıyorum

slm herkese konuyu bir başından bir sonundan okudum ben eşime böyle bir şey yapsaydım kendimi kapının önünde bulurdum amaaaa asla sizinki gibi yapmazdı sizin durumunuzda olsaydım çeker giderdim demeyi çok isterdim ama yapamam o yelloza kocamı asla yar etmezdim en tahammul edemediğim konu bağırsada çağırsada geçer derimde aldatılmak çok acı o kadını bulup sokak ortasında saçından sürücen o kocanında kesip çatıya atcaksın burnunu he yanlış anlamayın burnunu her halta sokmasın

olayı dertleşme olarak düşünürsek yok tabıiki ama eşim oyle düşünmediii...nese bişi demıyorummm adam benı kaıle bıle almıyor bı dedıği bır dediğini tutmuyor durumu anlatmak için konuşuyorum mesaj atıyorummm sessiz kalıyorrr hıç olay yaşanmıyormuş gıbı hayatına devam edıyorrr bana karşı bazen sıcak yapma etme bazen mesafeli psikoljımı bozduu iyice en ıyısı dedığın gıbı yapmak..

size karsi bazen sicak olsa ne olacak, gitmis aldatmis, iliskisi tam gaz devam ediyor bu durumda evli kalsaniz ne olacak bu evlilik nasil toparlanacak? aldatma var ortada...
o yuzden bosanmak en mantiklisi, rahata erersiniz...
bir mesleginiz var mi?
kendi paranizi kazanabilecek durumda misiniz?

Back
X