Hatam ne anlamıyorum

Y
Nerden biliyorsun sevdiğini?
Seven insan sevdiğini incitmez,incitmemek için elingen geleni yapar(senin yaptığın gibi).
Yani sizcede yapması gereken aşkım iyi misin diyip iyi konuşması değil miydi ? Ben arkadaşlarının yanında hep benle konuş demiyorum ama birsey yaptım gibi düşmanca konuşması ve uzatma diyip kapatmak neden

Y

Yani sizcede yapması gereken aşkım iyi misin diyip iyi konuşması değil miydi ? Ben arkadaşlarının yanında hep benle konuş demiyorum ama birsey yaptım gibi düşmanca konuşması ve uzatma diyip kapatmak neden
Evet yapması gereken bu..
Ha müsait olmayabilir insanlık hali,o zaman kibarca "canım,şu an müsait değilim,sonra ararım seni" diyebilir.
Nedeni şu canım sana saygısı yok,artık bi kendine gel.

Neden bu kadar kirmasina izin veriosun iliskiniz lacka ve saygi kalmamis siz daha sevgiliyken kapat tlf lan dien biri evliyken neler yapmaz bosa kurek cekiosun zamanina yazik

Evet yapması gereken bu..
Ha müsait olmayabilir insanlık hali,o zaman kibarca "canım,şu an müsait değilim,sonra ararım seni" diyebilir.
Nedeni şu canım sana saygısı yok,artık bi kendine gel.
Arkadaşlarıyla olucagini önceden söyledi ama arayip kötüyüm yazmışsın söyle ne oldu diyip adımı demesi zoruma gitti normalde yanlarında aşkım der sanki bi arkadaşıyim gibi konuşup uzatma dedi usteleyince kapattı yani suçlu ben miyim
.hep arkadaşlarlayken bunu yapıyorsun dicek

Açmayı geç ben aramamak için zor duruyorum .Önceden gidecegini zaten söyledi acaba ben mi abartıyorum
Bak diyosun ki ona ihtiyacım var diyosun. O bunu bildiği halde seni terslio. Zaten senin için gitmesi sorun değil nasıl davrandığı sorun. Ama sen hala abarttığını düşünüosan tekrar ara özür dile. 3gün sonra yine benzeri konu açarsın

Arkadaşlarıyla olucagini önceden söyledi ama arayip kötüyüm yazmışsın söyle ne oldu diyip adımı demesi zoruma gitti normalde yanlarında aşkım der sanki bi arkadaşıyim gibi konuşup uzatma dedi usteleyince kapattı yani suçlu ben miyim
.hep arkadaşlarlayken bunu yapıyorsun dicek
Bak senin kafan karışmış ama burda sana yapman gerekeni yazıyoruz.
Herşeyin başı saygı saygı saygı..
Saygı varsa sevgi de vardır.
İlişki tek taraflı fedakarlıkla ve sevgiyle yürümez,tek tarflı olanı zaman kaybıdır sadece.

Bak diyosun ki ona ihtiyacım var diyosun. O bunu bildiği halde seni terslio. Zaten senin için gitmesi sorun değil nasıl davrandığı sorun. Ama sen hala abarttığını düşünüosan tekrar ara özür dile. 3gün sonra yine benzeri konu açarsın
Evet tersledi haklısın ben akıllanmiyorum

Bak senin kafan karışmış ama burda sana yapman gerekeni yazıyoruz.
Herşeyin başı saygı saygı saygı..
Saygı varsa sevgi de vardır.
İlişki tek taraflı fedakarlıkla ve sevgiyle yürümez,tek tarflı olanı zaman kaybıdır sadece.
Ben kendimi haklı buluyorum ama o konuşup zaten arkadaşlarımla olucagimi söyledim bunu biliyordun hep senle ilgilrnim istiyorsun dicek biliyorum o kotuyken ben arar üstüne düşerim ama o zorla konuşuyor gibi konuşur içten gelmiyor bana git basimdan der gibi ama sorsan ilgilenir konuşur

Haklısın şimdi ne yapim peki
Iliskiyi yasayan sensin ama ben kendimi dusundugumde ne olursa olsun surekli beni suclayan biri bir noktadan sonra benimde psikolojimi bozar surekli hatasini kabul etmedigi icin sinir hastasi olurum bole birinden 2 guzel laf duycam die de iliskiye devam etmem ayrilirim kafami toplar hayatima baska bir yon veririm

Öfke kontrolü olmayan bir insanla ilişki yaşamak çok zor. Bir defa iş hakarete vardı mı maalesef geri dönüşü çok zor oluyor. Sevgi tabii ki çok önemli, ama aynı oranda saygı da önemli, bir erkeğin bir kadına lan demesi ne demek anlayamıyorum, tamam yanında birileri olabilir, aşkım, canım, sevgilim diyemeyebilir, ama hakaret etmesi de çok yanlış. Bu adamları büyüten insanlar nerede hata yapıyor acaba ?

Iliskiyi yasayan sensin ama ben kendimi dusundugumde ne olursa olsun surekli beni suclayan biri bir noktadan sonra benimde psikolojimi bozar surekli hatasini kabul etmedigi icin sinir hastasi olurum bole birinden 2 guzel laf duycam die de iliskiye devam etmem ayrilirim kafami toplar hayatima baska bir yon veririm
Bunu defalarca yaptım aradi acmadım defalarca aradı pişmanım dedi ağladı dayanamadım affetim başa döndüm .onun için ortam arkadaşlar keyif daha önemli ben aglamisim kimin umrunda .

hatan üstüne fazla düşmen, fazla değer vermen, bırak o sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. aramıyorsa sende arama, niye kendini zorla aratmaya ilgilendirmeye çalışıyorsun, içinden gelmezse senin itelemenle yürümez.
böyle ilişki olur mu, olmaz. hatasını anlar belki düzelir, düzelmezse yoluna bakarsın. sinirli diye herşeyini hoş görürsen bugün lan diyen, yarın küfreder.

Öfke kontrolü olmayan bir insanla ilişki yaşamak çok zor. Bir defa iş hakarete vardı mı maalesef geri dönüşü çok zor oluyor. Sevgi tabii ki çok önemli, ama aynı oranda saygı da önemli, bir erkeğin bir kadına lan demesi ne demek anlayamıyorum, tamam yanında birileri olabilir, aşkım, canım, sevgilim diyemeyebilir, ama hakaret etmesi de çok yanlış. Bu adamları büyüten insanlar nerede hata yapıyor acaba ?
Değer verip yaptığı her hatada kendini suçlamakta yapıyor

Back
X