Hatam ne anlamıyorum

hatan üstüne fazla düşmen, fazla değer vermen, bırak o sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. aramıyorsa sende arama, niye kendini zorla aratmaya ilgilendirmeye çalışıyorsun, içinden gelmezse senin itelemenle yürümez.
böyle ilişki olur mu, olmaz. hatasını anlar belki düzelir, düzelmezse yoluna bakarsın. sinirli diye herşeyini hoş görürsen bugün lan diyen, yarın küfreder.
Zaten küfür de ediyordu sonra düzeldi gibi ama hala sinirlenince ediyor

hatan üstüne fazla düşmen, fazla değer vermen, bırak o sana nasıl davranıyorsa aynısını yap. aramıyorsa sende arama, niye kendini zorla aratmaya ilgilendirmeye çalışıyorsun, içinden gelmezse senin itelemenle yürümez.
böyle ilişki olur mu, olmaz. hatasını anlar belki düzelir, düzelmezse yoluna bakarsın. sinirli diye herşeyini hoş görürsen bugün lan diyen, yarın küfreder.
Birde ben aynısını yapınca onun gibi sevmiyor oluyorum sende böyle yapıyorsun diyorum bi ton şey diyor susuyorum off hasta olucam umrunda değil o suan denizde keyif yapıyor

Bunu defalarca yaptım aradi acmadım defalarca aradı pişmanım dedi ağladı dayanamadım affetim başa döndüm .onun için ortam arkadaşlar keyif daha önemli ben aglamisim kimin umrunda .
2. Bi sans isteyen insan o yaptiklarini bir daha yapmaz sansini duzgun kullanmak adina sen affettikce ona beni bidaha kirabilirsin diosun bence olmus iliskiniz

Birde ben aynısını yapınca onun gibi sevmiyor oluyorum sende böyle yapıyorsun diyorum bi ton şey diyor susuyorum off hasta olucam umrunda değil o suan denizde keyif yapıyor

bak işte gördün mü, değer mi.
sen onu alıştırmışsın, ayna gibi ol, ona kendisini yansıt, o nasılsa sen de öyle ol, gidecek diye de korkma, bak sen gidiyor musun.
merak etme gidecek adam, başının üzerinde taşısan da gider.

bak işte gördün mü, değer mi.
sen onu alıştırmışsın, ayna gibi ol, ona kendisini yansıt, o nasılsa sen de öyle ol, gidecek diye de korkma.
merak etme gidecek adam, başının üzerinde taşısan da gider.
Şimdi yani ne yapim ayrılim mi yoksa onun gibi davranıp önemse miyim mi arasa acmayip soğuk olim ilgisiz mi ?

onun gibi davranırsan, konuşarak anlatamadığını, yaşatarak anlatırsın.

onun gibi davranırsan, konuşarak anlatamadığını, yaşatarak anlatırsın.
önemseme onu. kör aşık gibi değil, normal biri gibi ol.
kiz onun gbi davraninca sen zaten sevmiyosun diyen, anlamayan bi adam.. hic sanmam ki ayni sekilde davraninca ders cikarsin, hata etmisim desin

Diger genc kizlar el ustunde tutuluyor.

Cicekler, hediyeler, surprizler...

Sevgilileri arkadas ortamlarinda el ele oturup iltifatlara bogarak yuceltiyorlar onlari.

Siz...

Ofke patlamalari, ilgisizlik, kufurbazlikla muhatapsiniz...

Diger kizlardan neyiniz eksik de kendinizi boyle birine mecbur hissediyorsunuz?

Durun ben soyleyeyim, tartisip kopsaniz bile ariyor, pisman oluyor cunku vazgecemiyor.

Neden vazgecemiyor, biliyor musunuz?

İstedigi zaman gorusup istediginde suratina telefonu kapatacagi, ne yaparsa yapsin elinin altinda kalmaya razi baska bir kiz bulamayacagi icin...

Siz onun ve onun gibi stres atmak icin elinin altinda bulunacak kiz arayan tipler icin nimetsiniz.

Butun bunlara ragmen hala sevdigini dusunecek, bu muameleye katlanacak kizlarin nesli tukenmek uzere, sizi kaybetmek istemeyisi de bundan... :ssz:

kiz onun gbi davraninca sen zaten sevmiyosun diyen, anlamayan bi adam.. hic sanmam ki ayni sekilde davraninca ders cikarsin, hata etmisim desin

ama bu adam birşeylerden ders alması lazım.
bakın daha önce de ayrılmışlar, tabiri caizse tövbe etmiş. şimdi de lanlı falan konuşmalar.
olmuyorsa zaten fazla zorlamamak lazım. çünkü hafiften küfürler başlamış.

ama bu adam birşeylerden ders alması lazım.
bakın daha önce de ayrılmışlar, tabiri caizse tövbe etmiş. şimdi de lanlı falan konuşmalar.
olmuyorsa zaten fazla zorlamamak lazım. çünkü hafiften küfürler başlamış.

iste ben de onu diyorum.. iyiye gitmez gibi gorunuyor.. laftan anlayip ders cikaracak biri degil gibi

Back
X