Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle de yaptım 1 hafta o aramasa aramadim üstüne düşmedim o zamanda çok değiştin dedi ne yapsam olmuyor
ya birde senNe yapim peki
doğru söylüyorsun insanlar taviz verdikçe tepene çıkıyor. ama bir yerde bizde haklıyız. bir ilişkiye başlıyorsun bir hata yapıyor ayrılıyorsun sonra barışmak için birşeyler yapıyor bakıyorsunki pişman affediyorsun. onun seni sevdiğini düşünüyorsun masumca.sonra bakıyorsunki onun hoşgördüğün hataları büyümüş büyümüş kocaman olmuş ama onun gözünde bir hata yok. benim ufacık hatalarım dev olmuş.biriyle bir birlikteliğe başlıyorsun e bende zırt pırt farklı kişilerle olmak isteyen biri değilim bununla olmadı dur başkasıyla deniyim kafasında biri olmadım hiç.şöyleki bu ilişkiye başlamadan 4 sene hayatımda kimse olmadı. böyle bir durumda insan kendine yediremiyor. ama tabi zararın neresinden dönersen kardır.yahu bunun bir ortası yok mu? tatile gitmeden önce şarj meselesini beni özlemeyecek misin ühü yerine canım şarjını unutmadın değil mi, ben özlerim seni diyerek uzatmasaydın, seni seviyorum mesajına karşılık gelmeden çok kötüyüm ben diye ortamını germeseydin, şimdi de onun tuzu kuru ohh ne güzel keyfi yerinde diye kendini kendini yiyip bitirmeseydin şu halde hissedecek miydin? tek hatam insanlara değer vermek ne güzel ağza uyan laf valla ama beylik laf, ilgili olmakla devamlı karşısındakini birşeyleri yapmamakla itham etmek arasında fark var. Kaçan kovalanır da her duygunu zorla paylaşmasını devamlı bekleyip tek aklına gelen alternatif yol bir hafta aramamak mı?
ilişkinizin geçmişini bilemem, bana göre bu konuyu baz alırsak tatilini burnundan getirmişsin, annene büyük geçmiş olsun ama kaygını üzüntünü paylaşacağın tek kişi sevgilin mi? arkadaşlarınla paylaştığın tek şey de sevgililerinizin sizlere ne kadar değer verdiği mi? benim dışardan gördüğüm o, her defasında özrünü kabul ediyorsan her defasında aynı şeyleri yaşamayı da kabul ediyorsun demektir. İkiniz de davranışlarınızlarınıza çeki düzen vermiyorsanız bu sefer farklı olacak umudunu neye bağlıyorsun ki?
Belki haklısın çok üstüne düştüm ama ne zaman yanında biri olsa bunu yapıyor onu geçtim o bana kotuydum beni aramadin diyip düşman olurken benim bu zor durumumda arayip düşman gibi konuşması benim suçum mu hiç aramasin o zaman burda benim hatam onu sevdiğim için her şeyi onunla paylaşmak istemem mi ?yahu bunun bir ortası yok mu? tatile gitmeden önce şarj meselesini beni özlemeyecek misin ühü yerine canım şarjını unutmadın değil mi, ben özlerim seni diyerek uzatmasaydın, seni seviyorum mesajına karşılık gelmeden çok kötüyüm ben diye ortamını germeseydin, şimdi de onun tuzu kuru ohh ne güzel keyfi yerinde diye kendini kendini yiyip bitirmeseydin şu halde hissedecek miydin? tek hatam insanlara değer vermek ne güzel ağza uyan laf valla ama beylik laf, ilgili olmakla devamlı karşısındakini birşeyleri yapmamakla itham etmek arasında fark var. Kaçan kovalanır da her duygunu zorla paylaşmasını devamlı bekleyip tek aklına gelen alternatif yol bir hafta aramamak mı?
ilişkinizin geçmişini bilemem, bana göre bu konuyu baz alırsak tatilini burnundan getirmişsin, annene büyük geçmiş olsun ama kaygını üzüntünü paylaşacağın tek kişi sevgilin mi? arkadaşlarınla paylaştığın tek şey de sevgililerinizin sizlere ne kadar değer verdiği mi? benim dışardan gördüğüm o, her defasında özrünü kabul ediyorsan her defasında aynı şeyleri yaşamayı da kabul ediyorsun demektir. İkiniz de davranışlarınızlarınıza çeki düzen vermiyorsanız bu sefer farklı olacak umudunu neye bağlıyorsun ki?
Belki haklısın çok üstüne düştüm ama ne zaman yanında biri olsa bunu yapıyor onu geçtim o bana kotuydum beni aramadin diyip düşman olurken benim bu zor durumumda arayip düşman gibi konuşması benim suçum mu hiç aramasin o zaman burda benim hatam onu sevdiğim için her şeyi onunla paylaşmak istemem mi ?
Bu senin düşüncen birsey demiyorum ama ben kendimi suçluyorum diye çoğu insan bana kızdı ve haklilarda insan gösterdiği değeri önemi görmek isteryanında biri yokken böyle yapıyorsa zaten hiç umut olmazdı ayrıl gitsinciler kervanına ben de katılırdım. insan sevdiğiyle zaten birşeyler paylaşmak için bir araya geliyor. Ama birbirlerine bık bık eden sevgililerle arkadaş olan kişi, arkadaşlarıyla beraberken aranan kişi ve arkadaşlarıyla beraberken sevgili sıfatında arayan kişi oldum. 3 duruma da kendimi koyabilirim. Denge önemli herşeyde olduğu gibi. Hayatının merkezine sevgilini koyarsan ve bu karşılıklı olursa zaten sorun yoktur. Ama sen sen merkeze koydun diye karşısındakinin de aynı şeyi yapmasını beklersen sorun çıkar. Her daim çevremizde görüyoruz, okuyoruz burada da.
Uzatma lan kelimesine takılmış herkes, takılınabilir. Peki uzatma aşkım lafını duyduktan sonra yanında birileri mi var, neden benimle öyle konuştun kısırdöngüsüne girersen ne olacağını kendin de bilmiyor musun? Her defasına aynı problemi aynı formülle çözmeyi deneyip farklı sonuç beklemek anlamsız.
Peki tamam da o da böyle biri yani ben bunları yapsam o da bu tepkiyi veriyor zaten ben verince mi sıkıyor oldumnolur lütfen şu sevdiğiniz adamları bunaltmayin,şarjın neden yok beni merak etmicen mi? neden adımı söyledin yanında biri mi var .. neden öksürdün bişiyi mi gizliyorsun.. neden sola baktın neden neden neden..kendi haline bırakın biraz annenize odaklanın ..
çok deger vermişşin neden baskası varken böyle yapıyo utanıyomu saklayacak bişeyimi var ayıp etmiş çok değer verme.Yine mi bu ilişki için konu aciyorsun diyeceksiniz haklısınız .Uzun bi ayrılığın ardından 1 hafta önce baristik herseyi duzelticem dedi Öyle de yapıyordu .Arkadaşlarıyla Tekirdağ a gidicekti dün telefonunu sarj etmemiş kızdım çünkü orada kalacaktı beni hiç mi merak etmiceksin dedim tartıştık sarj olayıni halletti tamam dedim gece seni çok seviyorum yazdım bir cevap bile vermedi annem ameliyat olacak kötüyüm biliyor aradım acmadı sonra kendisi aradı mesaj atmışsin neyin var dedi adımla hitap etti soğuk konuştu .Ben o kotuyken sırf mutlu olsun diye herseyi yapıyorum o bana düşman gibi konuştu sonra tamam askim uzatma dedi .neden benimle arkadasin gibi konuştun biri mi var yanında diyince uzatma işte lan diyip kapattı aradım acmadı.Yaninda ne zaman biri olsa böyle yapıyor agliyorum üzülüyorum telefonu nasıl kapatıp gidiyor o bi kötüyüm dediğinde ben kendimden bile vazgeçiyorum
Bu senin düşüncen birsey demiyorum ama ben kendimi suçluyorum diye çoğu insan bana kızdı ve haklilarda insan gösterdiği değeri önemi görmek ister
size yapıyorsa sizde sıkılın bence doğal değil bu abartı yahu..Peki tamam da o da böyle biri yani ben bunları yapsam o da bu tepkiyi veriyor zaten ben verince mi sıkıyor oldum
Önceden planlamisti onu geçtim sadece ben yanındayım aşkım diyip kapatmasi yeterdi o ise kötüyüm demişsin ne oldu dedi normalde asla adımı söylemez sanki birsey yapmisim gibi şimdide sen bittin diyip küfür ediyorçok deger vermişşin neden baskası varken böyle yapıyo utanıyomu saklayacak bişeyimi var ayıp etmiş çok değer verme.
ayrıca annen ameliyat olacakken tatile gitmeside ayrı bir ironi
Yapıyor ama yapmamı istemiyorsize yapıyorsa sizde sıkılın bence doğal değil bu abartı yahu..
benim sevgilim adımı soylese kıyamet kopmuş demektr çok buyuk kavga var demektir. bu yuzden banada garip geldiÖnceden planlamisti onu geçtim sadece ben yanındayım aşkım diyip kapatmasi yeterdi o ise kötüyüm demişsin ne oldu dedi normalde asla adımı söylemez sanki birsey yapmisim gibi şimdide sen bittin diyip küfür ediyor
Her şeyi yaptım ben tükendim birde şimdi küfür etmiş whatsapa koyduğum resimden dolayiTabii ki görmek ister. O konuda hiç bir problem yok ki? Peki gösterdiğin değeri göremiyorsan veya gördüğünü düşünmüyorsan neler yapabilirsin?
1 ya artık bir şey yapmayıp ayrılacaksın
2 ya tavrını değiştireceksin, onun da tavrını değiştirmesini umut edeceksin.
değişirse sorun yok, değişmesse yeni konu veya ayrılık.
3 ya tavrını değiştirmeyeceksin, katlanacaksın
katlanmaya alışırsan sorun yok, katlanamassan yeni konu veya ayrılık.
Ve durduk yerde bunu yaptı soğuk davrandı ona ihtiyacım varken ne oldu diyorum uzatma diyor .arkadaşları varken beni unutuyor önemsemiyorbenim sevgilim adımı soylese kıyamet kopmuş demektr çok buyuk kavga var demektir. bu yuzden banada garip geldi
Her şeyi yaptım ben tükendim birde şimdi küfür etmiş whatsapa koyduğum resimden dolayi
1 ya artık bir şey yapmayıp ayrılacaksın
2 ya tavrını değiştireceksin, onun da tavrını değiştirmesini umut edeceksin.
değişirse sorun yok, değişmesse yeni konu veya ayrılık.
3 ya tavrını değiştirmeyeceksin, katlanacaksın
katlanmaya alışırsan sorun yok, katlanamassan yeni konu veya ayrılık.
çok saçma bu yaptığıVe durduk yerde bunu yaptı soğuk davrandı ona ihtiyacım varken ne oldu diyorum uzatma diyor .arkadaşları varken beni unutuyor önemsemiyor
Değil biliyorum burada anlatıp hatalarımi öğrenip rahatlamak istedim bu sadeceOrtada sorun varsa 4. bir seçenek yok. Bunlar dahilinde yaşıyor her insan kendi ilişkisini.
Dünyadaki tüm insanlar sevgilin hariç seni haklı bulsa ne değişecek ki anlamadım? Sorun senle sevgilin arasında, başkasının haklılığıyla ayrıldıktan sonra insan kendini daha iyi hisseder o kadar. Sevdiği insanın isteklerine önem vermeyen zaten başkasının haklılığıyla senin doğru yoluna dönecek değil.