hatalıyım ama bu kadarıda olmaz

Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyleri sende başkasına yapmayacaksın.

Kocan askerdeyken facebooktan sen başka bir erkekle konuşup muhabbet ederken her şey güzeldi dimi.

Kocan o konuşmaları görmese belki devam edecektin konuşmaya eeee şimdi de aynı şeyler senin başına gelince oturup ağlamanın bir mantığı olmaz.

görmedım canım ben çanakkaledeyım soyledıklerıne gore o antalyada..ama kadın güzelmişşş eşim dıyorkı senıde beğenıyorum onudaa onunla yattığım için bırazda bırakamıyorum diyorrrr bıde hala benle bırlıkte oluyorr ıstemıyorumm dıyorumm sen benı sevmıyormusun sevıyorsun mecbursun dıyee ....off ne bıleyımmm bende zaten dedığını yapıyorum ama adam benı h..... yıne yapacağını yapıyor delırıcem otek sürtükte arayı duruyorrr...

Sizi üzmek istemiyorum, yaşadıklarınız size yeter ama sizin kendinize saygınız tükenir böyle yaparsanız.

Size yaklaşmasına izin vermeyin.. VERMEYİN..

Bu kadarı olmaz, olamaz..

O kadınıda suçlayıp durmayın, aramayın. Hadsizliği eşiniz yapıyor.

Üstelik siz konuşurken o çoktan yapmış bunları zaten.

Konu doğruysa, yazdıklarınız doğruysa size bu saygızılığı yapmasına ziin vermeyin..

Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyleri sende başkasına yapmayacaksın.

Kocan askerdeyken facebooktan sen başka bir erkekle konuşup muhabbet ederken her şey güzeldi dimi.

Kocan o konuşmaları görmese belki devam edecektin konuşmaya eeee şimdi de aynı şeyler senin başına gelince oturup ağlamanın bir mantığı olmaz.

benmı anlatamıyorum sızmı anlamıyorsunuzzz..ben eşim askerdeyken facenın f sını bıle açmadımmonunla 2008 de konuşmuşum arşıvde kalmışş oda hal hatır sormuşş sadeceee hey allam nelerden ne anlamlar çıkarıyorsunuz valla bravooo...evet o askerdeykenn ben evde oğlumlaaa kımsenın deesteğinı göremeden eşimin bana bıraktığı paralarla ıdare ederken ..yalnız kalıp ne kayınvalıde ne kayınbırader nede eltı desteği görmedenn oturup oturup sıkıllmam onu özlemem çok güzeldiiiii...eşim askere gıttığı bır hafta ben ne olduğumu şaşırdım sende nasılsın dıyen olmadı evıme çıkıppp ama ben sabrettımm...sız oyle düşünmeye devam edınnn...evet ben aşağılık bırısıyım ne içinuğraşıyorumkııı

Sizi üzmek istemiyorum, yaşadıklarınız size yeter ama sizin kendinize saygınız tükenir böyle yaparsanız.

Size yaklaşmasına izin vermeyin.. VERMEYİN..

Bu kadarı olmaz, olamaz..

O kadınıda suçlayıp durmayın, aramayın. Hadsizliği eşiniz yapıyor.

Üstelik siz konuşurken o çoktan yapmış bunları zaten.

Konu doğruysa, yazdıklarınız doğruysa size bu saygızılığı yapmasına ziin vermeyin..

yazdıklarımın sonuna kadar gerçek benı tanımıyorsunuzkı yoksa sıze gelıp neden boyle bişi anlatma gereği duyayım eksıklerı vardır belkı ama yalanı yanlışı yok yazdıklarımın içindeee...aramıyorum zaten kadını benı ılgılendıren o deıll ılk benı arayan kadındı...şuan eşimle bır uzlaşma yapıp gıtmem gerek sadece sonuçta o benım oğlumun babası değiştiremem omrunun sonuna kadar oğlumda onun eksıklığını yaşatmak ıstemıyorumm...hernekadar ıkımızınde ayrı bır hayatı olacaksada oğlumuzu ıyı bır şekılde yetıştırmemız gerekk...artık onun bana yaklaşması dıye bişi olamazzz sız haklısınız kendıme bu saygısızlığı yaptırmayacağımm..

Son düzenleme:
valla bence ne yapın edin eşinizi o kadından ayırın, gerçekten çok siniz oldum kadına...:47:
bunun gururla bi alakası yok şu kadına kocanızı bırakmayın...
daha sonra başka biriyle aynı şey olursa ya da ilgisizlik devam ederse ayrılırsınız ama şimdi diil bence:18:
belki kendi başıma gelmediği için saçmalıyorum şuan ama aklımdan geçenler bunlar oldu:47:

ya gerçekten çok saçma onun kadınla görüştüğünü bile bile onunla birlikte mi oluyorsun?sende gurur falan yok bence.herhalde kocan öyle davranır sen tepkini nasıl koydun ben anlamadım bence kuman olsun o kadın zaten olmuş sen umursamadın herhalde sadece aynı evde oturmuyorsunuz.yani sen kocanı paylaşmayı kabul etmişsin onu kaybetmişsin bence.bu ilişki kopmuş

ya gerçekten çok saçma onun kadınla görüştüğünü bile bile onunla birlikte mi oluyorsun?sende gurur falan yok bence.herhalde kocan öyle davranır sen tepkini nasıl koydun ben anlamadım bence kuman olsun o kadın zaten olmuş sen umursamadın herhalde sadece aynı evde oturmuyorsunuz.yani sen kocanı paylaşmayı kabul etmişsin onu kaybetmişsin bence.bu ilişki kopmuş

onun kumalığımı falan etmedeım ben oğrendıkten sonra o kadınla hıç bır araya gelmedıı artıı ayrılmaya çalışıtığını görüşüyorum ama sanırım onunda psikolojik sorunları var bır oyle bır boyle dıyorrrr...benı bır şekılde ıkna edıyordu sonrasındaa yıne yapacağınıyapıyorr gururu ben ona gösterıcem merak etmeee sadece ılerde evladım bana sorduğunda nıye sabretmedın dıe ozamana yuzumu yere eğmeyeceğim ben elımden gelenı soyledım ona her turlusunu anlatıyorumdaa bu evlılığın bıtmesının sorumlusu ben olmayacağımm...

valla bence ne yapın edin eşinizi o kadından ayırın, gerçekten çok siniz oldum kadına...:47:
bunun gururla bi alakası yok şu kadına kocanızı bırakmayın...
daha sonra başka biriyle aynı şey olursa ya da ilgisizlik devam ederse ayrılırsınız ama şimdi diil bence:18:
belki kendi başıma gelmediği için saçmalıyorum şuan ama aklımdan geçenler bunlar oldu:47:

ben bunu hazmedemezken ıkıncı bır şeyı kaldıramamamm ..ben ayırmasamda eşım oyle bır kadınla hayatında mutlu olabılecek bır ınsan deılll ben ondan ayrıldığımdaa oda onunla bırlıkte olduğunda yın bernı arayacağından emınımm...nese ne yaparsa yapsınlar artık benı ılgılendırmıyorlarr..

benmı anlatamıyorum sızmı anlamıyorsunuzzz..ben eşim askerdeyken facenın f sını bıle açmadımmonunla 2008 de konuşmuşum arşıvde kalmışş oda hal hatır sormuşş sadeceee hey allam nelerden ne anlamlar çıkarıyorsunuz valla bravooo...evet o askerdeykenn ben evde oğlumlaaa kımsenın deesteğinı göremeden eşimin bana bıraktığı paralarla ıdare ederken ..yalnız kalıp ne kayınvalıde ne kayınbırader nede eltı desteği görmedenn oturup oturup sıkıllmam onu özlemem çok güzeldiiiii...eşim askere gıttığı bır hafta ben ne olduğumu şaşırdım sende nasılsın dıyen olmadı evıme çıkıppp ama ben sabrettımm...sız oyle düşünmeye devam edınnn...evet ben aşağılık bırısıyım ne içinuğraşıyorumkııı

Bence sen anlatamıyorsun, olayları kronolojik sıraya göre anlatmamışsın ki ben ne yapayım.

Ayrıca senin o adamla görüşmelerin sadece internetle sınırlı kalmamış telefondan da mesajlaşmışsın.

Neyse artık olan olmuş, sizin evliliğiniz bitmiş artık bari bu süreçten çocuğunuz en az etkileyecek şekilde çıkın.

çok iğrenç bi üçlü ilişki.....
eşin zaten karaktersiz....
sen bi hata yaptın madem bari gururlu ol....

Bence kendi içinde kabullenmesen de eşini aldatmaya doğru gitmişsin.Uygun zaman mekan kişiye denk gelseydin aldatırdın.O "dostane" görüştüğün erkeklerin ilgisi hoşuna gitmiştir.Eşin de kıssasa kıssas yapmış.Ben çocuğunuza üzüldüm sadece.Kendini konumunu bilmez anne babanın arasında ziyan olacak

eşi inat ugruna yapmıyor ,
bayanın durumundan ote once olusan bı durum onunkı eger yanlıs anlamıyorsam

çoğun 3.5 yaşında. şimdi bile bir şeyler seziyordur. 1-2 seneye anlayacak herşeyi. kocan sinirlendiğinden "sen beni aldattın" dese oğlun için ne kadar sağlıklı? aldatmamışsın tamam ama adam öyle inanmış. hazmedemiyor. daha da batağa girmiş. gitmiş tuhaf bir kadın bulmuş. bu kadın da arayacak...

yazık oğluna inan bak çok yıpranır. anne babasını böyle bilirse yarın kime güvenecek. al çocğunu boşan. kocana şart sun, "ben seni aldatmadım, öyle de inanıyorsan asla çocuğun yanında bu konuşmalar geçmeyecek, ben de senin beni aldattığını söylemeyeceğim. o kadınla evleneceksen de sen bilirsin ama çocuğumuzu böyle şeylerden koru. kimse yanında bu tarz konuşmasın" de ve boşan.

çocuğuna çok yazık olur. şu an senin kocana olan sevginden daha önemli yavrunun ruh sağlığı. kendini düşün. anne babanın birbirini böyle suçladığını düşün... aşkında da ölüyorsan kocanın, ne yaptuysan ya da yapmadıysan herşeyi boşvermelisin. ANNESİN sen önceliğin yavrun.

şu şartlarda anne baba aynı evde duracağına. senin yanında büyür. gürültüsüz patırtısız. h.sonları gelir babası görür.

ben sadece dertleştim bir kız arkadaşımla konuşur gibi senin gibi pislik yapmadım sen kendine bahane arıyormuşun diyemedin mi belli ki...

ayrıca belli ki adam farkında ama senin suçun varmış gibi yapıp seni suçlu ilan etmeye çalışıyor..eğer sana inanmasa emin ol giderdi bence daha fazla kendini küçültme elinden geldiği kadar yüklü tazminat alacak delil topla ve o kadına karşı en başta sonra eşine karşı bu kadar seni küçültmelerine izin verme... eşin herşeyin farkında senin suçun yok normal bir sohbet ha kız ha erkek (gerçi görüş açsına göre değişir ama eşin suçsuz olduğunu biliyor bence)

BEN ILK EVLENDIGIMIZ YIL SIGARAYI BIRAKMISTIM 20KILO ALDIM KENDI KENDIME ESIM BENI HERTURLU SEVER DIYE DUSUNUYORUM BIGUN ESIMIN BENI ESKISI GIBI BEGENMEDIGINI FARKETTIM VE DANK ETTI ARAMIZDA KALSIN BENDE KENDIMI BEGENMIYODUM:1:FIZIKEN KILOLARDAN DOLAYI HIRS YAPTIM ALDIGIM KILOLARI GERI VERDIM ALAN ALMIS SATAN SATMIS HESABI YAPMAYALIM BENIM KOCA KENDI KOCA BALKONUNA BAKMADAN BENIM FIZIGIMDEN HOSNUT OLMUYODU:9:ERKEKLER COK SEKILCI BENIM KOCA KENDISI O KOCA GOBEGI VE ICLIKLERLE EVDE HIYARLI BABA GIBI DOLASIRKEN BENI HEP JENIFER LOPEZ GIBI GORMEK ISTEDI:52:
.

:9::9::9::1::1::46:

bu nasıl bi hayat yaa bence direk terket kendini kullandırma adam senden önce seni aldatıyormuş zaten o sabını düşün bırak :47:

karşılıklı büyük hatalar olmuş ilişkinin suyu çıkmış tabiri caizse,
arayada duruma uygun sulu bi kadın girmiş tam olmuş...
öyle yorumlar yapılmış ki, sanki kadın kuma hayatı yaşıyo, o da şuan bi yol ayrımında zaten...
insanlar neler yaşıyo sanki hiç duymadığımız bi durum daha önce..
vayyy nası kabul edersin vs... bunu diyenlerin başına gelse susup oturur bi çoğu...en dişli görünen kadınların daha çok kolu kanadı kırılıyo böyle durumlarda nedense...
karşılıklı bi hata olduğu için aradaki kadını çıkarın önce diye düşünmüştüm ama sizin hatanızdan önce de varmış galiba ilişkileri:44:
arkadaşların dediği gibi olan çocuğa olacak..

Bence sen anlatamıyorsun, olayları kronolojik sıraya göre anlatmamışsın ki ben ne yapayım.

Ayrıca senin o adamla görüşmelerin sadece internetle sınırlı kalmamış telefondan da mesajlaşmışsın.

Neyse artık olan olmuş, sizin evliliğiniz bitmiş artık bari bu süreçten çocuğunuz en az etkileyecek şekilde çıkın.

haklısın bıtmış bırşey ıçın kendımı daha fazla yıpratmaya gerek yokkk

çok iğrenç bi üçlü ilişki.....
eşin zaten karaktersiz....
sen bi hata yaptın madem bari gururlu ol....

haklısınnn

eşi inat ugruna yapmıyor ,
bayanın durumundan ote once olusan bı durum onunkı eger yanlıs anlamıyorsam

evet haklısınn kesınlıkle oyleeee

nasıl görüşmedi ya yazmışsın buraya bende ayrılıp ona gidecekmiş diye

yuzyuze görüşmedı anlamında dedım telefonda görüşüor o aramsa kadın arıyor nese yapacak bışı yok...

çoğun 3.5 yaşında. şimdi bile bir şeyler seziyordur. 1-2 seneye anlayacak herşeyi. kocan sinirlendiğinden "sen beni aldattın" dese oğlun için ne kadar sağlıklı? aldatmamışsın tamam ama adam öyle inanmış. hazmedemiyor. daha da batağa girmiş. gitmiş tuhaf bir kadın bulmuş. bu kadın da arayacak...

yazık oğluna inan bak çok yıpranır. anne babasını böyle bilirse yarın kime güvenecek. al çocğunu boşan. kocana şart sun, "ben seni aldatmadım, öyle de inanıyorsan asla çocuğun yanında bu konuşmalar geçmeyecek, ben de senin beni aldattığını söylemeyeceğim. o kadınla evleneceksen de sen bilirsin ama çocuğumuzu böyle şeylerden koru. kimse yanında bu tarz konuşmasın" de ve boşan.

çocuğuna çok yazık olur. şu an senin kocana olan sevginden daha önemli yavrunun ruh sağlığı. kendini düşün. anne babanın birbirini böyle suçladığını düşün... aşkında da ölüyorsan kocanın, ne yaptuysan ya da yapmadıysan herşeyi boşvermelisin. ANNESİN sen önceliğin yavrun.

şu şartlarda anne baba aynı evde duracağına. senin yanında büyür. gürültüsüz patırtısız. h.sonları gelir babası görür.
çok doğru demıssınnnn eşim zaten bunu yapmaya çalışıyor sanırım onunla olup olmamam onemlı deıl dıyorr ama benn hala hazmedemıyorum o kadın konusuna takılıp kaldım sanırımmm...evladımı duşunmem lazımmm mantıklı olmam lazımd edığın gıbııı
ben sadece dertleştim bir kız arkadaşımla konuşur gibi senin gibi pislik yapmadım sen kendine bahane arıyormuşun diyemedin mi belli ki...

ayrıca belli ki adam farkında ama senin suçun varmış gibi yapıp seni suçlu ilan etmeye çalışıyor..eğer sana inanmasa emin ol giderdi bence daha fazla kendini küçültme elinden geldiği kadar yüklü tazminat alacak delil topla ve o kadına karşı en başta sonra eşine karşı bu kadar seni küçültmelerine izin verme... eşin herşeyin farkında senin suçun yok normal bir sohbet ha kız ha erkek (gerçi görüş açsına göre değişir ama eşin suçsuz olduğunu biliyor bence)
dedım dedım hepsını soyledımmm senın gıbı aşağılık olmadım evladıma leke getırecek bır anne olmadım dedımmm...zaten farkında artıkoda bu durumun ama benlım konuşmamı hazmedemıyorrrr karakter farklı hazmedemedıkçee zaten var olan ılışkısıne bağlanıyor sanırım ..en ıyısıı oğlumu düşünüp ayrılmakk ondannn..

bu nasıl bi hayat yaa bence direk terket kendini kullandırma adam senden önce seni aldatıyormuş zaten o sabını düşün bırak :47:
bırakacağımm:)
karşılıklı büyük hatalar olmuş ilişkinin suyu çıkmış tabiri caizse,
arayada duruma uygun sulu bi kadın girmiş tam olmuş...
öyle yorumlar yapılmış ki, sanki kadın kuma hayatı yaşıyo, o da şuan bi yol ayrımında zaten...
insanlar neler yaşıyo sanki hiç duymadığımız bi durum daha önce..
vayyy nası kabul edersin vs... bunu diyenlerin başına gelse susup oturur bi çoğu...en dişli görünen kadınların daha çok kolu kanadı kırılıyo böyle durumlarda nedense...
karşılıklı bi hata olduğu için aradaki kadını çıkarın önce diye düşünmüştüm ama sizin hatanızdan önce de varmış galiba ilişkileri:44:
arkadaşların dediği gibi olan çocuğa olacak..

evet oyle ben acız bırı deılım ama kendı yaşadıklarıma hayret edıyorum hıçbırzaman buyuk konuşmadım ama demekkı benımde hatalarım varmış ve ALLAH benı boyle cezalandırıyorrr...oldu olan en ıyısı bırakıp gıtmekkk..

Back
X