Hatam ne anlamıyorum

Diger genc kizlar el ustunde tutuluyor.

Cicekler, hediyeler, surprizler...

Sevgilileri arkadas ortamlarinda el ele oturup iltifatlara bogarak yuceltiyorlar onlari.

Siz...

Ofke patlamalari, ilgisizlik, kufurbazlikla muhatapsiniz...

Diger kizlardan neyiniz eksik de kendinizi boyle birine mecbur hissediyorsunuz?

Durun ben soyleyeyim, tartisip kopsaniz bile ariyor, pisman oluyor cunku vazgecemiyor.

Neden vazgecemiyor, biliyor musunuz?

İstedigi zaman gorusup istediginde suratina telefonu kapatacagi, ne yaparsa yapsin elinin altinda kalmaya razi baska bir kiz bulamayacagi icin...

Siz onun ve onun gibi stres atmak icin elinin altinda bulunacak kiz arayan tipler icin nimetsiniz.

Butun bunlara ragmen hala sevdigini dusunecek, bu muameleye katlanacak kizlarin nesli tukenmek uzere, sizi kaybetmek istemeyisi de bundan... :KK14:
Onada söyledim 2 sene oldu öyle kızlara öyle şeyler yapılıyor ki benim ne eksiğim var dedim sen ne yaptın ki bana dedi yaptığım onca sürprizi Unutarak .kendimi değersiz hissediyorum dedim ne yaparsam öyle hissediyorsun bu kavgaları sen çıkarıyorsun dedi ayrıldım bitirdim ağladı unutamam yapamam dedi dayanamadım aslında tüm hata bende kaçan kovalanir ben değer verdikçe değersiz oldum

Yine mi bu ilişki için konu aciyorsun diyeceksiniz haklısınız .Uzun bi ayrılığın ardından 1 hafta önce baristik herseyi duzelticem dedi Öyle de yapıyordu .Arkadaşlarıyla Tekirdağ a gidicekti dün telefonunu sarj etmemiş kızdım çünkü orada kalacaktı beni hiç mi merak etmiceksin dedim tartıştık sarj olayıni halletti tamam dedim gece seni çok seviyorum yazdım bir cevap bile vermedi annem ameliyat olacak kötüyüm biliyor aradım acmadı sonra kendisi aradı mesaj atmışsin neyin var dedi adımla hitap etti soğuk konuştu .Ben o kotuyken sırf mutlu olsun diye herseyi yapıyorum o bana düşman gibi konuştu sonra tamam askim uzatma dedi .neden benimle arkadasin gibi konuştun biri mi var yanında diyince uzatma işte lan diyip kapattı aradım acmadı.Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum
canım hiç üzülme kendinede eziyet etme. ben konu açtım ya hani işte benim sevgilime aynı seninki gibi. ben mesela gece uyuyamıyorum bazen ağlıyorum sabaha kadar. tüm genişliğiyle telini kapatıp uyuyor sonra da sabah bana kızıyordu. ya bunları biz böyle yapıyoruz bunları insan yerine koymayacaksın aslında biz yapamıyoruz inşallah değerimizi bilen kişiler çıkar karşımıza.

ama bu adam birşeylerden ders alması lazım.
bakın daha önce de ayrılmışlar, tabiri caizse tövbe etmiş. şimdi de lanlı falan konuşmalar.
olmuyorsa zaten fazla zorlamamak lazım. çünkü hafiften küfürler başlamış.
Aynen öyle .aklım zaten yeter diyor ama kalbim .Ailem zaten hiç istemiyor onun için ne kavgalar ettik şimdi soruyorum değer mi diye kendime

Onada söyledim 2 sene oldu öyle kızlara öyle şeyler yapılıyor ki benim ne eksiğim var dedim sen ne yaptın ki bana dedi yaptığım onca sürprizi Unutarak .kendimi değersiz hissediyorum dedim ne yaparsam öyle hissediyorsun bu kavgaları sen çıkarıyorsun dedi ayrıldım bitirdim ağladı unutamam yapamam dedi dayanamadım aslında tüm hata bende kaçan kovalanir ben değer verdikçe değersiz oldum[/QUOTE

hata yaptim demek yerine hemen camura yatip sen bana ne yaptn ki demesi bile uzlasilamayacagini acikca gosteriyor.. aglayip yalvariyosa niye elindeyken deger vermiyo? hem kiz olan sensin, o seni hediyelerle mutlu etmeli, ustune dusmeli.. bu ne boyle

canım hiç üzülme kendinede eziyet etme. ben konu açtım ya hani işte benim sevgilime aynı seninki gibi. ben mesela gece uyuyamıyorum bazen ağlıyorum sabaha kadar. tüm genişliğiyle telini kapatıp uyuyor sonra da sabah bana kızıyordu. ya bunları biz böyle yapıyoruz bunları insan yerine koymayacaksın aslında biz yapamıyoruz inşallah değerimizi bilen kişiler çıkar karşımıza.
Aynen öyle birde en çok ben seviyorum der.Aci çektiğimi bile bile eğleniyor sonra ben çok güzel mutlu rolü yaparım diyor

acaba fazla baskı mı yapıyorsun, biraz geri geçsen kendini bi süre nasıl olur acaba?

Yine mi bu ilişki için konu aciyorsun diyeceksiniz haklısınız .Uzun bi ayrılığın ardından 1 hafta önce baristik herseyi duzelticem dedi Öyle de yapıyordu .Arkadaşlarıyla Tekirdağ a gidicekti dün telefonunu sarj etmemiş kızdım çünkü orada kalacaktı beni hiç mi merak etmiceksin dedim tartıştık sarj olayıni halletti tamam dedim gece seni çok seviyorum yazdım bir cevap bile vermedi annem ameliyat olacak kötüyüm biliyor aradım acmadı sonra kendisi aradı mesaj atmışsin neyin var dedi adımla hitap etti soğuk konuştu .Ben o kotuyken sırf mutlu olsun diye herseyi yapıyorum o bana düşman gibi konuştu sonra tamam askim uzatma dedi .neden benimle arkadasin gibi konuştun biri mi var yanında diyince uzatma işte lan diyip kapattı aradım acmadı.Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum

valla canım bizim en büyük hatamız iliskide deli gibi fedakarlık yapmak, onları cok el ustunde tutmak..el üstünde tutmayanlara bakıyorum da en cok kıymetı onlar goruyo ;)

Onada söyledim 2 sene oldu öyle kızlara öyle şeyler yapılıyor ki benim ne eksiğim var dedim sen ne yaptın ki bana dedi yaptığım onca sürprizi Unutarak .kendimi değersiz hissediyorum dedim ne yaparsam öyle hissediyorsun bu kavgaları sen çıkarıyorsun dedi ayrıldım bitirdim ağladı unutamam yapamam dedi dayanamadım aslında tüm hata bende kaçan kovalanir ben değer verdikçe değersiz oldum

Siz bunlari soyleyip hesap sorunca 'haklisin ben sana deger vermiyorum' der mi?

Hangi katil sucunu kabul eder?

Hala 'hata bende deger verdikce degersiz oldum' diyorsunuz. Sizin diger genc kizlardan farkiniz bu iste.

Hak etmeyen insana deger verdiginiz icin degersizsiniz.

Sizi seven birine deger verseniz o da sizi misliyle sever ama size o kisiyi bulmak bunlari cekmekten daha zor geliyor.

Bu tip adamlar ne yaparlarsa yapsinlar siz kendinizi hatali ve ozur dilerken bulursunuz.

Bu yuzden belli ki siz gercekleri goremeyecek onun sizi ezmesine izin vermeye devam edeceksiniz.

O sizi terk edene kadar bu sıkıntıları yasayacaksiniz ve cektiklerinize bir de sizi terk etmesine izin verme pismanligi eklenecek.

Bir sonraki konunuzda gorusmek uzere...

valla canım bizim en büyük hatamız iliskide deli gibi fedakarlık yapmak, onları cok el ustunde tutmak..el üstünde tutmayanlara bakıyorum da en cok kıymetı onlar goruyo :KK66:
Aynen öyle günlerce arkadaşlarıyla konuşup en beğendiği ayakkabıyi aldım bi anda sevdiği kazagi gördüm aldım gömlek beğendi okulu bırakıp ona almaya gittim sevdiği şarkıları içeren mp3 aldım sarkikarimizi koydum resimlerimizi kitap haline getirdim arabadan anlamam sırf seviyor diye maket araba aldım yaptım benim için ne yaptın ki diyor durupta sayamiyorum

Öyle sinir hastası evet saygı eksikliği doğru ama bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz .sinirlenince ne dediğini bilmiyor
canım boşuna uğraşıyorsun bak ben çok uğraştım çok dua ettim olmayınca olmuyor daha önce hiç başıma gelmemişti ilk defa sevgilim benden ayrıldı bu da sevdiğin zaman hazmetmesi zor birşey gerçekten hele birde sevilmediğini görmek insanın içini axıtıyor. bu yüzden sende kendine eziyet etme. yani onun için birşey yapma senin gönlünü almaya çalışmıyorsa sende onun için birşey yapma. takmamaya çalış Allah a dua et Allah yardımcın olsun. sen ona doğru yaklaştıkça onun egosu tavan yapacak.yapmışta zaten daha da beter olur. üstüne düşme .

Hala 'hata bende deger verdikce degersiz oldum' diyorsunuz. Sizin diger genc kizlardan farkiniz bu iste.

Sizi seven birine deger verseniz o da sizi misliyle sever ama size o kisiyi bulmak bunlari cekmekten daha zor geliyor.

Bu tip adamlar ne yaparlarsa yapsinlar siz kendinizi hatali ve ozur dilerken bulursunuz.

Bu yuzden belli ki siz gercekleri goremeyecek onun sizi ezmesine izin vermeye devam edeceksiniz.

O sizi terk edene kadar bu sıkıntıları yasayacaksiniz ve cektiklerinize bir de sizi terk etmesine izin verme pismanligi eklenecek.

Çok ağır olmadı mı sence

canım boşuna uğraşıyorsun bak ben çok uğraştım çok dua ettim olmayınca olmuyor daha önce hiç başıma gelmemişti ilk defa sevgilim benden ayrıldı bu da sevdiğin zaman hazmetmesi zor birşey gerçekten hele birde sevilmediğini görmek insanın içini axıtıyor. bu yüzden sende kendine eziyet etme. yani onun için birşey yapma senin gönlünü almaya çalışmıyorsa sende onun için birşey yapma. takmamaya çalış Allah a dua et Allah yardımcın olsun. sen ona doğru yaklaştıkça onun egosu tavan yapacak.yapmışta zaten daha da beter olur. üstüne düşme .
Peki canım dediğini yapıcam

çok güzel yorumlamışsın gerçektende öyle.

bence abrtmışsınız..okadar yüklenirseniz karşınızdaki bunalır..

Peki canım dediğini yapıcam
inşallah yaparsın canım .ben yapamadım sen yap. bak şunu unutma "hiç bir zaman kimseyi vazgeçemeyecek kadar çok sevme" hayatta herşey olabilir. birşey mi istiyorsun Allah tan iste.mesela sevgilin iyi huylu olsun istiyorsun Allah a dua et tutupta ona iyi huylu ol deme olmuyor çünkü. insanın vijdan sahibi olması da çok önemli bunlarda yok ne yazıkki.

Aynen öyle günlerce arkadaşlarıyla konuşup en beğendiği ayakkabıyi aldım bi anda sevdiği kazagi gördüm aldım gömlek beğendi okulu bırakıp ona almaya gittim sevdiği şarkıları içeren mp3 aldım sarkikarimizi koydum resimlerimizi kitap haline getirdim arabadan anlamam sırf seviyor diye maket araba aldım yaptım benim için ne yaptın ki diyor durupta sayamiyorum

bunlar onlar için hafif geliyor iste kadın ruhundan anlamadıkları, ince dusunmedikleri icin..hepsi de boyle degil tabi ama..herkesin de dedigi gibi bırak gitsin, daha iyi seni hakedecek senin de hakettigin biriyle birlikte ol..huzurlu olmak her seyden onemli cunku bi iliskide ;)

Back
X