pardon da sizi zerre önemsemeyen bir kocanız var tek cümlenizle kadına sırtını dönmeyen bir adamla aile olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Adam boşanma noktasına gelmiş hala hamile bir kadınla samimiyetini azaltmayacak derecede gamsız
merak etmeyin ilk günü sizle ikinci günü babalarıyla geçirirlerdi birşey olmuyor
yani benim anlamadığım sizin her boşanmış aileden daha çok narin ve kırılgan olduğunuzu iddia etmeniz(yazmasanızda çocuklarıma çok düşkünüm demeniz boşanan kadınların çocuklarına az düşkün oldukları anlamına geliyor)
öbürleri ölsün o zaman
size tak etmemiş etseydi çocuk falan demezdiniz
zaten bunu da kabul etmeyeceksiniz
genelde etmiyorlar.
ama karısına önem vermeyen adamı çocukları da anlıyor o aradaki gerginlik huzursuzluk bir çocuğun anlayamayacağı şeyler değil.neyse siz bilirsiniz tabiki ben sadece bahaneleri, insanların kendilerini kandırmalarını anlayamıyorum.
o kadın gider başkası gelir veya en azından bir şey istersiniz kabul etmez o zaman problemin büyüklüğünü anlarsınız.
insanlar sevdiklerine değer verirler kaybetmekten korkmadıkları insanların öenmleri gitgide azalır bunu sizde gayet iyi bilirsiniz.
paranız var mesleğiniz var imkanınız var demek ki o zaman siz bu mevzuyu gerçekten büyütüyorsunuz veya adama şantaj yapıyorsunuz bak söylediğimi dinle yoksa boşarım
ama boşayacak cesarette yok iyice adamın gözünde değersizleşiyorsunuz
bi süre sonra boşayacaksan boşa boşamayacaksan sus bile diyebilir...
bilemiyorum çokta umurumda değil açıkçası
tek sıkıntı kendinizi kandırıyor olmanız.
bayramda tatilde baba eksikliğinden ziyade koca eksikliği yaşamaktan korktuğunuzu kendinize itiraf ederseniz daha gerçekçi olur tek söyleyeceğim bu.
Niye bu kadar sertsin ki benimle bir sorunun yok ama düşmanca üslup kullanıyorsun.
Ben de farkındayım bugün Ayşe yarın Fatma olacak.Korkum bu.Ama şunu da söyleyim boşanmadan vazgeçeli değişmeye başlamıştı eşim.Evliliği kurtarmaya çalışmak ne demek bilir misin?Biz şu anda onu yapmaya çalışıyoruz.Aşamadığımız neredeyse tek sorunumuz bu kaldı.ha ben bunu da çözdük sanıyordum ta ki onları öyle görünceye dek.Belki de yaşama bakış açımız yetiştirilme şeklimiz farklı ondandır.Birinin kıyafeti sana açık gelir bence normaldir ya da insanlarla sıkı muhabbet kurmak sana göre normaldir dir bana göre değildir gibi. amaaan niye açıklama yapıyorum ki.Sen hazırsın etiketlemeye zaten korkak diye.Ama şu da var ki Ben ne aileler de duydum fedakrlığı bırak eşi ev işine yardım etmiyor ,etek giydirmiyor,yemeğe çıkarmıyor,ailesiyle yılda bir kez görüştürüyor diyenleri...Ama onlar boşanırken cesaretli oluyor alkışlanıyor ben çaba harcıyorum belki yanlış anladım belki çözeriz diyorum çocukları kullanmış oluyorum.Bu nasıl çelişki anlamadım.
İstediini düşün arkadaşım ama yine de üzülmeyi hak etmiyorum ben umarım haklı çıkmazsın.