arkadaşım şu konuyu okuyunca çok şaşırdım. yaşınız mesleğiniz gereği. sanki lise öğrencisi yazmış zannettim. bu ne anlamadım. bende çalışıyorum ve çalışma arkadaşlarımlar bereaber ama küssünler beraber olsunlar umrumda değildir. bu ne bağlılık. hadi bu duruma geldiniz zaten 3 ay sonra gideceksiniz ne yaparlarsa yapsınlar umrumda olmaz dersime girer çıkarım. kimseylede muhatab olmam. baktım laf duydum ağzıma geleni sayarım. başınızı dik y-tutun bu ne sanki. eşiniz çocuğunuz var yeter. onlarla çok saklı bişey mi paylaştınız ki bu kadar tedirginsiniz. iyi olsunlar akşam sabah beni konuşsunlar ne olacak deyin. evladınıza eşinize bakın. amannnn boşverinç. kim onlar. yapmayın allah aşkına arkadaşlıklar üniversite bitiyormuş bunu bilin artık kimse dost değil. günü bitirin tamam
en başından sonuna kadar katılıyorum sana...ama laf duyarsam bende sayarım demekle olmuyor..bugün kolidorda yine yüksek sesle saydırdılar...öğrenciler veliler var...nasıl cevap vereyim sen söyle..daha da mı rezil kepaze olayım..3-5 kişi duyarken cevap verirsem herkes duyar..bunlar olsun istemiyorum...3 ay 3 yıl olcak...inan artık onları kaybettiğime üzülmüyorum..keşke daha önce bittiğinde devam etmeseydimmm...en azından böyle öğrencilere rezil etmeye kalkışmazlardı..